Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Nem drágább az semmivel. Az USD-s feltöltőt ajánlásodra az amazonról szerzem paypallal, a napi árfolyamot fizetem, a magyar feltöltőt pedig iceakostól. A 4490 forintos feltöltő annyi is volt, nem került egy fillérrel sem többe. Forintra most pl. a Resident Evilt vettük meg, mert a magyar Store-ba olcsóbb volt (3990 HUF), mint az USA-n (20 USD).
Mindig lecsekkoljuk melyik Store-ba olcsóbb a cucc, burzsujok vagyunk.

-
woodbear
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Van persze bőven....sajna

Mondjuk autósokból nem sok
Gianni: nekem is bőven elég volt az első rész. Nem annyira ugrok a zombikért.
-
sting2
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Már januárban gyúrni egy Ősszel megjelenő játékra, kissé korai szerintem.
Nekem az jött le 2 óra Béta után, hogy még mindig a Halo tudja nyújtani azt bizonyos smooth gunplay-t.
Azonnal jól érzem magam benne, nincs tanuló/beszokó fázis, minden a helyén,
olyan mint egy " Jól szabott Öltöny!! "Építő jelleggel :
Az XO két nagyágyúja (és talán +1 cím is...) jelenik meg év végén, balgaság lenne kihagyni- ha van már másik konzolod, akkor azért.
- ha nincs még, akkor meg azért. -
zsocy
őstag
Sziasztok,
Új vagyok én is itt, eddig minden szép és jó, bár a kontroller néha "kifagy", nem vesz be semmi inputot, de alatta olyan mintha futna tovább minden. Mintha valami óriási lag lenne, mert volt már hogy továbbment 1-2 perc(!) után ha hagytam, de többnyire csak a hard reset segít. Ez mennyire normális?
Valamint ezt az oldalt ismeritek? Olyan mint a cdkey.net, de itt egy picit még olcsóbb a Black Flag és a Unity is nagyon jó áron van. Még nem mertem kipróbálni, hátha valaki ismeri.
-
Csocsy
tag
Kösz srácok, h említettétek az AC Black Flag-et, 7 $- ért megéri, simán elfogadta a kódot, már telepíti

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Zombik benne eléggé butának tűnnek ...:/
-
A 8. utas
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
dying light én mikor ezt láttam már tudtam hogy kötelező vétel lesz.várós.
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ohhh... De tegnap olyan szepen ment minden... Most miert??

-
woodbear
addikt
Jeah. Milestone csapattól elvették a wrc szériát....bár az új csapat sem bíztató annyira. Legalább is számomra. Kylotonn Games
-
bulikavagyok
nagyúr
Nem feltétlenül drágább, ha a megfelelő helyen szerzed be a gift card-ot. Amazonon például. Bár a magyar feltöltővel nem tudom mi a helyzet..
pzstm: Mi megvárjuk az első értékeléseket, de ha jók lesznek, azonnali vétel. Elég viccesnek tűnik ez is!
barca0519951: Nekem is volt ilyen, újra csináltuk az egész home-olást. De vigyázz, mert elvileg évente csak háromszor lehet. Legalábbis nekem ezt mondta vki.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
elég funnak tűnik. Nem is tudtam, hogy lesz coop. így esélyesebb vételre

-
L_YKing
addikt
Tegnap homeoltam... Minden jol ment.. Most semmi..
Be akarok lepni a jatekba es kidob, hogy vegyem meg..Do you own this game or app?
Csak ugy megy a game ha az homepartner profiljaval Is be vagyok jelentkezve.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alexios
üzenetére
Igen, tudom, hogy butaság a bétát hasonlítani a majd év végén érkező retail verzióhoz de valami alapján muszáj eldöntenem, hogy XBone vagy PS4 (és most nem akarom ebbe a vitába belelovalni az egész topikot, bár elég egyértelmű, hogy a topik nagy része mit javasolna
) mert már most is van pár játék mindkettőn ami érdekel és őszintén szólva nem akarok év végéig várni a vásárlással. A 720p szomorú, bár én is azt mondom mint sokan mások, hogy framerate > felbontás, legalább is FPS játékoknál.Mindenesetre köszönöm a válaszokat, remélem nem fogja ugyan azt eljátszani a 343 Industries eljátszani mint a MCC-nél.

-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezért veszek mindig feltöltőkártyát.
Mindhárom régióhoz van cím rendelve, s ha dollárba akarok fizetni én írom be a kódot, haver otthon úgyis magyar régión van, ha forintba akar venni valamit, akkor ő ott használja fel. Még régiót sem kell állítgatni. -
bulikavagyok
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
céges VPN-el voltam bent, magyar IP-ről

-
norbi2010
őstag
Amúgy nem figyeltem, a digitális Black Flag-ben van magyar nyelv? Nem fontos, csak a 360-asban volt(legalábbis a dobozosban)
(#33456) pzstm: köszi.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nekem kifejezetten rossz tapasztalataim voltak, sokáig tartott a meccskeresés, ráadásul mindig überskilles terminátorokkal lettem összesorsolva, szóval kábé folyamatosan meghaltam-respawnoltam. A pörgős játékmenet miatt a kisebb pályákat esélyed sincs kiismerni, respawn után sokszor két-három lépést nem tudtam megtenni anélkül, hogy valaki a pálya másik feléről le nem szedett volna.
Én nem vagyok egy skillbajnok lövész, de más multi játékokban elég jól eltanyázok a középmezőnyben vagy a felső harmadban, itt viszont folyamatosan utolsó voltam. Itt volt ragequit is, ami pedig végképp nem jellemző rám. Nekem az egész úgy ahogy van nem tetszett.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sokat fejlődött a multi, részben visszatért a Halo 2-3 féle multihoz, de bekerült rengeteg, a játékmenetet felpörgető dolog (sprint, climb, aim, stb). A grafika szép volt, bár 720p60FPS (de azt betonstabilan), de ez csak egy béta, jóval a megjelenés előttről. Matchmaking nem volt olyan háklis, bár én késő esténként tudtam csak játszani vele.
-
Alexios
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
A matchmaking nekem volt hogy szo szerint 20percig allt aztán utana meguntam es kikapcsoltam..
lag viszont nem volt, a játékmenet meg kifejezetten Bejött nekem. En a béta alapjan azert nem vonnek le mondjuk messzemenő következtetést pl a matchmakingre vonatkozóan, megis csak egy béta, illetve a játékosok száma is kevesebb mint a veglegesnel -
Csöbronit
tag
Üdv. van nekem egy stereo headset adapterem a one kontrollerhez és ez idáig működött is ahogy kell,de tegnaptól hiába dugom be a fülest semmi hang nincs. Maga a füles jó mert sz.gépen szól. Lehet hogy a kontrollerrel lett valami azért nem jó az adapter?
-
PandaMonium
őstag
Innen aki játszott a Halo 5 béta multival letudná nekem írni nagy vonalakban milyen benyomást keltett benne a játék? Matchmaking nem tartott évekig mint a MCC-nél? Nem volt nagyon laggos, stb.? Erős dilemmában vagyok, hogy melyik next-gen konzol legyen és a Halo 5 minősége lenne döntő a témában.

-
Gebriel
veterán
-
norbi2010
őstag
Ti tudtok kódot aktiválni? Írtam ugye, hogy vettem egy Black Flag kódot, de csak SVC60017 hibát kapok. (xbox.com-ról, boxon még nem tudom megpróbálni)
-
pzstm
titán
jelenlegi terv szerint Win10 után sem lehet majd kötni közvetlen egeret vagy PC-s kormányt az Xbox-ra

-
Madwe
nagyúr
Hát ha az xbox one-ra moddolással hackeléssel köthető egér billről beszélünk, igen, nem jobb (vagy nem sokkal) mert ugyanúgy kontrollernek képezi le a mozgást. Viszont ha rendes pc rendes egér billjéről, ott már ég és föld a különbség. S ha crossplatform olyanok ellen kell fpsben kontrollerrel menni, az tényleg elég nagy hátrány xoneosoknak... Lehet ügyesnek lenni kontrollerrel, lehet nagyon ügyesnek is lenni, illetve lehet bénábbnak is lenni egérrel, de hasonló ügyességgel sokkal jobb az egér. Pontosabb, gyorsabb. Jobban leköveti a mozgást, így lehet gyors pontos 360 noscope killeket nyomni 0.00001 mp alatt

Pl itt egy random figura aki controllerrel tolja pc-n mert konzolos volt. Sír is az aim assist hiánya miatt pl, bár gondolom crossplatformnál a konzolosok azt megtartják...
-
pzstm
titán
válasz
JamesHun
üzenetére
van olyan "kollega", aki valamilyen átalakítós minimális input lagos dologgal játszik Destiny-t. Raid-ben ha valami miatt csúszunk akkor az ó szokott lenni. Kontrollerrel semmivel nem vagyok rosszabb mint egérrel lennék, sőt az elmúlt éveknek köszönhetően szerintem bőven jobb vagyok

-
JamesHun
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
ha össze is engedik és lesz bill egér, tuti lesz a szerverkeresőben opció, hogy cross platformos szervert szeretnél-e vagy One only-t
a bill egérre nem tudom mennyire lehetnétek mérgesek. nem 1 ember irta itt, hogy jobban lő kontrollerrel mint bill egérrel
Persze az nem én vagyok, bár ki tudja, ha lenne sok időm játszani és PC-n nem nyomnám a BF4-et lehet átszoknék én is rendesen, de így nehéz 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
B3ny00
aktív tag
nekem a 6 megas nettemmel ami inkabb 4
azzal is lassu
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbi2010
őstag
Cdkeys-en Black Flag alig 7 dollár, vettem is egyet gyorsan l.

-
vg
veterán
válasz
Kecuhun
üzenetére
Tegnap este leszedtem Crimson Dragon cuccost, 7GB és nem volt több mint 15 perc, 250-es upc. Az viszont tény, hogy teljesen kiszámíthatatlan mikor gyors vagy lassú a live. Gyanítom amikor megjelenik egy új, népszerűbb játék, akkor lassabb lehet. Amúgy meg használj google dns és level 3 dns-t(ezt főleg ha amerikai profilt használsz).
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Kecuhun
üzenetére
Ez nem biztos, hogy a box hibája. Melyik játék volt az? Vagy minden játék ilyen lassan jön? Nekem minden digitálisan van meg (több mint 20 játék), de még egyik sem jött 2 óránál tovább. 60-as netem van, és amikor néztem mindig 5-6mb/sec-el töltött. Ha wifin vagy szerintem térj át kábelre, bár ennyit nem számíthat szerintem. Illetve csinálj a boxon egy speed tesztet, és ha ott nem hozza a kellő sebességet nézz rá a routerredre is.
-
xboxoneuser
csendes tag
http://www.thexboxhub.com/apb-reloaded-coming-to-new-generation-consoles-for-free-later-this-year/
-
pzstm
titán
régi nosztalgia emlékeimre való tekintettel gondoltam Smartglasson megveszem a Riptide GP2-t. (5dollár)
Smartglasson rámentem, paypal volt kiválasztva és mindenféle VPN trükk nélkül magyar kártyával simán sikerült a vásárlás

Just FYI
-
pzstm
titán
válasz
Rage47
üzenetére
akadozásra ki panaszkodott? konkrétan volt nem egyszer olyan hogy nálam akadozott twitchen nézve bizonyos böngészőkből, Xbox One-on folyamatos volt, másik böngészőben szintén.
50/25-es netem van kishazánkban amúgy

Vasárnap este vagy hétfőn lehet twitchelik is egy kis Mordort, hogy mit bénázok benne

-
Def26
félisten
Van minden héten valami upload verseny. Beküldenék egy videót, nem tudjátok hova kell? Esetleg milyen módon kell jelentkezni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) mert már most is van pár játék mindkettőn ami érdekel és őszintén szólva nem akarok év végéig várni a vásárlással. A 720p szomorú, bár én is azt mondom mint sokan mások, hogy framerate > felbontás, legalább is FPS játékoknál.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7