- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Felszeretnék rakni egy jó kis főzött romot, tudom hogy kell nem először csinálok ilyet, hanem inkább az lenne fontos, hogy a rom ne tegye tönkre a vakuját. Melyik a legjobb rom ahol működik a vaku? Skate v2?
Előre is köszi!
üdv.:
pacman -
pacman789
aktív tag
Szerintem tuti újraindul.. nekem a balde-nél újraindult meg számos más cuccnál amit cseréltettem.
Meg ez tök logikus is, a garanciát magára a készülékre adják (gyermekbetegség, majd elhasználódás)
Na mármost, ha gari lejárta előtt 1 nappal meghibásodik a telefonod és kicserélik, annak meg valami gyermekbetegsége van, akkor így jártál? és kaptál egy szart? -
pacman789
aktív tag
válasz
viperabácsi #18932 üzenetére
miért fél év? ha cserélik a készüléket a garancia elvileg újraindul.. azaz újra 2év..
új készülék-> új garancia
Amúgy mi volt a baja, miért cserélték?
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye a trénél úgy lehetett venni, hogy 1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia. Na én most gondolkoztam el, hogy az a +1 év az a második év?
Már cserélném a telefont, novemberben volt 1 éves, és gariztatnám, ha még van rá mivel nem tudják cserélni/megjavítani gondolom visszafizetnék az árátElőre is köszi!
Üdv.:
pac -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem az új cm7-et(nightly), de semmi google app nem jelent még, még a google fiókba se kért, hogy lépjek be. Valamit még a romon kívül fel kell rá dobni?
Köszi a választ!
-
pacman789
aktív tag
válasz
Adamis #18642 üzenetére
szerintem én is megcsinálom ezt. Most Amor 3 van rajta, de sokszor belassúl illetve az ext is sokszor gondol egyet és eltűnik aztán nem lehet visszacsatolni.
Kérdésem, hogy ezzel az átpartícionálással + a pac-man rommal mennyi hely marad még az appoknak?Előre is köszi!
üdv.:
pac -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
A telefonról próbálom megosztani a netet a géprmmel,(win7 64bit) de hiányzik egy driver rndis driver. Mivel csak telefonon van net így nehéz megkeresni a jó drivert.
Légyszíves valaki linkelje be lehetőleg olyan linket amj már rögtön tölti le.Előre is köszönöm!
Üdv
Pavman789 -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Vettem új memóriakártyát a telefonba, olyan kérdésem, lenne, hogy hogyan tudom lemásolni az előzőt? Itt leginkább az ext partícióra gondolok, illetve a régin 256mega van ennek fenntartva, de az újnál 512-őt szeretnék.
Vagy egyszerűbb, ha újratelepíteni?
Előre is köszi a választ!
Üdv.:
pacman -
pacman789
aktív tag
Feltettem az Ice Armor III.-at, nagyon jól kezeli azt aksit a többihez képest! 2 napot kibír a telefon úgy, hogy 0-24ben neten van
és mellette még gyors is
Köszi kelzsoca!!
-
pacman789
aktív tag
válasz
viperabácsi #12055 üzenetére
köszi, akkor class 6 lesz
Adata vagy Transcend vagy samsung vagy kingmax a jobb? 2900,2500 2800 illetve 2800ft -
pacman789
aktív tag
Írtam a Tiny Flashlight + LED fejlesztőjének.
Válasz:
Hello,
I'm trying to find a way to start the led on skate. Hope I'll have it soon. -
pacman789
aktív tag
-
pacman789
aktív tag
-
-
pacman789
aktív tag
válasz
atillaahun #2748 üzenetére
igen, sajna arra nem képes 1 kártya.
de ha vezetéket használ akkor ez egy jó megoldás lehet.
-
pacman789
aktív tag
válasz
Jano_023 #2013 üzenetére
Szóval.
Két profil kell. Az egyik bekapcsolni fogja a masik ki.
A first Context-be válaszd az időt, ott azt kell beállítani, hogy mettől meddig legyen érvényes. pl reggel 6tól este 11ig, pipa az ismétlésbe és ott 1 óra, akkor reggel 6tól este 11ig minden orában végrehajtja az adott feladatot.
A feladatnál hozzádadod, hogy a netnél, a wifi bekapcsolást, mobil net bekapcsolást.MAjd ugyan ezt megcsinálod x perc eltérésével pl, 6óra 2perctől 11 óra 2 percig minden órában, kapcsolja ki ezeket.
így az első 6kor bekapcsolja a másik 6óra 2perckor ki, és ugyan ez óránként 11:02ig.
-
pacman789
aktív tag
Nagyon jól testre szabható végül is mindent le tudsz kezelni benne, nincs olyan amit ne lehetne.
két egyszerű példa aksi kezelésre:
15percenként wifi, mobilnet, be, szinkronizál majd kikapcsol, így mindig hamar megkapom a mailt, facebook üzeneteket stb, de az aksi sokkal tovább bírja.Ha 5%alá megy az aksi, fényerőt leveszi, netet kikapcsolja, általam megadott alkalmazásokat leállítja, ígí nem meríti teljesen le, és lehet még vele telefonálni.
stb stb stb -
pacman789
aktív tag
válasz
Indiant #1844 üzenetére
Feltettem a BLUEMONTE romot, és nagyon jó.
Pozitívumok a BB-hez képest:
Felmegy rá a tasker
A net gyorsabb rajta.
Stabilan bírja a 998MHz-et.Ami kicsit fura, hogy így 998MHz-en talán kicsivel jobban akad, mint a BB-n 800MHzen az angry birds :S
Na de nekem a lényeg, hogy tasker megy rajta -
pacman789
aktív tag
válasz
atillaahun #1831 üzenetére
köszi, rom cserénél mindig formázom, ha jól tudom azt úgy kell, akkor remélem megy rajta a tasker, és nem kell újra próbálkozni egy másik rommal
-
pacman789
aktív tag
illetve, ha recoveryben csinálok egy bizt mentést, akkor a memkártya ext partíciójáról is csinál? csak ha felteszek egy új romot, és azon se megy a tasker egyszerűbb visszarakni a mostanit, minthogy újra felrakni rá mindent.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Írtátok, hogy a blue monte-s rom jó, kerestem a fórumban, de semmi hivatkozást nem láttam, hogy hol elérhető.
Illetve azt is ugyan úgy kell feltenni? semmi átparticionálás nem kell?
Illetve akinek az van, megnézné, hogy a tasker megjelenik a marketben? Nekem az kéne, hogy működjön, ha már megvettem, de a BB-s romra nem lehet feltenni. -
pacman789
aktív tag
Hát sajna arra se lehet feltelepíteni :S akkor marad egyenlőre a gyári romnál
-
pacman789
aktív tag
CyanogenMod-os romot honnan lehet letölteni? Inkább kérdezek, mint a google által kidobott valamit feltegyek és tönkretegyem a telót
Azért szeretném lecserélni, hogy megnézzem, arra fel lehet e telepíteni a Tasker-t, mert sajna a BB 1es romra nem lehet:S
-
-
pacman789
aktív tag
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
hogy tudom megnézni, hogy mi tartja ébren a telefont? Repülő módban elég sokat merült egy éjszaka alatt. -
-
pacman789
aktív tag
Feltettem a BB1-es romot, és a taskert nem engedi feltelepíteni, azzal a szöveggel, hogy nem támogatott eszköz:S a gyárival fel ment.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap váltottam blade-ről
tetszik nagyon, de ez az alap android nem tetszik
Blade-n édes álom volt fent, olyasmi rom várható? abba a luncher és a képernyő kikapcsoló animáció nagyon tetszett, illetve, hogy mindent a memkártyára tett, a skaten most csak a programok töredékét lehet memkártyára másolni.A blade néha csinált olyat ,hogy egyszer csak kikapcsolt ls nem reagált semmire, de össze vissza kellett nyomni, hogy elinduljon. ritkán csinálta ezért nem is volt zavaró.
Tegnap óta a skate ez többször is csinálta, kétszer zenehallhatás közben egyszer meg csak úgy. Mitől lehet?előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged