Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Milyen filmekkel-zenékkel teszteljünk. -Jó hangzású filmek zenék topikja.
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ejj, ez nem jó hír.
Az irányítást már nagyjából megszoktam, közel sem annyira, mint kellene, de alakul a helyzet.
Próbáltam a trial-t végülis a grafika tetszett. Az irányítás kicsit fura volt, de gondolom ez megszokható.
Elite controller-t terveztem karácsonyra, de az úgymond az esélytelen kategóriába csúszott, így ezen kezdtem el filózni.. De jelenleg csak lemezesen, mert ha mégsem jönne be hosszabb távon, akkor megválnék tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest