Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Miert jelenik meg a nick nevem elott angol szaszlo? A tobbieke magyar. Magyar region is vagyok...
-
Robcsa
tag
Ha lehet csatlakozni még én is szeretnék csatlakozni a Titan Fall multihoz
-
bbmt
senior tag
Sziasztok
Csatlakoztam az Xbox One tulajok táborához

Egyelőre Sniper Elite 3 ( kövezzetek meg,pc-n már végigtoltam kontrollerrel,de így még egyszer végigtolom ) van meg, és persze az EA access, illetve gyorsan lecsaptam a TF-re is,erre ma állítják át digitálisra a vonalam és csak holnap hozzák a modemet
Lesz még a GTA 5, illetve várós a Hardline és a Mortal Kombat X ( szerencsém van, az asszony nagy mortal rajongó,szégyenszemre amikor volt 360-om sokszor elvert )
prologe néven vagyok a Live-on a BF4-en pedig kisgatas.
-
norbi2010
őstag
Ha megkapom még ma a gift card-omat, akkor én is.

Bár nem tudom lejön-e annyi idő alatt. -
gianni85
veterán
lassan meglesz a 6v6 is
Már szabadítom fel a hétvégémet, úgy látszik sikerül is 
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha n00bok is jöhetnek, akkor néha én is kapható vagyok egy kis Titanfall-ra.
-
fityere
senior tag
Csatlakozom én is ha lehet

-
pzstm
titán
válasz
losilee1337
üzenetére
Én is

-
losilee1337
aktív tag
Na csak össze jön egy komplet csapat a Tf-re.

-
ferensz
senior tag
Ha úgy van jövök én is

-
en is Tf-eznek majd ha epp raerek
-
Lefty
addikt
Ma este programom van, nem jó. Mikrofon van amúgy persze, kaptam azt a mono headset-et a géphez, nekem az teljesen jó. De amúgy azt tudd, hogy nem vagyok egy nagy profi, viszont egyre jobban boldoulok, kezdek belejönni. Holnap vagy holnapután elvileg jó, vegyél fel és megdumáljuk.
-
fityere
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Oda se neki én is tájékozódhattam volna mielőtt baromságot válaszolok

-
Jovanny2
őstag
Ha érint valakit, ma este 9-től klánháború az AW-ben. Szöul
-
gianni85
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
To check your status for these, at the chapter select screen for Campaign, you will see the faction icon on the map if you've completed it and a gold trophy if you've won on it.
egyébként szerintem random. Kilépsz addig amíg jót nem ad. Én reggel meló előtt akartam kicsit tolni, de nagyon kevesen voltak. El is buktam a 4es win streak-emet

-
törölt tag
Meddig tart az EA akció?
-
woodbear
addikt
válasz
gianni85
üzenetére
Sajna a héten 22:00ig dolgozok, szombaton is.... szóval nem nagyon fog menni. Viszont jövő héten délután ráérek 3tól kb.

Majd ha látsz csipogj!
amúgy hol tudom megnézni a titanfallban, hogy a kampányban hol járok? mert ma folytatni akartam, de ugyan azok a pályák jöttek, mint tegnap...vagy ez random? esetleg keresni nem lehet valahol, hogy csak bizonyos pályákon nyomjam?
-
norbi2010
őstag
Microsoft Store-ból ha veszek gift card-ot, akkor azt ugye kódban adják?

-
gianni85
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
Ez a TF tökéletes betanulásra, egyáltalán nem frusztráló játszani, sőt. Már előre látom, hogy kár volt a BF4 prémiumot megvennem, mert ez mellett nem hiszem, hogy sokat be fogom kapcsolni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
adrian94
üzenetére
Hasonló hibát egy időben én is tapasztaltam minden xbox.com-ról indított vásárlásomnál, nálam az volt a megoldás, hogy Safari helyett Chrome-ból intéztem ezeket, akkor meggyógyult.
(Azóta annyit változott a helyzet, hogy egyik böngészőből sem tudok már vásárolni az xbox.com-ról ill. a smartglass appból sem, mert mindig számlázási címet kér (ami persze meg van adva neki), és hiába pötyögöm be újra, a gomb amivel véglegesíteni lehetne a vásárlást mindig inaktív marad.)(#34158) fityere: Bocs ha kicsit nyers voltam.

-
gianni85
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
pedig még erősen vissza kellene szoknom. Haverokkal Cod4-től Cod BO2-ig nyomtuk aktívan, azóta alig játszottam fps-sel. Sajnos nincs már annyi időm játszani meló és család mellett, mint régen 
-
-
adrian94
őstag
Van egy fotelem amiben vannak hangszórók és elég jó basszust is tud... valamilyen kábellel rátudnám kötni a One-t, hogy a fotelen szóljon a hang és ne a tv-n ? vagy a tv-vel kéne össze kötni ? a fotelbe két jack 3,5-es mehet.. tudtok valami okosat mondani ?

(#34156) bLaCkDoGoNe
Rámegyek, hogy letöltés Xbox 360 konzolra de csak a karika megy körbe körbe mintha töltene... Most átállítottam USA régióra de így sem jó
Valami ötlet ? -
B3ny00
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nekem azt írta ki hogy az ön régiójában ez nem. Lehetséges.
-
fityere
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem tudtam "nagyságos uram" bocsånat ha hülyeséget írtam

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
így van, be is húztam a Witchert.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
fityere
üzenetére
Ne írjunk már hülyeségeket, ha "megveszi" az ingyen játékot xbox.com-ról, le kellene tudnia tölteni később X360-ra. (Én is nagyon sokszor ezt csináltam, xbox.com-on "megvettem", napokkal/hetekkel/hónapokkal később [mikor hogy jutott rá idő] letöltöttem. XONE-ra még úgy is meg tudtam ezt tenni, hogy még nem is volt meg a konzolom [pl. a Max így van meg])
-
vg
veterán
-
19Vico81
tag
Na ez talan lehet, hogy meg izgalmas is lesz kinectel.

-
pzstm
titán
Nyilván, mivel a preview programban vagy benne(instant on miatt én ezeket eszre sem veszem amúgy)
Preview programok résztvevőitől elvárható, hogy a hivatalos forumon vagy az Xbox Dashboardon nézzék meg a release notesot
De ma jó napom lesz ezért, mindket updatet bemásolom:
DETAILSOS version released: xb_rel_1502.150122-2300
Available: 6:00PM PT 1/26 (2AM GMT 1/27)NEW EXPERIENCES/FIXES
◾A new controller firmware is available with this update. Please take the “Get Flashy” quest in order to perform the controller firmware update. The update includes: ◾Quick Connect: Previous controller connections to an Xbox One took 4-5 seconds when powering on a controller. Now they should occur in ~2 seconds.
◾Stability improvements: The firmware also provides a number of fixes that address issues submitted by customers and Preview participants.KNOWN ISSUES
◾"X" next to names as chat connections are made in the Party App.
When you join a party or other users join your party, the Party App may briefly show an “X” next to names as the chat connection is made. Once the connection completes, the “X” will be replaced by the squawker ring. If the “X” does not go away, it means that networking limitations (such as a strict NAT) are preventing the chat connection from completing.Thank you for your participation in the Preview program!
DETAILS
OS version released: xb_rel_1502.150124-2200
Available: 6:00PM PT 1/28 (2AM GMT 1/29)NEW EXPERIENCES
◾Party chat improvements: Tonight’s update brings a few tweaks for Party Chat. ◾Chat connection status icon. New icons have been added to let you know the current status of a chat connection in your Party. A Clock icon means the connection is being made. A Squawker Ring icon indicates the connection was successful. An X icon means that networking limitations (such as a strict NAT) are preventing the chat connection from completing.
◾Improved connectivity between multiple users with Strict or Moderate NAT.FIXES
◾Fixed an issue where unsnapping the Party app quickly after joining a Party caused chat to become inoperable.KNOWN ISSUES
◾Please report any issues you encounter via the Feedback app on your console!Thank you for your participation in the Preview program!
-
zzola
titán
3 nap alatt 2x frissült a konzol, érkezett valami értelmes feature?
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
aztaleborultszivarvégét!
Epic fail!

Én ma este elindítom, nekem tényleg megvan, bár csak digitálisan, ilyen dobozos képet én nem tudok lőni, cserébe majd streamelek Nektek!

-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Fasza. Köszi az infót.
DL -t inkább lemezesben veszem, mert egy single játékra nem akarok költeni ennyit. -
woodbear
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Jaja
mindenképp. Köszi és Gianninak is! -
losilee1337
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igy már biztos hogy az összes hirdetése is kamu,nem véletlen kérdeztem a magán repcsire.

-
woodbear
addikt
TrueAchievements szerint az év játékai:
-
woodbear
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Pfff. Kizártnak tartom, hogy lenne. Csak szeretne és úgy csinál, hogy a virtuális kis világában g3ci keménynek tűnjön.
-
adrian94
őstag
válasz
fityere
üzenetére
Azt tudom, hogy nem kompatibilis
csak ha rámegyek xbox.com-on arra, hogy letöltés xbox360-ra akkor látja, hogy nincs 360-am vagy miért nem engedi ? nem lehet valami "listába betenni" mintha 360-on töltöttem volna le és majd ha 1x szereznék 360-at később akkor a live-ról letölteni gépre ? mert lehet később még szereznék 360-at és akkor ezek a játékok jól jönnének .. -
adrian94
őstag
Miért nem tudom "megvenni" az e havi ingyenes Xbox 360 játékot ? Xbox.com-on rámegyek a Witcher 2-re ki is írja, hogy ingyenes de csak tölt és tölt... néztem más 360-as játéknál ugyan ezt csinálja... viszont One-os játékokat simán megtudnám venni..
Már elég régóta nincs 360-am és nem voltam bejelentkezve lehet az a baj? vagy mi lehet ?
-
Xirtam
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Micsoda webshop. . . azért csak gratulálni tudok azoknak akik így kimernek nyitni üzletet.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
xboxoneuser
üzenetére
Gratulálok! Géped van azért?

-
woodbear
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Jövök Behivlak. Mikrofon van?
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
fuh
nah innen tuti lesz vásárolva
köszi
nem ismertem eddig -
ForRedGlory
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
-
woodbear
addikt
Valaki titanfall?

-
losilee1337
aktív tag
válasz
xboxoneuser
üzenetére
És ki vagy mi hozta? Magán repcsi?
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
platinumshop-ban Ár: 18.790 Ft
-
Krisz0630
senior tag
válasz
xboxoneuser
üzenetére
Akkor majd a véleményedet várjuk, ha lehetséges.
Gondolkodom a vételén. -
Xirtam
veterán
válasz
xboxoneuser
üzenetére
Ámerikánó
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
Én egészen biztos!

-
xboxoneuser
csendes tag
Nem szeretem a digitális verziókat igy beszereztem külföldről, na nézzük mit tud...

-
Gaby
tag
Battlefield 4™ Premium Edition DLC-k csak online bovitik a jatekot vagy offline is?
-
wannnabeees
aktív tag
Hardline bétára lesznek itt páran kaphatóak, ugye?
-
tunkiih
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Bal alul átállítod Magyarra az országot..
-
XFishboneHUN
senior tag
Srácok, az miért lehet, hogy az Xbox oldalt bent a cégnél magyarul, itthon meg angol nyelven látom? Azt, hogyan lehetne megoldani, hogy itthon is magyar legyen?

-
pzstm
titán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
nagyon durván le vagyok fáradva most... majd holnap estétől tolom kicsit jobban

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ma jó napom lesz ezért, mindket updatet bemásolom:

nah innen tuti lesz vásárolva
l.skywalker
IntelKiller7