- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Sziasztok. Most melyik a legújabb stabil rom amit általános használatra ajánlotok? Játék ilyesmi nem lenne rajta. Legutóbb az Ice Armor 3 volt fent és nem tudom hogy most melyiket lenne érdemes feltenni.
Jelenleg gyári állapotban van a teló és szarakodik a proximity szenzor be kellene kalibrálni. -
Joshi
titán
Van egy kis gond, az Ice Armor3 romos T-mobilos Skate-be nem műkődik egy Vodafonos kártya. Ez normális? Ha igen akkor melyik rommal menne?
-
Joshi
titán
válasz
akaaka #19274 üzenetére
Az általad linkelt oldalt nem olvastam el és nem is fogom, én az általam linkelt megoldás alapján csináltam többször sikeresen. Hogy te a folyamatot betartottad vagy sem azt csak te tudhatod.
ui.: most inkább azzal foglalkozz hogy a jelenlegi állapotot hogy lehetne orvosolni. Én nem vagyok doktorbácsi de itt és a hungariandroid oldalon biztosan van aki tud segíteni.
-
Joshi
titán
válasz
akaaka #19272 üzenetére
Én a helyedben inkább ezt a megoldást választottam volna, szerintem a linkelt fórumon is érdeklődhetnél hátha előbb kapsz választ. Én kétszer csináltam meg ezt gariztatás miatt és semmi gond nem volt vele.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Mostanában van egy olyan gondom a Skate-el hogy a közelségérzékelő (Proximity) szarakodik. Ez abban nyilvánul meg hogy telefonálásnál vagy érzékeli a fülemet és megszakad a kapcsolat, vagy telefonálás után nem jön vissza a kép. Volt olyan is hogy csak az akksi kivétel segített. Jelenleg IA3 van fent és már többször lekalibráltam a proxit. Esetleg valami jótanács?
ui: az a röhej hogy csak néha hülyül meg úgy isten igazán, de szinte minden hívás után valahogy lassan tér észhez a kis kínai. Régebben IA2 volt fent de annál nem tapasztaltam ilyet igaz azóta már gariztattam a telót tehát ez már nem az a kis kínai.
-
Joshi
titán
Azért sikerült összehoznom.
Nekem csak úgy működött hogy újraindítottam Bootloader módba a telót és így futtattam a leírás alapján az install-recovery-windows fájlt. Ezután felraktam a gyári T-mobile romot, mosz már gyári eredeti holmi van a telón. -
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy olyan problémám hogy vissza szeretném tenni a gyári (FTM) recoveryt ezen leírás alapján de a megáll a Waiting for device feliratnál. A leírás szerint újraindítottam a PC-t többször is de ugyan ez fogad. Valami más módszer létezik a gyári recovery visszarakására?
-
Joshi
titán
válasz
bluobluo75 #17937 üzenetére
Én Xears fülest használok nagy megelégedéssel.
-
Joshi
titán
válasz
korneliusz6 #17798 üzenetére
Mindenki nevében köszönöm az infót, de talán a ZTE Grand X IN – Intel Atom és Android ICS topik olvasói még inkább.
-
Joshi
titán
válasz
korneliusz6 #17796 üzenetére
Igen elvileg az Inteles verzió 8MP-es, de lehet hogy a hazai T-Mobile ezzel is végfelhasználói árat akar faragni. A 229€ kártyafüggetlen ár?
-
Joshi
titán
válasz
korneliusz6 #17794 üzenetére
Egy linket dobhatnál csak hogy az árakkal tisztában legyünk.
-
-
Joshi
titán
válasz
ouzohuto #17616 üzenetére
IA2 de használtam már Skatev2-őt is, IA3-ra nem váltok mert akkora előrelépés nem lenne viszont már elég jól belaktam a telót úgyhogy marad ami van.
ui.: nem a Kindel Fire-hez akartam hasonlítani, pl próbáltam Galaxy S Plus telót is de az is mérföldekkel gyorsabb. Oké hogy nem egyforma hardver de pont ezért lassú a Skate még egy hétköznapi használatra is. Hogy neked megfelel az egy dolgod.
-
Joshi
titán
válasz
Groovebaby #17603 üzenetére
Ennyiért ezekkel a paraméterekkel eladhatnád az enyémet is.
-
Joshi
titán
A Mokee OS port CM7.2 rom miben nyújt többet mint mondjuk az IA3? Megmondom őszintén hogy nekem az ICS sem hozott akkora előrelépést hogy most elájuljak. Az ICS-et nem a Skate-en próbáltam.
-
Joshi
titán
válasz
Indiant #16675 üzenetére
Én felhúztam 960Mhz-re és véletlenül bepipáltam a használat bootoláskor és így használtam hónapokig. Sebesség különbséget tényleg nem lehet tapasztalni viszont nálam se melegedés se gyorsabb lemerülés nem történt. Ezt bizonyítja az is hogy észre se vettem, csak nem olyan rég amikor bóklásztam a beállításokban.
-
Joshi
titán
ICS-nél eltüntettem a menü gombot mert nem kellett(Kindle Fire). Hogy tudom visszaállítani?
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
Adamis #16300 üzenetére
Ne gondold hogy ez lenne az abszolút rekord, nekem 5 napot is bírt legalább is a diagramm szerint. Meg aztán a kérdőjeles pont felettébb gyanús.
Önmagát tölti a teló?
Erre nem lehet adni, nekem volt hogy készenlétben bírt 3-4 napot is, de volt úgy is hogy fél nap alatt lemerültem pedig hozzá se nyúltam a telefonhoz. Ja ez IA2-nél volt.
-
Joshi
titán
válasz
szponzor #15586 üzenetére
Na ennyire érdekel a verziószám hogy még sokadszorra is elk_rom.
Most az IA2 van a telómon és csak annyi bajom van a rommal hogy amikor ébreszt és én lenyomom mondjuk elfordított képernyőnél, akkor eltűnik a főképernyőn lévő widget és ikonok. Ez csak újraindítás után gyógyul meg, ja és a 3G nem akar bekapcsolódni de erre kaptam egy gyors probléma megoldást úgy hogy 3G bekapcsolása előtt át kell rakni 2G-re.
Nagyon pöpec a rom mind használhatóság és akksi idő szempontjából. Igazság szerint csak arra voltam kíváncsi hogy mi ez az ICS felhajtás, de jól sejtettem hogy ezen a telón felejtős. -
Joshi
titán
válasz
#40993792 #15580 üzenetére
Igen elírtam igazából 2.5.x akart lenni.
Ezt csak azért kérdeztem mert a napokban nyomkodtam egy Blade 4.0.4-es ICS-es telót de nem igazán jött át az újdonság. Nem tudom melyik rom volt fent és már elég stabil verziónak tűnt de igazából semmi újdonságot nem érzékeltem (leszámítva azt hogy más struktúrája volt a kezelő felületnek). Ahogy írtad ezen a hardveren nem is igazán dob akkorát az ICS mint a többmagos telókon. De akkor minek az ICS a régebbi hardverekre? Miért akar mindenki magasabb Android verziót amikor semmi haszna?
-
Joshi
titán
Árulja el nekem valaki hogy konkrétan egy Skate vagy Blade-en mivel nyújt többet az Android 4.0.x mint a jelenlegi stabil 3.5.x?
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #15564 üzenetére
Azért azt ne feledd hogy ha te és társaid nem lettek volna akkor a Blade & Skate se lett volna akkora durranás. Itt most a szoftveres részre gondolok. Azért ha egy telóért kiad az ember 50+ Mátyást azért már vannak elvárások hackelés nélkül is.
ui.: remélem ezzel a ZTE is tisztában van/lesz.
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #15561 üzenetére
Egyébként én egyáltalán nem vagyok elkötelezve a ZTE-nek, ha adott időben lesz egy jobb vétel akkor lelkiismeret furdalás nélkül megveszem a másik gyártó telóját. Még az se biztos hogy az új ZTE jövevényekre olyan egyszerű lesz romot főzni. Persze ne legyen igazam és legyen legalább akkora érdeklődés az új ZTE telókra mint anno a Blade-re és Skate-re.
-
Joshi
titán
Azt magyarázza el nekem valaki hogy az Alcatel 995-be (már ez is kínai) bele tudnak rakni egy Qualcomm MSM8255T (1.4Ghz Scorpion, Adreno 205) chipsetet ~40k-ért, akkor a ZTE részéről mi akar lenni ez a Skate Acqua?
-
Joshi
titán
válasz
skidrowkill #15546 üzenetére
Ehhez megint honnan kukázták az alkatrészeket?
Ez a teló legfeljebb akkor lesz népszerű ha a szolgáltatóknál 40k alatt lesz az ára.
-
Joshi
titán
válasz
trigun #15298 üzenetére
De azt tudnod kellett volna hogy a Skate is ARMv6-os procival rendelkezik, játékoknál csak ez számít. Oké hogy nagyobb a kijelzője és a kamera felbontása de kb ennyi. Anno a Blade-et is meg a Skate-et is hangszóróval gariztattam tehát túl nagy előrelépés még ezen a téren se történt.
Egyébként még az Alcatel OT-995 tűnik jó vételnek mostanság igaz nem sokat tudok róla. -
Joshi
titán
válasz
Watt25 #14879 üzenetére
Itt most nem is feltétlenül a 3G-én van a hangsúly hanem magán a ki-be kapcsoláson, a lényeg hogy ez egy idő után csak egy újraindítás után hajlandó működni. A rom újrahúzás nem hinném hogy hosszútávon megoldaná a problémát mivel két külön Skate-en és más romon is ezt csinálja.
-
Joshi
titán
Az mitől van hogy a 3G egy idő után nem kapcsol be hiába aktiválom a Mobilhálozatok=>Adatok engedélyezése opciót. Ha újraindítom a telefont akkor egy darabig jó de aztán megint nem kapcsol be.
IA2 és IA3-al is ezt csinálja. -
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #13280 üzenetére
Ezt találtam, szerinted érdemes ennyit vacakolni vele?
Még valami. Root nélkül is telepíthetőek Launcher progik többek között a Go Launcher Ex is, de egyszerűen nem jegyzi meg a beállított háttérképet. Ha alvó módból visszajön akkor már megint a Kindle hátterek látszanak, elég bosszantó. Gondolom ezzel nem lehet mit kezdeni.
-
Joshi
titán
Egy egyszerű ideiglenes root progit tudnátok mondani? Köszi.
-
Joshi
titán
Egy óriási segítség kellene. Megkérném azon romkészítők egyikét aki szívesen segítene, hogy írja le nekem magyarul a lényeget a Kindle Fire ICS4 telepítéséről ez alapján a leírás alapján. Lefordíthatnám webes fordítóval de attól félek hogy valamit félreértelmezek és akkor annyi. Előre is köszi és bocs az offért.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy olyan probléma hogy IA3 romnál eltűnt a Market ikon a menüből. Az alkalmazásoknál ott van hogy telepítve van de egyszerűen nem lehet futtatni mert nincs meg az ikonja a menüben. Telepítettem apk fájlból is meg is kérdezte hogy felülírom-e a jelenlegit de így se jelenik meg az ikon a menüben. Ez mitől lehet?
ui.: annyi még hogy használtam és legközelebb már nem volt meg az ikon még a főképernyőről is eltűnt ahova kitettem. Természetesen aktív netkapcsolattal próbáltam de sehogy se akar előjönni.
-
Joshi
titán
válasz
bluobluo75 #11643 üzenetére
Én is.
-
Joshi
titán
válasz
callvote #11225 üzenetére
"a színezés nem tudom mit takar és miért is kell színezni pdf fájlokat,de olvasásra tökéletesen jó mindkettő,lapozható,zoomolható..."
Az alábbi képeken látszik a különbség éjszakai mód és egy tetszőleges háttér tapéta között. A betűszín is változtatható kinek mi jön be. De próbáld ki a Cool Reader-t és egyből rájössz hogy mit nevezünk e-book olvasó proginak és mik azok a progik amik csak megnyitni tudják az adott fájlt.
Bocs az offért.
-
Joshi
titán
válasz
Fooler89 #11201 üzenetére
Ja a Cool Reader nem tud pdf-et de nincs is rá igazán szükség mert a Calibre-vel átkonvertálható pillanatok alatt akár mappában lévő fájlok is. A pdf-be beszkennelt újságokat sajnos képként jeleníti meg minden olvasó de hát ezzel nem is lehet mit kezdeni. Egyébként a Cool Reader a pdf-en kívül minden fájlformátummal megbirkózik.
(#11204) Adamis: THX!
-
Joshi
titán
Hogy kell hívásnál kihangosítani a telefont (IA2)?
(#11201) Fooler89: próbáld ki a Cool Readert, tud magyarul és nagyon részletes beállítási lehetőségek vannak.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Na akkor elmondom hogy mi van (volt). Anno alkalmaztam az Ext partíciót és akár hiszitek akár nem egyszerűen összefosta magát a rendszer. Néha úgy gondolta magát a redszer hogy most összefossa magát ami abban nyilvánult meg hogy újraindult a teló.
Na a TPT ezt orvosolni tudta. Veszélyes? Lehet, de eddig 2db Blade-t és ugyan ennyi Skate-et TPT-éztem gond nélkül. Ha rizikós akkor kb annyira az amennyire egy Rom felrakás vagy egyszerűen profi vagyok.
-
Joshi
titán
Recovery+TPT+Ice Armor III. = öröm és bódottááág
-
Joshi
titán
válasz
mrskatejoe #10713 üzenetére
Hát nem tudom de még ezt a drivert soha nem kellett letöltenem.
Oké kipróbálom habár már most vannak fenntartásaim.
Segített a driver.
Érdekes még mindig vannak újdonságok.
-
Joshi
titán
válasz
molnarpeter #10711 üzenetére
Ne szórakozzatok, már jó ideje boldog tulajdonosa vagyok egy Skate-nek, amit most szeretnék romolni az egy új és nem az enyém. Ami változás az az újonan telepített Winfoss. Most akkor mi van?
-
Joshi
titán
Frissen telepített Winfossal szeretném telepíteni az újonan vásárolt ZTE Skate-re a Recoveryt. A probléma ez pontosabban itt meg áll a tudomány:
-
Joshi
titán
Üdv. A flash playert szeretném működésre bírni a Skate-en, egy leírást dobhatna valaki. Köszi.
-
Joshi
titán
válasz
callvote #9423 üzenetére
"A lényeg,teljesen mindegy hogy adamcsik milyen módosítást csinál,gari ugrik
"
De hát én pont most gariztattam és nem ugrott. attól hogy csereberélem a romokat meg tpt-zek attól még miért ugrana a gari? Csak akkor ugrik ha elb.szok valamit vagy olyan szinten tönkremegy a teló hogy már nem tudom visszarakni a gyári állapotot. -
Joshi
titán
válasz
callvote #9417 üzenetére
Hát ember pont ez a lényeg hogy van visszaállítási lehetőség. Szerinted én pénteken a SkaTe v2-vel gariztattam a telót? Hát persze hogy nem.
(#9419) kelzsoca: na várjunk csak, ha én nekiállok egy tpt vagy romcserének és kinyírom akkor nem fogom visszavinni az üzletbe hogy rossz a készülék. Ha pedig olyan szinten tönkremegy a teló hogy már semmit nem lehet vele csinálni akkor meg a szervíz se tud vele mit kezdeni. Legalább is én így gondolom.
(#9422) Jano_023: akkor még mindig marad a mikró.
-
Joshi
titán
válasz
callvote #9413 üzenetére
Már ne is haragudj de mitől ugrana a garancia egy TPT vagy romcserét követően ha az sikeres lesz? Megmondom, semmitől.
Ha hazavágja a telót akkor úgy is mind1, legyen az tpt vagy rom esetleg recovery? Nyilván a tpt hordozza magában a legnagyobb rizikót de hát férfiak vagyunk nem?
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #9344 üzenetére
Nem tudom lehet hogy nincs túl sok értelme de nálam rom felrakás utáni első feltöltést követően ha lekalibráltam akkor látványosan tovább bírta az akksi. Igazából ott vettem észre javulást amikor csak készenlétben van a teló, pl este lefekvés előtt 48% az akku akkor reggel is annyi. Na ez a nem mind1.
-
Joshi
titán
válasz
viperabácsi #9327 üzenetére
Mintha kelzsoca azt mondta volna hogy kivették a progit a romból és a recoveryben van rá lehetőség az akksi kalibrálásra. Az biztos hogy a Battery Calibration progi már nincs fent alapba.
-
Joshi
titán
Bocs ha már volt de a recoveryben milyen menüpont alatt lehet kalibrálni az akksit IA 2-nél?
-
Joshi
titán
válasz
callvote #9222 üzenetére
A titkosítás is be tud keverni ugyanis a BD lejátszóm se vitte a full hd filmeket wifin keresztül holott kábelen simán ment. Hozzátenném hogy az ethernet csatlakozó max 100Mbps-et tud ellenben az N-es wifivel ami 300 (egy irányba mondjuk 150-et). A titkosítást nem akarom babrálni mert most minden eszközzel gond nélkül tudok csatlakozni.
Ezen mit lehetne állítani?
-
Joshi
titán
Jó de akkor mivel magyarázod hogy a frissen felrakott romon első próbálkozáskor majdnem elértem a 20/10-es értékeket? Aztán amikor újraraktam a tpt miatt már csak 5/5 de inkább 5/3 ami nekem bőven elég csak hát elég furcsa.
(#9218) callvote: azért nagyon nem mind1 hogy milyen márkát veszel a megbízhatóságot és a sebességet illetően. Noname gyártmányokat kerülném, majdnem azt mondom hogy a Samsung is határeset ilyen téren.
-
Joshi
titán
válasz
Torento #9214 üzenetére
Nem tuningversenyt akartam hirdetni csak érzékeltetni szerettem volna hogy jó kis rommal van dolgunk. Egyébként meg nincs sok értelme a proci órajelének növelésére ha nem játszik az ember, csak az akksi időt csökkenti de érdemi előnye nem nagyon van.
Én most is azt mondom hogy a Blade még mindig jobb vétel mint a Skate akár ki akár mit mond.(#9216) callvote: szerintem érdemes beruházni egy Class10-es kártyára mert nem sokkal drágábbak, nekem egy Samsung 16Gb C10-es van bruttó 8k-ért.
-
Joshi
titán
válasz
mrskatejoe #9211 üzenetére
Én is furcsának találom a wifi kezelését, első körben felraktam az IA2-őt majd a marketről letöltöttem a Wifi Speedtest alkalmazást. Közel olyan eredmény született mint a névleges netkapcsolatom azaz 20/10-es Digi egy TP-Link N-es 300-as routerrel. A system partíció átalakítását követően ismét felraktam a romot de már csak olyan 5/5-ös sebességeket produkál a holmi.
Na nem mintha nem lenne elég de hogy ez mitől van az x-akták.
-
Joshi
titán
Kora délután írtam a fórumba hogy gariztattam a telót és milyen romot tegyek föl de észre sem vették a hsz-em.
Na mind1 szerencsémre pont most került elő a javított Ice Armor II úgy hogy fel is dobtam egy system 200MB, data 238MB, cache 2MB TPT-vel együtt.
Feldobáltam néhány kedvenc progimat és természetesen teszteltem egyet az Antutu-val felhúzott procival. Íme az eredmény. -
Joshi
titán
Legariztattam a Skate-et most ismét egy új telóm van.
Az előző telón a SkaTe v2 volt kérdésem az hogy érdemes-e feltenni az IA 2 romot vagy megbízhatóbb/stabilabb a SkaTe v2?
-
Joshi
titán
Visszaraktam a gyári T-Mobilos romot és sajnos így se hallanak az éter túloldalán tehát tuti biztos hogy behalt a mikrofon. Végül is a T-Mobil oldalán lévő rom frissítést tettem föl viszont angol lett a nyelvezet. Ez normális jelenség?
ui.: megtaláltam a nyelvválasztást.
-
Joshi
titán
A gyári rendszer visszaállításának ugye ez a menete:
1. original recovery felrakása
2. Skate T card upgrading erről az oldalról az alábbiak szerint.
Skate T card upgrading...Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe.
Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el a készüléket:
MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék, és már a friss rendszer fogad.Ha valamit mégsem így kellene akkor írjatok. THX.
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #8751 üzenetére
Van ez a problémám, szerinted rakjam vissza a gyári romot vagy próbáljam meg az új Ice Armor II-t?
ui.: annyiban módosítom az előbb leírtakat hogy lehet hallani amit mondok de csak ha kiabálok és akkor is éppen hogy csak. Olyan mintha valami került volna a mikrofonba.
Nem hiszem el hogy anno a Blade-et is ezzel a szutyok hangszóró hibával vittem vissza.
-
Joshi
titán
Nagy problémám van.
Ha kezdeményezek hívást vagy engem hívnak csak az első szót hallják tőlem de azt is halkan aztán némaság, én tisztán hallok mindent de engem nem hallanak. Gyakorlatilag egyik pillanatban még jó volt minden mostantól meg kakukk, ez mitől lehet? Az akksit kivettem majd visszaraktam de ugyan az.
ui.: SkaTe v2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged