-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #11298 üzenetére
Igen, Wipe meg a formatokon végigmentem, felraktam a CM9-et ezután betöltött a rendszer és a Wifit be kapcsoltam, vártam egy kicsit majd A recoveryből az "install zip from SD card" menüvel feltelepítettem a Gappsot is. De amúgy mobilnet is van, szóval elvileg alapból már kap netet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #11295 üzenetére
Ha a win látja, esetleg próbáld meg ott formázd le, és aztán nézz rá az alkalmazással.
Vagy ha jól rémlik Sajátgép-jobb klikk-Kezelés fül alatt nézz rá.
(#11297) Regiee
Netet is adtál a készüléknek?
(#11296) mrskatejoe
Ha valaki figyelmes, és tanulékony (ráadásul érdekli is a téma) sok dolog ráragadhat akár itt is (persze ehhez meg az kell hogy folyamatosan kövesse a topicot)
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Fel raktam tegnap ezt a CM9-et és elvileg a Gappsot is, de mégse volt Market ikonom. Pedig én még szerintem használnám is, de így Vibert nem tudok telepíteni se semmit. Valaki találkozott ilyennel, milyen megoldás lehet erre?Attila
-
callvote
senior tag
kelzsoca
az EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition miért nem látja a gépbe bedugott microkártyát?
a windows látja G meghajtóként de a program nem....
láthatatlanul nem tudok particionálni -
Badboys
őstag
Elnézést,hogy vitát generáltam egy ilyen bagatel problémából csak zavaró,hogy ma már 3 alkalommal volt ilyen jellegű gondom,akksi kivétel oldja a problémát.Sajnos a Skate akksi fedele nem ilyen jelleg hibák kiküszöbölésére gyártva.
-
Indiant
addikt
SPB Shell 3D és így a Yandex Shell is le van védve a telepítő apk-juk kibontása ellen. Tehát ha kicsomizod, egy része összekutyulódik. Igazából ez az az eset mikor a befőtt teszi el a nagymamát.
Mert miért is? Az elődjük a Windows-os SPB Mobile Shell pont attól lett népszerű, mert a kedves userek annyi skin módosítást csináltak hozzá és így a cégnek "csak" egy jó alapot kellett biztosítania. Ezt a lehetőséget pedig az androidos verzióban megvonták a néptől.
Igazából nem értem miért, mert a fekete használatnak ez a módszer nem szab gátat, viszont a program meg nem lesz egyre népszerűbb. -
hunaqua
addikt
válasz
apeelme #11282 üzenetére
Bizton Neked van igazad,de nekem az "x akta",hogy kb. minden 20. alkalommal nem tudom felvenni a telefont,mert nem tudom a "csúszkát eltolni".(lefagy,érzéketlen,nem reagál,vannak még szavak rá,de nem hiszem,hogy nem írtam világosan).
Ez halálos Dr. Úr?
Persze,én nagyon hálás vagyok a munkátokért,és erre nem panaszkodott senki,ezért nekem ez "x akta"
-
pusihusi
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #11285 üzenetére
Korábban hasonló párbeszéd volt már blade topicban is, így most csak linket adok: [link]
=========================
Továbbá általánosan elmondható:- Okoskodni, fikázni, savazni, támadni, nagyokat bemondani bárki tud, ahhoz nem kell semmi, viszont érdemben segíteni, hozzászólni, javítani, a közösséget segíteni, valamit letenni az asztalra stb.. már nagyon kevesen képesek (hazai és globális szinten)
=========================== -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #11282 üzenetére
(#11282) apeelme
Ebben viszont neked van igazad
Részemről nem kétséges, hogy profik vagytok abban amit csináltok , és természetesen minden elismerésem felétek.
A gondom csak a stílussal volt és ezért tettem megjegyzést.Tapasztalatom szerint nagyon összetett dolog az emberi " Önkifejezés " . Van aki nem is akarja megértetni magát (majd mások megértik ) , de van olyan ember is aki nem tudja megfogalmazni a mondani valóját, mert nem tudja mit mondjon ( mert nem ismeri a témát ).
(#11285) Indiant
még egy pont
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #11275 üzenetére
Nem vitát akartam generálni én sem, hisz tudhatjátok ,hogy én elismerem az advanced usereket. De,...
"...és ràadàsul ez màr olyan kategòria amit nem lehet leìràs alapjàn csinàlni!"
"A nem àtlag user vette a fàradsàgot és megtanulta...." ...csak csendben kérdezem meg, hogy akkor miből tanulta.
Azt a részét értem, hogy nem tudod azt mondani, hogy ez meg ez a könyv, tanfolyam, leírás, mert gondolom hosszú út vezetett a tudáshoz.
Respect!
(Anno az Omnia rom frissítése volt nekem ilyen kategória. Minden fórumon szinte felhő övezte, mindenki írta, hogy nehogy frissíteni merd, mert tuti tégla lesz..... nem mondom, hogy nincs rizikó, de ésszel nem lehet elrontani.)
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #11283 üzenetére
Esetleg ez: Mobo player
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan videólejátszót keresek ami tudásban kb olyan mint a KMPlayer.
Van ilyen androidra is?
- a lehető legtöbb formátumot tudja lejátszani akadás mentesen
- lehetőleg magyar
- feliratot kezelje ...stb
Köszönöm előre is! -
apeelme
addikt
nem ilyen szándékkal írtam amit írtam...
csak az a szomorù hogy sokan a panaszt sem tudjàk elmondani az orvosnak, sôt magát a szòt sem ertik, de ezek utàn mégis az orvos a hülye!
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11276 üzenetére
Az orvos-beteg és rom modder+user kapcsolat között vannak hasonlóságok
- Elmész az orvoshoz, megkérdezi mi a panaszod (log-ot kér)
- Te elmondod (hibakeresési módban futsz, és felvázolod mi a problémád)
- Az adott infó alapján az orvos megpróbálja kitalálni mi a bajod (futásidőben megvizsgál)
- Megtalálja mi a probléma és mondjuk ír fel gyógyszert (kapsz patch-et) -
^Clown
addikt
Apa kezdődik
-
pusihusi
addikt
Unatkoztok, a vagonok tele vannak szénnel
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #11275 üzenetére
Nem vagyok átlag (csak átlagon aluli ) user, szerintem Ő sem az , ezért kérdezett . Szar dolog lenne, ha egy egészségügyi panasszal az orvoshoz úgy mennék , hogy kioktat a tudatlanságomról
Majd azt mondja b+ méé vagy ilyen átlagon aluli tanuld meg az Orvostudomány egészét
már bocsi
-
apeelme
addikt
válasz
hunaqua #11271 üzenetére
nincs itt semmiféle "x-akta"...nagyjàbòl 5 màsodperc alatt meg lehet mondani hogy mi okozza, ha gépre kötöd és ADB-vel nézel egy logcat-et, csak hàt az àtlag user hiàba nézi nem ért belôle semmit, mert többek közt Windows-on nevelkedett ...és ràadàsul ez màr olyan kategòria amit nem lehet leìràs alapjàn csinàlni!
-
hunaqua
addikt
-
Badboys
őstag
Ma reggel ki ült a döbbenet az arcomra bekapcsoltam azaz kapcsoltam volna mert zöld robotnál megállt.Akksi kivétele után elindult ez normális?Ice Armor III van fönt.Vagy előforduló eset?
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #471 üzenetére
- szia, tudnád frissíteni a letöltő linket? - köszi!
-
skidrowkill
aktív tag
-
-
execute93
őstag
Sziasztok! HOl érdemes megvenni a készüléket? Ez a t-mobilos házhoz szállítás hogy is van?
-
callvote
senior tag
válasz
krisztian112 #11254 üzenetére
a skate nem 800rol van lebutitva 600ra..hanem alapbol 800as "turbo" processzor,vagyis ami a T jelzést illeti.
de ő ugy irta hogy 1ghzröl gyárilag butitva van 800ra...
a 2 nem ugyanaz -
Vukmir
aktív tag
válasz
callvote #11246 üzenetére
A sima Defy 1ghz on megy minden costum ROM-on azt írják, csak gyárilag volt korlátozva.
Amúgy Londonból hozatom és 40-50 közt jön ki az átszámítás után. Skate is onnan lett volna ha nem láttam volna 35 ért ha-n.
Am azt írják Defy fórumba hogy sok ROM van rá. Vagyis van jópár -
mrskatejoe
aktív tag
Kelzsoca
Esetleg hozzáférhetnék egy "csupasz" SkaTe V2-es ROM -hoz ?
Nálam ez a nyerő. Azért nem akarok egy általad összeállított ROM-hoz piszkálni (csupaszítani ) mert nem mindennel vagyok tisztában. Tehát nem tudom melyik app, vagy program szükséges feltétlenül.
Egy-két fórumban láttam olyat, hogy egy mágus leírta , hogy a ROM-ban melyek azok a programok amik eltávolíthatóak, és melyek azok amik feltétlenül szükségesek , valamint melyik mihez tartozik..stb.
No én ilyen leírást nem akarok kérni, mert tudom sok dolgotok van, viszont szeretnék "felöltöztetni " egy alap romot olyan programokkal ami nekem (az igényeimnek ) megfelelne.Köszönöm
-
callvote
senior tag
válasz
Vukmir #11245 üzenetére
csak az egyik 45 ezer a másik 63 ezer és nem tud hudesokkal többet,kisebb a kijelzöje..
alapbol 1ghz a proci de a skate is megy annyival ha akarod
közel 20 ezer ft a különbség de kiugróan nem teljesít sokkal többet
nade izlések és pofonok
nem mondom hogy rossz teló,de ár/érték arányban a skate jobb -
Vukmir
aktív tag
Utáljatok nem Skate et veszek hanem Defy-t
-
Danex
addikt
-
Danex
addikt
válasz
Regiee #11234 üzenetére
én tegnap felraktam, de én a szokásos módon tehát mindent wipeolgatni mint az itteni romoknál, beindult vártam, majd gapps csomagot is...
sebessége már elég jó, de (tudom nem annyira mérvadó) Quadrantban kb 30-35%-kal lassabb, és teszem azt játékoknál is érezni de ezt a 3.*.* kernel hiánya okozhatja?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Most látom hogy kamerát kivéve elkészült a CM9.
Valaki feltette már, vélemény van róla? Mert ahogy olvasgattam meg keresgéltem itt a fórumban nem találtam semmit. Illetve a telepítéssel kapcsolatban tudna valaki segíteni? Pontosabban magyarul leírni ezt:"FLASH ORDER:
First: you should get the GAPPs and ROM and put them on your SD card
Now FORMAT SYSTEM <- VERY IMPORTANT
Then flash the ROM
After this wipe data
Then reboot out of recovery and let it boot into the ROM
After you let it sit on the launcher for ~ 5 minutes then reboot into recovery again
Now flash the GAPPs zip
And reboot out of recovery
In the ROM you should now be presented with the Setup Wizard
Go through the instructions and then let it sit on launcher for another 5 minutes to stabilise.
If you still have problems post on the thread."Attila
-
Joshi
titán
válasz
callvote #11225 üzenetére
"a színezés nem tudom mit takar és miért is kell színezni pdf fájlokat,de olvasásra tökéletesen jó mindkettő,lapozható,zoomolható..."
Az alábbi képeken látszik a különbség éjszakai mód és egy tetszőleges háttér tapéta között. A betűszín is változtatható kinek mi jön be. De próbáld ki a Cool Reader-t és egyből rájössz hogy mit nevezünk e-book olvasó proginak és mik azok a progik amik csak megnyitni tudják az adott fájlt.
Bocs az offért.
-
Vukmir
aktív tag
Na úgy néz ki akkor megveszem használtan 35.000 ért 2 év garival.
Köv kérdés, milyen ROM-ot érdemes rátenni?
Ice armor III ról olvastam hogy nagyon jó -
callvote
senior tag
válasz
Indiant #11227 üzenetére
az sok...ezt hogy matekozzák ki?
nemrég volt itt valaki,a napokban irta hogy 10en valamennyibe került hogy a boltba kiüssék(10ezerpárszáz ft)..
ez sem egységes ár?..az komoly(#11229) molnarpeter
akkor ezek szerint ezzel is trükköznek,bár nem értem hogy miért különböztetik meg..
lehet én is azért emlékeztem rá mert mádiamániás csomagban vagyunk -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11224 üzenetére
vagy meg lehet venni t-mobilenál is dominosan ~45ezerért és állítólag ~10000ft-ért kifüggetleníti a tmob és garis marad
(#11226) xtr3m3
én már irtam az officesiute pro-t az is tudja,meg fentebb írták az ezPDF-et is,azzal is lehet olvasni normálisan...
azt nem tudom hogy Joshi említette hogy megjegyzi az oldalakat,hogy ezt tudja-e de az tuti hogy mindkettőnél van olyan opció hogy odaugrik arra az oldalra ahonnan folytatni akarod,persze tudni kell hol tartottál.
a színezés nem tudom mit takar és miért is kell színezni pdf fájlokat,de olvasásra tökéletesen jó mindkettő,lapozható,zoomolható... -
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #11222 üzenetére
Ott van a Vodafone Smart Store, bárki bemehet, aztán 55k-ért elhozhat vodás feltöltőkártyával egy független Skate-et.
-
gabe96
aktív tag
válasz
molnarpeter #11220 üzenetére
ooops..bocsánat, közben témát váltottam
, tehát azok a telefonok a Skate-tel vannak kb. egy árban
-
bagyusz
őstag
válasz
molnarpeter #11217 üzenetére
Jahh?
Azért csodálkozok én, 65k ért inkább azt vettem volna mint skate-et.
A deszkával sem lenne bajom, ha nem arm v6 cpu ketyegne benne.
-
gabe96
aktív tag
válasz
molnarpeter #11212 üzenetére
igen, emlékszem egyszer volt vmi bolondság a T-nél
egyébként a független árban olyanokkal van egy kategóriában, hogy Optimus Black, Xperia Neo, Galaxy W
ha a T is ilyen drágán adná, szerintem senki nem venné meg -
foldermate
csendes tag
Szia! A Bluemonte romrol tudtok mondani valami infot?
-
callvote
senior tag
OfficeSuite pro-val mindent meg lehet nyitni,olvashatsz pdf-et is vele..akadás mentesen megy,lapozni is rendesen lehet és zoomolni is.
-
Joshi
titán
válasz
Fooler89 #11201 üzenetére
Ja a Cool Reader nem tud pdf-et de nincs is rá igazán szükség mert a Calibre-vel átkonvertálható pillanatok alatt akár mappában lévő fájlok is. A pdf-be beszkennelt újságokat sajnos képként jeleníti meg minden olvasó de hát ezzel nem is lehet mit kezdeni. Egyébként a Cool Reader a pdf-en kívül minden fájlformátummal megbirkózik.
(#11204) Adamis: THX!
-
joestone
addikt
válasz
Vukmir #11200 üzenetére
Véleményem szerint ezért az árért egy vállalható telefon.
Negatívumok :
proximity szenzor bizonytalan működése (kalibrálgatni kell attól egy ideig megint jó , de a nexuson még soha nem kalibráltam és mégis hibátlan)
csekély méretű belső tárhely
gyenge processzor (még mindig armv6 nem armv7) ennek ellenére gördülékenyen teszi a dolgát .
gyenge képminőségű kijelző
kamera kép nem a legjobb
hátlap levétele elég macerásPozitívumok :
A készülék ára ,
nagy méretű kijelző
RAM méreteIsmerkedésképpen a gyári romot javasolnám , ha azzal mér teljesen képben vagy akkor válogathatsz az igényeidnek megfelelő romok közül.
-
Joshi
titán
Hogy kell hívásnál kihangosítani a telefont (IA2)?
(#11201) Fooler89: próbáld ki a Cool Readert, tud magyarul és nagyon részletes beállítási lehetőségek vannak.
-
Fooler89
őstag
Bedobom a témát, kihogy szokott ebookot olvasni a skaten? Probáltam pár pdf reader de vagy a nagyitással kellett szenvedni vagy akadozott lapozás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged