- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszika
csendes tag
A headset probléma lett javítva?
-
bottini
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy vodás Skate-et. Olvasgattam egy ideje ezt a fórumot, csak egy kis megerősítés kellene.Ha jól gondolom, akkor romcseréhez először a clockworkmod recovery-t kellene felraknom, majd rootolni, majd romot feltenni. A kérdésem az lenne, hogy a skate 2-es és Ice Armor 2-es vagy 3-as romok ugyanúgy működnének nálam is, mint a T-s skate-ekkel? -
giigz
veterán
Pengének tűnik az új rom.
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #10490 üzenetére
Kiváncsi vagyok az. I.A.3 wifi sebességére? Sajna jelenleg nem tudom feltenni a romot,nem vagyok net közelben! Ha tesztelte valaki irja már a fórumba le,köszi.
-
Danex
addikt
amúgy érdekes, hogy most mondom referencia tesztként nézek egy IA2 (wifi patchel) wifi tesztet az IA3 előtt és ilyen 17Mbps/7,6Mbps-t 20ms kapok...
toltam egy restartot és visszaesett 5Mbps/2Mbps 80ms-re
eddig patch nélkül 3,9Mbps/2Mbps-em 80ms volt patch-el meg 5Mbps/3Mbps 90ms
Tehát elvileg vmi olyan foghatja meg amit valahogy ki lehet lőni?
Mondjuk ezen felesleges agyalni ha sikerült már megoldani az IA3-ban
-
kelzsoca
félisten
===========
Ice Armor III.
=========== -
callvote
senior tag
-
Szotyi47
csendes tag
Sziasztok neharagudjatok hogy nem néztem vissza ugyanis sürgősen segítségeteket szeretném kérni. Hívás közben ha netán a másik fél nemveszi fel sípol elveszem a fülem mellől a telefont és a senzor nem érzékeli hogy nincs a fülemnél.. Néha működik néha nem :S hogyan kalibrálható a senzor?
Előre is köszönöm!!! -
Indiant
addikt
Frissült a Yandex Shell béta a 0.95-ös verzióra. Szebb lett, kezdhetem az újra próbálkozást megint.
-
kelzsoca
félisten
ICE ARMOR III. changelog:
- Add safety net for notification swipe handling.
- Furtherly fix up notification swipe handling.
- Fixes FC on boot when lockscreen disabled- a phone.apk-ban:
Beállítások - Hívásbeállítások - Feketelista - Felugró ablak
- WiFi javítás (lényegében ez miatt kell az új rom, ez a fő oka az IA3 érkezésének)
- IceArmor és IceArmor Lite téma javítások
-
badmad
senior tag
Nagy a csönd Kelzsóca mester háza táján Rom szagot érzek a levegőben!
-
Gedeon31
addikt
Zsolt_72 , GRomeo meglesem kíváncsi vagyok rá.
Nem androidos az a baj.
Minőségileg a Blade és a Skate között van már érzékelhető különbség?
-
Gedeon31
addikt
Köszönöm szépen nektek.
Kíváncsian várom Blade és a Skate után mivel rukkol elő a ZTE.
Szerintem egyre jobb dolgokat csinál megfizethető áron.
-
Gedeon31
addikt
Megbeszéltük korábban jó ez a telefon, a kijelzőjével hogy vagytok megelégedve?
Ahogy szokták fikázni a ZTE telokat ,úgy a kijelzőjére is az mondják nem egy S II -es.
Olvastam egész jó kijelzője van ennek a telefonnak.
-
Jano_023
őstag
Zsoca mi lesz a fő különbség az IA2 és a 3 között. Mitől lett több a 3 kaphatunk egy kis ízelítőt?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Tobika1 #10466 üzenetére
Ha azzal sem lesz jó, amit rendeltél szerintem, akkor vidd vissza és nézesd meg. Én azért vittem vissza, mert ma reggel bontottam ki az új kártyát, és feltettem rá mindent. Próba képen csináltam videót, meg fényképeket, és vége. Ja, azt nem írtam, ha ilyen hibád van, cserélik. Nekem is minden variálás nélkül ki cserélték a készüléket. Most tesztelem a régi kártyát eddig hibátlanul működik, minden.
mrskatejoe
Igen meg lepődtem mikor a zsír új kártyát betettem, és ugyan az a jelenség fent áll. Csak oldás ez volt a meg oldás vissza vinni.Igen meg lepődtem mikor a zsír új kártyát betettem, és ugyan az a jelenség fent áll. Csak ez volt a meg oldás vissza vinni. Nem hiszem, mért az újban a régi kártya van, és tökéletesen, működik.
-
mrskatejoe
aktív tag
-
badmad
senior tag
válasz
skidrowkill #10452 üzenetére
Nekem ez van fent 1 napja.Nem hibátlan pl:a névjegyzéknél eltüntek a zöld telefonok a nevek mellől.Persze telefonálni lehet csak boszantó.Én a hang miatt tettem fel nekem frankón hangos és elég szépen is szól.De szerintem ha meglesz az ICE AMORIII az megy fel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Tobika1 #10451 üzenetére
(#10451) Tobika1
Én is voltam így az SD Kártyával, mint te. Ma vittem vissza a telefont, nekem is szórakozót az az SD kártyámmal, rendeltem egy másikat, bele tettem ma és ugyanazt csinálta az új SD kártyával is. Visszavittem, és kiderült, hogy a kártyaolvasó részével volt a baj. A T-pontba is kipróbálták saját SD kártyájukkal, és semmit nem tudtak már lementeni már róla. Sőt már a telefon sem látta a képeket még úja indítás után se. Ajánlom, vidd, be te is nézesd meg nem biztos, hogy kártya hiba.
mrskatejoe
Látod így jártam, nem is a kártyának volt a hibája.
-
joestone
addikt
Pár napja linkeltem egy oldalt ahol az angol nyelvű cikk ezzel foglalkozott.
4GB felett Fat32 az ajánlott ugyanis az összes journaling filerendszer (ntfs, ext3, ext4, stb) fokozottan igénybe veszi a kártyát és csökkenti az élettartamot a több írási művelet következtében. -
giigz
veterán
Melyik a legjobb a kártyának?
-FAT32
-FAT
-NTFS
-exFATÉs a lemezfoglalási egység mérete?
-
Jano_023
őstag
Hali, szerintem nincsen értelme nagyon nagy méretű kártyát venni, éppen azért amit irtak már többen. Egy kollégám is most akart 32GB-at venni de elbeszéltem róla. Nagyon sok adat szállna el ha egyszer tönkre menne. Szerintem max 8GB-os elég mindenre. Nekem 4GB-os van, de kényelmesen el férek rajta. Inkább érdemes jó minőségűt venni ha az ember hosszabb távra tervez.
-
skidrowkill
aktív tag
Valaki próbálta már ezt a ROM-ot?
-
Tobika1
senior tag
Nemrégiben írtam hogy valami gond van az sd kártyámmal, most azt vettem észre hogy ha csinálok pl egy képet és összekötöm a géppel akkor látom az új képet de ha leválasztom a gépről és csinálok még egy képet majd ismét összekötöm a géppel akkor már nem látom az új képet.
sd haldoklik? vagy a teló kezeli rosszul az sd-t?
-
giigz
veterán
Csinálok most egy SD formázást, ideje van már...
Az lenne a kérdésem, ha rámegyek Windows-on belül a formázásra, és leformázom az SD-t, akkor az ext is megy vele? Ha megy, akkor azt meg lehet oldani, hogy ne menjen? A telót nem akarom formázni, csak az SD-t, a cuccok jó része meg menni is vissza rá, csak már most ilyen 500 KB/s a másolás, régebben meg 2-3-4 MB volt... IA 2 van fent, de az előbb láttam egy hsz.-t, akkor ez most igaz, lesz IA 3 is a közeljövőben? Nem követtem a dolgokat manapság... Ha lesz, akkor kb. mikor?
-
Adammer
csendes tag
Helló!
skate v2 romnál blue témában a csík akkujelzőt el lehet valahogy külön indítani?
Mert nekem eltűnt, valószínű azért mert este a feladatkezelővel mindent kilőttem, de csak ma reggel vettem észre hogy nincs meg a csík.
Újraindítani nem szeretném mert akkuidőt tesztelek.
Eddig 24óra alatt 100ról 95 százalék (only gsm, semmi nincs bekapcsolva, alap órajelek, kevés használat) -
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe #10427 üzenetére
Köszönöm szépen !De sajnos nem oldodott meg hiába állítom be a képek alapján meg a nyelvet is az istennek sem akar magyarul beszélni.Vagyis félig igen mert azt hogy bejövő hívás azt angolul a számokat meg magyarul.
Telepítés után már mindent csináltam ki-be kapcs.úgysem jó
-
Indiant
addikt
válasz
callvote #10430 üzenetére
Ma végre sikerült megvennem, a marketen a Yandex Shell-t és be is került a My Orders közé. Mint a mellékelt ábra is mutatja, ingyen...
A magyarítással is értem el, bár apró eredményt. Elindul, de csak pár része látszik. Tehát mintha megjelenítési gondja lenne. A gyári remekül működik, de a fordítottnál a drawable-xhdpi és values-xhdpi mappákat ki kellett vennem mert azzal nem tudom visszacsomagolni. Így viszont pl. a hold látszik a kék mezőben, de azon kívül semmi.
-
callvote
senior tag
Ugy látom ma nem jött ki az IA3...
-
mrskatejoe
aktív tag
Na végre
már azthittem, hogy csak holnap lesz fórum.
Tudtok valami olyan app-ot ami tudja kezelni az emelt díjas sms-t ?
Olyanra gondolok mint például a hívás indításnál van , hogy netes hívás vagy mobilos . Ilyen kellene az sms-re is. Elméletileg így kikerülhető lenne a "rossz indulatú program károkozása .
Ilyen program megírásán, vagy alkalmazásán nem gondolkodtatok még ? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
badmad #10418 üzenetére
(#10418) badmad
A gond az, hogy itt is be kell állítani a nyelvet "Call Announcer"
tehát nem elég telepíteni hanem be is kell állítani . Ha a marketről töltötted le akkor jelölgesd be szinte ugyan azt ami a képen van és ha a " Language "- hez érsz akkor állítsd be a magyart. -
bacsi2
csendes tag
válasz
Jano_023 #10424 üzenetére
Free shipping (Kínából), jan 12-én rendeltem meg, a héten jött meg (mondjuk ha jól tudom náluk most volt újév, és olyankor egy hetes leállás van náluk). Amúgy egy hónapon belül meg szokott jönni minden, a UK-ből meg 3-5 nap.
Vateráról meg ilyen lehúzós helyekről nem érdemes vásárolni, eBay-en fentvan minden (tok, töltő, tartó, stb.), ők is csak annyit csinálnak, hogy megrendelik a címedre (kb. 3 kattintás egy vásárlás)...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Frozzy #10393 üzenetére
Mindenképpen kelzsocát akartam megkérdezni. Mivel privátra és e-mailre nem válaszol - mint ahogy az aláírásában is látható -, így marad az, hogy vmelyik topicba írom a kérdésemet. Gondoltam a leghamarabb itt fogom őt elérni, ezért írtam ide. (A második hsz-emet meg szimplán elfelejtettem off-ba rakni.)
Tulajdonképpen az eredeti 2 kérdésem bármelyik androidos eszközre is érvényes lehet.Azért, mert nem deszkával járok, nem kell lehurrogni.
(#10394) ux1
+1 -
bacsi2
csendes tag
Megjött tegnap az autós tartóm, amit rendeltem.
Képek itt: [link] (A töltő nem járt hozzá, csak szemléltetés végett raktam a képeke.)Ez egy univerzális tartó, lehet állítani a szélességét, lehet forgatni, stb.
A Skate-et bele lehet úgy rakni, hogy szabadon maradnak a gombok, és a töltőcsatlakozó.
eBay-en "skate car mount" kulcsszavakra elő lehet csalogatni, én $4.99 fix áron vettem.
-
joestone
addikt
Ha jól gondolom a kernelben a drivers/media/video/msm/flash.c fájlban található az ide vonatkozó rész . Van benne egy rész , hogy a cam_flash_led_ioctl_cfg 0 vagy 1 értéke kapcsolja ki vagy be a ledet . De lehet , hogy totálisan félreértelmezem. Hiába no érteni kelllene hozá .
-
Indiant
addikt
Van arra vonatkozólag valakinek információja, hogy loggolja-e valahol egy program (launcher) az elindulásának hibáját? A Yandex Shell, nem hajlandó betöltődi, ha a magyar nyelvet beleteszem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10413 üzenetére
Értem én , hogy szeretnétek zseblámpát , de erre a célra a nexust használom ,így nagyon nem érint a téma.
Csupán korrigáltam egy vélhetően téves hozzászólást, amit keep kollega írt le, mert szinte biztos vagyok benne, hogy a hátsó led folyamatos világítására gondolt, amiről korábban már beszéltem vele, mivel neki nincs Skate-je, és tisztában van a fényképezéskor működő led-el, az általad készített romokkal szintén nincs tapasztalata, kizárásos alapon arra gondolt, amire én ráválaszoltam.
-
joestone
addikt
-
grotib
tag
válasz
Jano_023 #10405 üzenetére
Nálam a Call Announcer progi vált be már több telefonom is, kiválóan mondja be a telefonkönyvben szereplő neveket, vagy ha nincs benne, akkor a számot, valamint az SMS-nél is hasonlóan jelez. Ehhez a programhoz viszont fel kell rakni a SVOX Classic TTS és a SVOX Mariska nevezetű programokat /a Mariska nem adja ingyen magát :-)/, amiket a beállítások, hang be- és kimenet, szöveg-beszéd átalakítás beállításai menüpont alatt is be kell állítani.
-
kelzsoca
félisten
-
Jano_023
őstag
válasz
Gorky01 #10404 üzenetére
Szerintem is várj vele. Nekem azóta nem csinálja. Ja és nekem volt még egy furcsa dolog mindig 1 percnél jött elő.
Más:
Szeretném megcsinálni azt hogy a telefon bemondja a nevét annak aki hív. Letöltöttem a Name buzz progit de valami nagyon ocsmányan mondja a neveket. Ti mit használtok ilyen célra ?
-
Gorky01
tag
válasz
Jano_023 #10403 üzenetére
Érdekes nekem eddig nem csinálta se a SkaTe v1 se a SkaTe v2 se a IA I. alatt... Most hívtam fel barátnőmet beszéltem vele vagy negyed órát és semmi pedig még váltogattam is a telót egyik fülemtől a másikig hogy tornáztassam a proximityt. Lehet én is várok vele még, hogy megfigyeljem milyen gyakran jön elő a dolog. Remélem csak valami bekavart neki...
-
Jano_023
őstag
válasz
Gorky01 #10398 üzenetére
Szia, igen nekem is csinálta a telefon egy két hete. Azon a héten kb. mindennap 2-3X. Ráadásul nekem csak akkor javult meg ha engem hívtak vissza. Zsoca javasolta tegyek fel gyári ROM-ot és nézzem meg ott is, mert ilyet nem tapasztalt még senki. Lehet hogy hardveres. Azóta hogy jelentettem hogy ez a hibája azóta nem csinálja. Érdekes. Én amúgy arra gyanakodtam hogy a mobilnettel lesz valami össze akadása, hogy akkor kapok levelet vagy valami. De ez csak sejtés és az okosak majd megnézik.
A lényeg nekem mostanában nem csinálja. -
-
callvote
senior tag
lehet hogy a mai napon érkezik az IA3.
tehát akinek valamivel gondja van az IA2-őn...az sztem várja meg a 3-at,tegye fel és kiderül majd minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged