- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Takilandbau #11897 üzenetére
11,5
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11897 üzenetére
Adok érte 10k-t
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok! Eladóvá vált egy ZTE Skate készülék! Akit érdekel írjon privit!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11893 üzenetére
Mennék a liba combért, csak kellen egy address
-
xtr3m3
tag
en novemberben vettem nillkin kemenytok az elejetol + folia es januar vegen nagyon durvan elkezdett porosodni csak zsebben hordtam es a meloban az asztalomon volt.
A vege csere lett es kellet minden tartozek hozza. A mostani eleg jol birja meg nem latok rajta semmi porosodast. -
Frozzy
őstag
Szavazz!, hogy milyen romot használsz!
-
zeli
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Hát akkor majd cseréltetem én is, remélem utána már nem jelentkezik ez a porosodás. Amúgy az enyém decemberi, és kb 1-2 hete vettem észre a porosodást. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Még egyszer megpróbálkoznék a CM9 rommal.
Valaki leírná hogy a Gappsot hogyan kell telepíteni pontosan? Nagyon sokféleképpen próbáltam már de sehogy sincs Marketem! A telefon egyből kap netet! Számíthat valamit hogy TPT-ve van a telóm? -
skidrowkill
aktív tag
Van olyan a Skate-ben hogy G-sensor?
Lehet azt kalibrálni? -
pusihusi
addikt
Átnéztem, ropogtattam, olyan az összeszerelése mint az S2-jé
Stabil, ebből nem lesz csere
-
Badboys
őstag
zeli:
Holnap reggel kell vissza mennem akkor lesz konkrétum,hát remélem megoldják mert a szervizes srác azt mondta nem szoktak kekeckedni.Az enyém nagyon gáz mint írtam ledöbbentek amikor látták főleg,hogy tokban volt legalábbis nálam,hát az első tulaj inkább nem mondok semmit mert nem akarom meg sérteni.Annyit mondtak ez ahhoz képest,hogy 3 hónapos legalább egy három éves telefon kinézetét adja talán akkorra lesz ilyen a kijelző.Nem hordom sem sivatagba sem egyéb poros helyen az előd meg ha jól sejtem tanár ember volt.Tokban hordom farmer fölső zsebbe.
-
gabe96
aktív tag
válasz
#40993792 #11870 üzenetére
nekem pl. mind a 2 olyan, hogy a bal oldalán, a hátlap széle beljebb van, mint a telefon széle, tehát ott egy kitüremkedő perem, a telefon széle, és a mostani cseredarab is ilyen, viszont apukámnak meg nem is porosodik, a hátlap is tökéletesen illeszkedik, és a proci húzást is jobban bírja
-
scyllarus
veterán
Novemberi, tok nélkül, zsebben hordva (eddig) semmi porosodás
-
pusihusi
addikt
Gyerekek hol használjátok a telót, talán a homokbányába, v. a sivatagban?
-
macilacus
senior tag
Minden gyári még 2 napos a teló.
Próbáltam a reszetet utána telefonál ugyanaz, erre nem az aksit vettem ki hanem letettem a hívott telefont erre visszajön minden. Nézem a tetején az érzékelőket nem koszos, gondolom azért megtörlöm, újra telefonál hát erre semmi baja.
Örülök is meg nem is, majd pár nap múlva meglátjuk, hogy lesz -e folytatás.
Mindenesetre köszönöm -
Adamis
őstag
válasz
macilacus #11860 üzenetére
Milyen ROM? IA (???) alatt a proximity sensor patch nem segít?
Esetleg előtte egy kalibráció? (1. hsz. 3.4.3 pont: *#26***# a tárcsázóba és proximity sensor kalibráció..) -
macilacus
senior tag
Mindenkinek köszi a segítséget, de most minden halasztódik, mert kiakadt a teló.
Estére majdnem mindent tutin belaktam a telefonon,éppen a gyorshíváson volt a sor, mondom kipróbálom, felhívom a lányom erre képernyő kézben elsötétül és a hívás megy én meg semmit nem tudok vele kezdeni csak hátlap le aksi ki, visszakapcs újra próbál ugyanaz, mást próbál megint, azóta mentem le amit beállítottam és megpróbálom a gyári állapotra vissza, hacsak nincsen valami jó ötletetekHelp, help
-
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok! Az "új" rom tökéletesen felmászik a skat-re, valamint egész gördülékenyen megy (tesztelve) rajta, a kernel szerintem jó, bár nem használtam sokat. Ez egy skatre módosított blade rom ami semmi befolyásolása nincsen mert a kernelt módosították csak.(sztem)
A zseblámpa a kijelzőt használja, semmi extra. A 2-way call recorder működik rajta (tesztelve) több cpu mód van, egész pofás de szerintem ez egy stock romból lett készítve, kicsi cm7 kiegészítéssel.A porosodás, nekem decemberi a skate és kicsit porosodik...nem nagyon, szilikon tokban van mindig.
A miui rom meg tetszetős de tényleg BETA verzió.
Jó romozást Zsolt_72
-
callvote
senior tag
nekem sem porost pedig már pár honapos..és szilikon tokban van nekem mindig
-
Daveboy
tag
válasz
macilacus #11814 üzenetére
Rendben, akkor majd benézek westendbe.
Egyébként még az érdekelne hogy a kijelzővédő plexi alatti porosodás dolog vajon mennyire jelentkezhet úgy általában? Nagyon szívesen megvenném a telót, de azért mégiscsak 40k jelenleg és ha 2 hónap után mondjuk szöszös lenne belül meg poros, az elég demoralizáló lenne.
Esetleg a szilikon tok vagy az a felpattintható kemény tok megoldja ezt a gondot? Egyébként lehet hogy hülyén hangzik, de szerintem 40-et nem ér meg, max 30-at, remélem lesznek húsvéti akciók.
-
callvote
senior tag
a macska ia-rol asszem zsoca mondta hogy napi használatra még nem jo,amugyis a macska béta...
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Takilandbau #11811 üzenetére
(#11811) Takilandbau
Ez nem is Skatera való Lehet, hogy abba topicba tették de ez Blade.zsoca Ezt tényleg fel lehet tenni Skatera? Nem akarom feltenni, de ahogy, olvasom e z Blade nem? Mert a Skatenál nem volt ilyen, hogy Gen2 meg stb.
[link] -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11836 üzenetére
+1 pl SkaTe V2-öt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11826 üzenetére
(#11826) macilacus
Akkor meg kell kérdeznem, hogy milyen ROM van fent ?
...csak nem gyári ?...bocs közben újra raktam a windowst (illetve folyamatban van )
úgy látom, hogy már (#11835) callvote megírta a lényeget . Szóval rootolni kéne a telefont. Viszont akkor érdemes lenne feltenni valami normális ROM-ot . Nagyobb élményt biztosítanak
-
zeli
aktív tag
válasz
Badboys #11820 üzenetére
(#11820) Badboys:
És mit mondtak amúgy, hogy kicserélik? Mert nekem is elkezdett nagyon porosodni a kijelző alatt, én is gondolkodtam, hogy kicseréltetem, és egyből veszek tokot hozzá. Azt gondoltam, hogy nem a legjobb az összeszerelés minősége, de ez azért egy kicsit dúrva szerintem...
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11830 üzenetére
Köszi akkor marad az I3
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
pusihusi #11828 üzenetére
Szia! Egyéni vélemény: a kernel nem rossz...de maga a rom nem nagy szám, alap 2.3.5-ös cm7 kiegészítéssel, nekem személy szerint nem tetszik...
A kernel szerintem megérne egy ránézést, mert támogatja a kétutas hívásrögzítést és több cpu mod van benne... Forrás:[link]A másik, meg a MIÁJU...forrás:[link] Ugyan az, csak a FULL változata az IA3-nak. Támogatja az ext-et gaaps benne van, stb.
(vélemény: a miáju elég jól néz ki, csak nekem hiányoznak a cm-es dolgok, meg még nem teljesen okés, mert sok a kinai symbol benne)
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11811 üzenetére
S ez?
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11818 üzenetére
Ez milyen?
-
macilacus
senior tag
válasz
mrskatejoe #11823 üzenetére
Leszedtem felraktam de sajnos nem megy
-
macilacus
senior tag
válasz
mrskatejoe #11819 üzenetére
sajnos nem tudom leszedni mer azt mondja nem kompatibilis
tud alaki segíteni
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11819 üzenetére
ha marketen keresel rá telefonnal,ugy neked kiadja?mert állitolag nem kompatibilis a skate-el és nem adja ki találatnak,csak gépen
(#11820) Badboys
először szedd le a csomagot innen[link] aztán tedd fel belöle az original recoveryt a leirás alapján...
utána frissitsd gyárira a romot innen-->[link]és kb ennyi az egész.
(#11822) tboldi
igen ezért is néztem egyet hirtelen hogy marketröl..mert onnan nem fog menni -
Badboys
őstag
Az lenne a kérdés,hogy mit kell először cserélni,hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotot mert ma bent volta a T nél és ledöbbentek milyen poros és tele fehér gyöszökkel a kijelző alatt.Mivel kéz alól vettem és az a biztos,hogy IA 3 van rajta.Olvasgattam a le írásokat,de nem lettem sokkal okosabb első a recovery és második a rom vagy fordítva.Ne küldjetek mindjárt a bánatba meg olvass hanem konkrét dolgokat szeretnék olvasni.Ez lesz az első ilyen jellegű mahinációm utána már okosabb leszek legalább is remélem.Megköszönöm,ha nem elhajtásban lesz részem igen tudom,hogy le van írva csak a sorrendet nem találtam.Vagy elég csak a gyári rom vissza tétele.Mit szoktak nézni ilyenkor leginkább?
-
Takilandbau
csendes tag
HA esetleg valakit érdekelne a MIÁJU mix verziója FULL IA3-al akkor annak itt a link...
-
-
Indiant
addikt
válasz
Takilandbau #11813 üzenetére
A mutogatós fajtádat......
-
macilacus
senior tag
Az első hozzászólásban lévő alábbi sajnos nem műkszik
, tud valaki segíteni
3.4.7. Flash player
Itt található, amit le kell tölteni: -
Daveboy
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet Budapesten ahol megtekinthetem a Skate-et működés közben?
Eddig voltam pár T boltban, de max csak ilyen kamutelót láttam, igazit sajnos nem.
Köszi! -
Takilandbau
csendes tag
Ha valakit érdekel:Új ROM
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Nekem eddig Sony Ericssonom volt és ott a szoftverfrissítéshez, szinkronizáláshoz, meg sok egyébhez adtak programot (Sony Ericsson PC Companion).
Na most az lenne a kérdésem ez a ZTE-vel kapcsolatban, hogy műkszik, Hogy tudok szoftvert frissíteni, esetleg szinkronizálni.
A telefonon 2.3.5-ös andriod van-e esetleg újabb, ha van, hogyan tudom felrakni?
Előre is köszi a segítséget -
zszabo2
csendes tag
Sziasztok!
Ma megkaptam a Skatem! Volna egy kérdésem. Nem tudom,hogy normális e az,hogy ha kikapcsolom a készüléket a gombsor világítása nem alszik el. Ez normális vagy vigyem vissza Tmo-ba? -
hunaqua
addikt
Abban tudtok segíteni,hogy kapcsolódik a wifihez,de ha kimegyek az épületből akkor ugye "elveszti" a jelet,de ha visszamegyek akkor nem kapcsolódik vissza. Esetleg arra van mód,hogy "alvó" állapotban is vissza kapcsolódjon?
-
krystman
őstag
válasz
Caps96 #11788 üzenetére
Nem hiba, tényleg vannak egyes routerek, amikhez nem tud csatlakozni a telefon. Főleg TP-Linkek. Én is tapasztaltam már ezt, TP routerrel, miközben otthon az Edimax routeremhez, elsőre csatlakozott. A Motorola Defy topikba van egy ugyan ilyen gond, a GYik-ben benne is van a lehetséges megoldás. Néz be oda szerintem, hát ha segít amit ott írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest