-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Minden nap egyszer elkezdi, és nem lehet az adatforgalmat ki-be kapcsolni, csak újraindítás után... Ice Armor II
-
pp88
tag
Zsoca!
Akkor ne is használjuk a ledes progit?
Több kárt csinál mint hasznot? -
callvote
senior tag
mindenki mondogatja a moboplayert,ilyen playert olyan playert..ezekhez mindig kell codec(pack)..
marketen ott van ingyen a QQPlayer..semmi nem kell mellé,és megy vele minden video(legalábbis amiket elindítottam filmeket mind ment) alaphelyzetben.(#10188) kelzsoca
akkor szedd ki a hibát és világítson
köszi
-
Indiant
addikt
Lehet, hogy már volt, de már lehet villogni a Skate-el:
-
bagyusz
őstag
Ide illő kép
-
bubus66
nagyúr
-
adamcsik
aktív tag
Köszi. Már tölti a ARMv6 kodeket. Szerintetek miért nem játsza le az MP4-et? A film adatai:
1864Kbps 800X480 23,976fps MPEG-4 Visual (Simple@L1) - kép
320Kbps 48KHz 2csatorna MPEG Audio (Version1) (Layer3) (Joint stereo) - hang
a mérete: 2.72GB -
giigz
veterán
válasz
skidrowkill #10152 üzenetére
Basszus, de jo lenne, bar sajnos erre a beszüntetesre semmi eselyt nem latok.
-
domerator
veterán
válasz
Már megbocsáss, de ezt:
"aki nem tudja miről van szó..be akarják szüntetni a FB-ot GOOGLE-t,Twitter-t,Piratebay-t,Youtube-ot"
hol olvastad?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
A Google megveszi kilóra az amerikai kormányt, szerinted hogy tudnák már megszüntetni?
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
skidrowkill #10164 üzenetére
Ez szerintem azért bőven kimeríti a rémhír terjesztést...
Korántsem volt szó a különböző levelezőrendszerek megbénításáról, vagy netes keresőmotorok blokkolásáról..
@bubus66:
Külön kodek kell neki, amit első indítás után magától is letölt az adott készülékhez. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen környezetben lesz használva és képes ezt felmérni. (ARMv6, vagy V7, esetleg más architektúra...)
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamcsik #10159 üzenetére
(#10159) adamcsik
Leregisztráltad magadat az e-mail címeddel, meg a jelszavaddal? A Marketbe..
Vagy csináltál szikronizáslat mert ott is be kell lépned a Google fiókodba.(#10162) Keeperv85
Szia, igen jó, hogy elküldted neki a linket. Meg kell neki tanulni a Marketbe belépni.
(#10164) skidrowkill
Szerintem ráérünk még ezen gondolkodni.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
viperabácsi #10160 üzenetére
https://market.android.com/account Mert innen szeretnék letölteni. Kikonvertáltam egy filmet, de nem játsza le a telefon (MP4) Azt olvastam hogy a MOBO player elég jó lejátszó, hátha az lejátszaná.
-
bubus66
nagyúr
válasz
hangyaqtya #10151 üzenetére
(#10151) hangyaqtya
Az nem tudom, hogyan lehet, nekem a telefon memóriában 187 telefonszám van és meg fér is bele.
A telefonkönyvbe belépsz Home gomb7=> Megjelenítési beállitások => Ott találsz egy olyat, hogy „Válassza ki a mejelenítendö névjegyeket” azon belül be tudod állítani. Ez az Ice Armor II, nem tudom, neked milyen ROM van fent? -
adamcsik
aktív tag
Helló!
Leszeretnék tölteni az ANDROID MARKETRŐL de akármit csinálok nem ismeri fel a telefont. "You don't have any devices." Ezt írja ki. Valami megoldást tud valaki? -
skidrowkill
aktív tag
Szerintetek ha megszűnik M.O-on a GOOGLE
attól az android rendszer eljut idáig,nem lesz kavarodás emiatt?
mármint az Androidot a Google irányítjaaki nem tudja miről van szó..be akarják szüntetni a FB-ot GOOGLE-t,Twitter-t,Piratebay-t,Youtube-ot
ACTA -
hangyaqtya
csendes tag
válasz
mrskatejoe #10141 üzenetére
Igazából a telefon saját memóriájába szeretném bemásolni a névjegyeket(telefonszámokat), de csak 100 -at enged még a sim kártyán több mint 200 fér el. Nem értem ha már dinamikus a készülék telefonkönyve miért csak 100 at enged? igazából a kis régi sony ericssonomon símán megfért az kb 420 szám, itt meg nem engedi felmásolni a telefon memóriájába. Mi lehet a gond?
-
maxim01
aktív tag
-
maxim01
aktív tag
Köszi az ötleteket! Utolsó kérdés, hogy class hányas legyen a kártya és van valami bevált márka?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
hangyaqtya #10140 üzenetére
(#10140) hangyaqtya
Örülök, hogy segíthettem
A sim kártya "memóriája" szerintem véges
viszont ha használsz névjegy fiókot (google ) oda annyit tehetsz amennyit akarsz.
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
mrskatejoe #10081 üzenetére
Köszi a választ.
Jó 5let volt. Találtam is egy jó kis progit Mobiledit! néven.Olyan gondom van vele, hogy egy régi sony ericssonról szeretném a névjegyeket átrakni vele a telefon memóiájába de csak 100 bejegyzést enged. Nekem meg van vagy kb 400 telefonszámom ami kelhet. Tudtommal a készülék telefonkönyv mérete dinamikus. Mi lehet a gond? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
schulzz #10137 üzenetére
(#10137) schulzz
"Később át fogok állni galaxy r-re." vagy másikra
szvsz 1-2 éven belül nagy "robbanás lesz a mobil piacon . Ami most valakinek megfizethetetlen, az "nem sokára elérhetővé válik. Itt a két vagy a több magos procikra gondolok. Addig meg bőven jó a Skate. Természetesen nem egy csúcs modern gépezet, de ennyi pénzért ne várjunk mást.Ami még nagy előny ..és az is marad, hogy igen jó és termékeny ITT a ROM fejlesztés, és amint tapasztalható ezek a ROM ok a középszerű alsó határát feltornásszak a középkategória felső határához.
(#10131) maxim01
azért szerezz be egy SD kártyát
kelzsoca jól írta
ennyi erővel feltehetnéd valamelyik ROM-ot . Jobban élveznéd a ROM adta lehetőségeket
-
schulzz
tag
válasz
mrskatejoe #10111 üzenetére
srácok köszönöm a gyors és kimerítő alaszokat, nagyon hasznos volt. Most akarok venni egy ilyen telót első androidos készüléknek. Később át fogok állni galaxy r-re. Esetleg arról nincs senkinek infója, hogy a huawei honor mikor jelenik meg?
-
maxim01
aktív tag
A gyári rom-nál maradnék... csak root-al.
-
maxim01
aktív tag
Akinek működik az ext partíció írja meg legyen szíves milyen sd-t használ.. köszönöm!
-
maxim01
aktív tag
válasz
bubus66 #10128 üzenetére
Rootolt a telefonom gyári ROM-al csak a link2sd létezik? Az a gondom, hogy kikapcsolás után eltűnik a ext partíció.. szerintem kártya problémám van, mert ha valamit átrakok az sd-re kikapcsolás után ált. nem látszik,de ha másik programmal rakom át akkor igen ezért nem tudom eldönteni tényleg a kártya rossz-e... Milyen kártyát kártyát érdemes venni? 8gigást szeretnék... A tanácsokat köszönöm..
-
maxim01
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10111 üzenetére
A gyári Rom nem kezeli az ext partíciót?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10108 üzenetére
(#10108) mrskatejoe
De próbáltam csak ezzel a programmal ZAR 9.1 a képeket vissza tudtam szedni, meg a videókat is de a videók nem lejátszhatok a képek tökéletesek. De a videókkal semmit nem tudok kezdeni. Meg próbálom a gyári ROM-ot vissza tenni aztán meg látjuk mi lesz.
-
mpire
tag
válasz
bubus66 #10057 üzenetére
Nem kell megsértődni. Szinte olvashatatlan, amit írsz. SORONKÉNT 2-3 helyesírási hiba, folyamatosan különírod az összetett szavakat (pl: megoldom), a mondatokat nem választod külön, sokszor nem is lehet érteni, hogy mit akarsz mondani. Szerintem sokunk nevében kérlek, hogy figyelj oda erre egy kicsit.
Szerk: persze van amolyan chat-helyesírás, nem kell minden vesszőt beírni, de legalább értelmezni lehessen, és ne fájjon olvasni...
-
xtr3m3
tag
válasz
mrskatejoe #10114 üzenetére
ja valami gebasz volt.
10120 alapjan kb 3 perc volt az egesz es minden visszaallt gyarira.
Mindenkinek meg 1x koszonom a gyors segitseget. -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10114 üzenetére
Már működik az oldal.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
xtr3m3 #10112 üzenetére
ezt írja : Általános hiba
SQL ERROR [mysqli] Nem lehet csatlakozni a helyi MySQL szerverhez socket '/ var / lib / mysql / mysql.sock "(2) [2002] SQL hiba lépett fel az oldal generálása közben. Kérjük, forduljon a rendszergazda, ha ez a probléma továbbra is fennáll.de keresek
-
xtr3m3
tag
Jo estet mindenkinek esetleg van valakinel egy gyari T-rom.
Visszaolvastam es egy csomo halott linkel talalkoztam.Elore is koszonom
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
schulzz #10109 üzenetére
(#10109) schulzz
a kérdéseidre a válasz :
A gyári rommal hajlandó az akadásra? Általában nem
Filmlejátszásnál akad? A megfelelő lejátszó és kodek csodákra képes
Pl rockplayerrel divx nél? nem ismerem , én moboplayert használok a kodekjével
Az akksi átlagos használattal vagy egy kicsit erősebb használattal kobír egy napot?
bőven kibír 1 napot átlagos felhasználássalA főzött romokkal jelentős teljesítmény javulást lehet elérni? inkább azt mondanám, hogy látványos javulás tapasztalható
Ha jól olvastam akkor a belső mem kibővíthető az sd kártyával amit újrzparticionálunk?
igen , az SD -re egy 512-es ext partíciót lehet feltenni, ezt bármelyik nem gyári ROM jól kezeli.Ez az újrapartícionálás nem ugyan azt az eredményt hozza mint az app2sd progi? NEM
Olvastam, hogy a wifivel meg egy két dologgal felmerültek problémák. A hiba kiküszöbölése folyamatban van de a V2-n nincs ilyen probléma mert jobb a wifi kezelése mint a gyárin
Ezek nagyon jellemzőek? NEM
És végezetül melyik romot látjátok a legoptimálisabbnak?
mindenki saját maga dönti el melyiket használjaNálam a V2 van ismét fent ( nekem ez jobban bejön )
remélem segíthettem ( mondjuk lehetne oldalakat írni pro-kontra de inkább ki kell próbálni
megjegyzem ha tudod mire kell a telefon el tudod dönteni , hogy kell e ? Nem egy nagy durranás, de a legjobb ár érték arányban van. Azonkívül amit tud azt jól tudja. A proci kicsit elavult, de ennyi pénzért ennyi jár. Jól használható egyébként, nálam V2 alatt eddig soha nem akadt. Az aksival is jólbánik nálam 3-4 napig is bírja ( wifit , BT , és mobil adatforgalmat ésszerűen használva )egész jó az aksi kezelése .
(#10110) Zsolt_72
+ 1
gyors vagy
-
schulzz
tag
sziasztok. Kérlek valaki válaszoljon nagyon fontos lenne. Ilyen teló vásárlása előtt állok. Nagyon sokat olvastam ezt a fórumot de igazából nem találtam meg a választ. A kérdéseim. A gyári rommal hajlandó az akadásra? Filmlejátszásnál akad? Pl rockplayerrel divx nél? Az akksi átlagos használattal vagy egy kicsit erősebb használattal kobír egy napot? A főzött romokkal jelentős teljesítmény javulást lehet elérni? Ha jól olvastam akkor a belső mem kibővíthető az sd kártyával amit újrzparticionálunk? Ez az újrapartícionálás nem ugyan azt az eredményt hozza mint az app2sd progi? Olvastam, hogy a wifivel meg egy két dologgal felmerültek problémák. Ezek nagyon jellemzőek? És végezetül melyik romot látjátok a legoptimálisabbnak? Bocsi a félreütésekért de telóról írtam. Köszönöm előre is a válaszotokat, segítségeteket.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10107 üzenetére
(#10107) bubus66
Az a helyzet, hogy a ROM visszarakást ezekért javasoltam :
1. ha mégis látná a gyárival az SD kártyát akkor megvan a hiba
2.. ha mégsem látná és tűnnek el dolgok róla akkor meg a garizáshoz úgyis vissza kell tenni
azt nem próbáltad, hogy az "eltűnt " videó vagy kép megjelenik-e kártya olvasón vagy a gépen ?
u.i: én sem ROM hibára gondolok-tam de az sem esszerű, hogy 3 sd-kártya is azonos időben döglik be. A reális az lehet, hogy a telefon hardvere rosszalkodik -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10105 üzenetére
Oké köszi ha aktuális lesz akkor lehet, hogy meg kérlek vegyél nekem is egyet,de kipróbálom amit írtál. Vissza rakom a gyári ROM, de ez biztos, hogy nem ROM hiba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10088 üzenetére
mrskatejoe
Meg írod nekem, hogy hol vetted az SD kártyát és milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opera böngésző
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Everest / AIDA64 topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest