- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- 
			  PROHARDVER! Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

giigz veterán Minden nap egyszer elkezdi, és nem lehet az adatforgalmat ki-be kapcsolni, csak újraindítás után... Ice Armor II 
- 

pp88 tag Zsoca! 
 Akkor ne is használjuk a ledes progit?
 Több kárt csinál mint hasznot?
- 

callvote senior tag mindenki mondogatja a moboplayert,ilyen playert olyan playert..ezekhez mindig kell codec(pack).. 
 marketen ott van ingyen a QQPlayer..semmi nem kell mellé,és megy vele minden video(legalábbis amiket elindítottam filmeket mind ment) alaphelyzetben. (#10188) kelzsoca akkor szedd ki a hibát és világítson ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) köszi köszi 
- 

Indiant addikt Lehet, hogy már volt, de már lehet villogni a Skate-el: 
- 

bagyusz őstag Ide illő kép   
- 

bubus66 nagyúr 
- 

adamcsik aktív tag Köszi. Már tölti a ARMv6 kodeket. Szerintetek miért nem játsza le az MP4-et? A film adatai: 
 1864Kbps 800X480 23,976fps MPEG-4 Visual (Simple@L1) - kép
 320Kbps 48KHz 2csatorna MPEG Audio (Version1) (Layer3) (Joint stereo) - hang
 a mérete: 2.72GB
- 

giigz veterán válasz  skidrowkill

üzenetére skidrowkill

üzenetéreBasszus, de jo lenne, bar sajnos erre a beszüntetesre semmi eselyt nem latok.  
- 

domerator veterán válasz  skidrowkill

üzenetére skidrowkill

üzenetéreMár megbocsáss, de ezt: "aki nem tudja miről van szó..be akarják szüntetni a FB-ot GOOGLE-t,Twitter-t,Piratebay-t,Youtube-ot" hol olvastad?    
- 

válasz  skidrowkill

üzenetére skidrowkill

üzenetéreA Google megveszi kilóra az amerikai kormányt, szerinted hogy tudnák már megszüntetni?  
- 

- 

Keeperv85 nagyúr válasz  skidrowkill

üzenetére skidrowkill

üzenetéreEz szerintem azért bőven kimeríti a rémhír terjesztést...  Korántsem volt szó a különböző levelezőrendszerek megbénításáról, vagy netes keresőmotorok blokkolásáról.. Korántsem volt szó a különböző levelezőrendszerek megbénításáról, vagy netes keresőmotorok blokkolásáról..@bubus66: Külön kodek kell neki, amit első indítás után magától is letölt az adott készülékhez. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen környezetben lesz használva és képes ezt felmérni. (ARMv6, vagy V7, esetleg más architektúra...) 
- 

bubus66 nagyúr válasz  adamcsik

üzenetére adamcsik

üzenetére(#10159) adamcsik Leregisztráltad magadat az e-mail címeddel, meg a jelszavaddal? A Marketbe.. 
 Vagy csináltál szikronizáslat mert ott is be kell lépned a Google fiókodba.(#10162) Keeperv85 Szia, igen jó, hogy elküldted neki a linket. Meg kell neki tanulni a Marketbe belépni. (#10164) skidrowkill Szerintem ráérünk még ezen gondolkodni. 
- 

adamcsik aktív tag válasz  viperabácsi

üzenetére viperabácsi

üzenetérehttps://market.android.com/account Mert innen szeretnék letölteni. Kikonvertáltam egy filmet, de nem játsza le a telefon (MP4) Azt olvastam hogy a MOBO player elég jó lejátszó, hátha az lejátszaná. 
- 

bubus66 nagyúr válasz  hangyaqtya

üzenetére hangyaqtya

üzenetére(#10151) hangyaqtya Az nem tudom, hogyan lehet, nekem a telefon memóriában 187 telefonszám van és meg fér is bele. 
 A telefonkönyvbe belépsz Home gomb7=> Megjelenítési beállitások => Ott találsz egy olyat, hogy „Válassza ki a mejelenítendö névjegyeket” azon belül be tudod állítani. Ez az Ice Armor II, nem tudom, neked milyen ROM van fent?
- 

adamcsik aktív tag Helló! 
 Leszeretnék tölteni az ANDROID MARKETRŐL de akármit csinálok nem ismeri fel a telefont. "You don't have any devices." Ezt írja ki. Valami megoldást tud valaki?
- 

skidrowkill aktív tag Szerintetek ha megszűnik M.O-on a GOOGLE 
 attól az android rendszer eljut idáig,nem lesz kavarodás emiatt?
 mármint az Androidot a Google irányítjaaki nem tudja miről van szó..be akarják szüntetni a FB-ot GOOGLE-t,Twitter-t,Piratebay-t,Youtube-ot 
 ACTA
- 

hangyaqtya csendes tag válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetéreIgazából a telefon saját memóriájába szeretném bemásolni a névjegyeket(telefonszámokat), de csak 100 -at enged még a sim kártyán több mint 200 fér el. Nem értem ha már dinamikus a készülék telefonkönyve miért csak 100 at enged? igazából a kis régi sony ericssonomon símán megfért az kb 420 szám, itt meg nem engedi felmásolni a telefon memóriájába. Mi lehet a gond? 
- 

maxim01 aktív tag 
- 

maxim01 aktív tag Köszi az ötleteket! Utolsó kérdés, hogy class hányas legyen a kártya és van valami bevált márka? 
- 

mrskatejoe aktív tag válasz  hangyaqtya

üzenetére hangyaqtya

üzenetére(#10140) hangyaqtya Örülök, hogy segíthettem  A sim kártya "memóriája" szerintem véges A sim kártya "memóriája" szerintem véges viszont ha használsz névjegy fiókot (google ) oda annyit tehetsz amennyit akarsz. viszont ha használsz névjegy fiókot (google ) oda annyit tehetsz amennyit akarsz.
- 

hangyaqtya csendes tag válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetéreKöszi a választ. 
 Jó 5let volt. Találtam is egy jó kis progit Mobiledit! néven.Olyan gondom van vele, hogy egy régi sony ericssonról szeretném a névjegyeket átrakni vele a telefon memóiájába de csak 100 bejegyzést enged. Nekem meg van vagy kb 400 telefonszámom ami kelhet. Tudtommal a készülék telefonkönyv mérete dinamikus. Mi lehet a gond?
- 

mrskatejoe aktív tag válasz  schulzz

üzenetére schulzz

üzenetére(#10137) schulzz "Később át fogok állni galaxy r-re." vagy másikra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) szvsz 1-2 éven belül nagy "robbanás lesz a mobil piacon . Ami most valakinek megfizethetetlen, az "nem sokára elérhetővé válik. Itt a két vagy a több magos procikra gondolok. Addig meg bőven jó a Skate. Természetesen nem egy csúcs modern gépezet, de ennyi pénzért ne várjunk mást.Ami még nagy előny ..és az is marad, hogy igen jó és termékeny ITT a ROM fejlesztés, és amint tapasztalható ezek a ROM ok a középszerű alsó határát feltornásszak a középkategória felső határához. szvsz 1-2 éven belül nagy "robbanás lesz a mobil piacon . Ami most valakinek megfizethetetlen, az "nem sokára elérhetővé válik. Itt a két vagy a több magos procikra gondolok. Addig meg bőven jó a Skate. Természetesen nem egy csúcs modern gépezet, de ennyi pénzért ne várjunk mást.Ami még nagy előny ..és az is marad, hogy igen jó és termékeny ITT a ROM fejlesztés, és amint tapasztalható ezek a ROM ok a középszerű alsó határát feltornásszak a középkategória felső határához.(#10131) maxim01 azért szerezz be egy SD kártyát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) kelzsoca jól írta kelzsoca jól írta ennyi erővel feltehetnéd valamelyik ROM-ot . Jobban élveznéd a ROM adta lehetőségeket ennyi erővel feltehetnéd valamelyik ROM-ot . Jobban élveznéd a ROM adta lehetőségeket 
- 

schulzz tag válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetéresrácok köszönöm a gyors és kimerítő alaszokat, nagyon hasznos volt. Most akarok venni egy ilyen telót első androidos készüléknek. Később át fogok állni galaxy r-re. Esetleg arról nincs senkinek infója, hogy a huawei honor mikor jelenik meg? 
- 

maxim01 aktív tag A gyári rom-nál maradnék... csak root-al. 
- 

maxim01 aktív tag Akinek működik az ext partíció írja meg legyen szíves milyen sd-t használ.. köszönöm! 
- 

maxim01 aktív tag válasz  bubus66

üzenetére bubus66

üzenetéreRootolt a telefonom gyári ROM-al csak a link2sd létezik? Az a gondom, hogy kikapcsolás után eltűnik a ext partíció.. szerintem kártya problémám van, mert ha valamit átrakok az sd-re kikapcsolás után ált. nem látszik,de ha másik programmal rakom át akkor igen ezért nem tudom eldönteni tényleg a kártya rossz-e... Milyen kártyát kártyát érdemes venni? 8gigást szeretnék... A tanácsokat köszönöm.. 
- 

maxim01 aktív tag válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetéreA gyári Rom nem kezeli az ext partíciót? 
- 

bubus66 nagyúr válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetére(#10108) mrskatejoe De próbáltam csak ezzel a programmal ZAR 9.1 a képeket vissza tudtam szedni, meg a videókat is de a videók nem lejátszhatok a képek tökéletesek. De a videókkal semmit nem tudok kezdeni. Meg próbálom a gyári ROM-ot vissza tenni aztán meg látjuk mi lesz. 
- 

mpire tag válasz  bubus66

üzenetére bubus66

üzenetéreNem kell megsértődni. Szinte olvashatatlan, amit írsz. SORONKÉNT 2-3 helyesírási hiba, folyamatosan különírod az összetett szavakat (pl: megoldom), a mondatokat nem választod külön, sokszor nem is lehet érteni, hogy mit akarsz mondani. Szerintem sokunk nevében kérlek, hogy figyelj oda erre egy kicsit. Szerk: persze van amolyan chat-helyesírás, nem kell minden vesszőt beírni, de legalább értelmezni lehessen, és ne fájjon olvasni... 
- 

xtr3m3 tag válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetéreja valami gebasz volt. 10120 alapjan kb 3 perc volt az egesz es minden visszaallt gyarira. 
 Mindenkinek meg 1x koszonom a gyors segitseget.
- 

kelzsoca félisten válasz  mrskatejoe

üzenetére mrskatejoe

üzenetéreMár működik az oldal. 
- 

mrskatejoe aktív tag válasz  xtr3m3

üzenetére xtr3m3

üzenetéreezt írja : Általános hiba 
 SQL ERROR [mysqli] Nem lehet csatlakozni a helyi MySQL szerverhez socket '/ var / lib / mysql / mysql.sock "(2) [2002] SQL hiba lépett fel az oldal generálása közben. Kérjük, forduljon a rendszergazda, ha ez a probléma továbbra is fennáll.de keresek 
- 

xtr3m3 tag Jo estet mindenkinek esetleg van valakinel egy gyari T-rom. 
 Visszaolvastam es egy csomo halott linkel talalkoztam.Elore is koszonom 
- 

mrskatejoe aktív tag válasz  schulzz

üzenetére schulzz

üzenetére(#10109) schulzz a kérdéseidre a válasz : A gyári rommal hajlandó az akadásra? Általában nem Filmlejátszásnál akad? A megfelelő lejátszó és kodek csodákra képes  Pl rockplayerrel divx nél? nem ismerem , én moboplayert használok a kodekjével Az akksi átlagos használattal vagy egy kicsit erősebb használattal kobír egy napot? 
 bőven kibír 1 napot átlagos felhasználássalA főzött romokkal jelentős teljesítmény javulást lehet elérni? inkább azt mondanám, hogy látványos javulás tapasztalható Ha jól olvastam akkor a belső mem kibővíthető az sd kártyával amit újrzparticionálunk? 
 igen , az SD -re egy 512-es ext partíciót lehet feltenni, ezt bármelyik nem gyári ROM jól kezeli.Ez az újrapartícionálás nem ugyan azt az eredményt hozza mint az app2sd progi? NEM Olvastam, hogy a wifivel meg egy két dologgal felmerültek problémák. A hiba kiküszöbölése folyamatban van de a V2-n nincs ilyen probléma mert jobb a wifi kezelése mint a gyárin ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ezek nagyon jellemzőek? NEM És végezetül melyik romot látjátok a legoptimálisabbnak? 
 mindenki saját maga dönti el melyiket használja Nálam a V2 van ismét fent ( nekem ez jobban bejön ) remélem segíthettem ( mondjuk lehetne oldalakat írni pro-kontra de inkább ki kell próbálni megjegyzem ha tudod mire kell a telefon el tudod dönteni , hogy kell e ? Nem egy nagy durranás, de a legjobb ár érték arányban van. Azonkívül amit tud azt jól tudja. A proci kicsit elavult, de ennyi pénzért ennyi jár. Jól használható egyébként, nálam V2 alatt eddig soha nem akadt. Az aksival is jólbánik nálam 3-4 napig is bírja ( wifit , BT , és mobil adatforgalmat ésszerűen használva )egész jó az aksi kezelése . (#10110) Zsolt_72 + 1  gyors vagy gyors vagy 
- 

schulzz tag sziasztok. Kérlek valaki válaszoljon nagyon fontos lenne. Ilyen teló vásárlása előtt állok. Nagyon sokat olvastam ezt a fórumot de igazából nem találtam meg a választ. A kérdéseim. A gyári rommal hajlandó az akadásra? Filmlejátszásnál akad? Pl rockplayerrel divx nél? Az akksi átlagos használattal vagy egy kicsit erősebb használattal kobír egy napot? A főzött romokkal jelentős teljesítmény javulást lehet elérni? Ha jól olvastam akkor a belső mem kibővíthető az sd kártyával amit újrzparticionálunk? Ez az újrapartícionálás nem ugyan azt az eredményt hozza mint az app2sd progi? Olvastam, hogy a wifivel meg egy két dologgal felmerültek problémák. Ezek nagyon jellemzőek? És végezetül melyik romot látjátok a legoptimálisabbnak? Bocsi a félreütésekért de telóról írtam. Köszönöm előre is a válaszotokat, segítségeteket. 
- 

mrskatejoe aktív tag válasz  bubus66

üzenetére bubus66

üzenetére(#10107) bubus66 Az a helyzet, hogy a ROM visszarakást ezekért javasoltam : 
 1. ha mégis látná a gyárival az SD kártyát akkor megvan a hiba 
 2.. ha mégsem látná és tűnnek el dolgok róla akkor meg a garizáshoz úgyis vissza kell tenni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 azt nem próbáltad, hogy az "eltűnt " videó vagy kép megjelenik-e kártya olvasón vagy a gépen ?
 u.i: én sem ROM hibára gondolok-tam de az sem esszerű, hogy 3 sd-kártya is azonos időben döglik be. A reális az lehet, hogy a telefon hardvere rosszalkodik
- 

üzenetére mrskatejoe

üzenetéreOké köszi ha aktuális lesz akkor lehet, hogy meg kérlek vegyél nekem is egyet,de kipróbálom amit írtál. Vissza rakom a gyári ROM, de ez biztos, hogy nem ROM hiba. 
- 

üzenetére mrskatejoe

üzenetéremrskatejoe Meg írod nekem, hogy hol vetted az SD kártyát és milyet? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"De arra az esetre tegyétek félre, ha nem kamerázni akartok, hanem zátonyra futottatok és jelezni akartok a mentőcsapatoknak."
 "De arra az esetre tegyétek félre, ha nem kamerázni akartok, hanem zátonyra futottatok és jelezni akartok a mentőcsapatoknak." 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A sim kártya "memóriája" szerintem véges
 A sim kártya "memóriája" szerintem véges