Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
platinumshop-ban Ár: 18.790 Ft
-
dcness
csendes tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
Nekem van olyan töltődokkolóm, kaptam a géphez amit vettem. Nem rossz, bár szerintem gyengébb, mint a gyári play and charge kit aksi. Lassabban tölt, de nem is bírja addig
Ettől függetlenül nekem bejön, mert így nem kellett beruháznom 2 darab play and charge kitre. Maga a szerkezet jó mínőségű. -
sting2
addikt
válasz
A 8. utas
üzenetére
60"-nál már erősen látszanak a hibák is , sajnos.
A jelenlegi Gen, is súlyos élsimítás hiánnyal és látható textúra anomáliákkal küzd..., még.Most egy 70" LG tévén megy a Driveclub és simán csak" jó a grafika - persze, az effekt- fény - változó napszak hármas, az pazar.
-
cyberkind
félisten
válasz
A 8. utas
üzenetére
Innentől csak Sony-t: [link]

Mennék én feljebb is, sőt először az 55-öset néztem ki, de mivel a 3D most is csak +40k pénzkidobás volt, sajna nem jön össze.(#33759) Def26
Távolról nem zavaró az, játék közben nem fél m-ről nézem a tv-t, max ha gépezek mint most.
(#33762) Because
Nekem se a csodálatos kábel tv miatt kell a jó és nagy tv.
-
cyberkind
félisten
válasz
A 8. utas
üzenetére
Na akkor most jövök én is mint a nagy 8.utas halála + vagy ha nem tudsz normálisan válaszolni az idegtől akkor ne írj be addig ide.játsz a p@csöddel vagy valami.
Neked is mehetne ez, csak más észrevételével.
---------------------
Nálam sehol semmi fagyás, vagy már drop se, a gépem több mint tökéletesen megy a kezdetek óta, nem tudok mit nyilatkozni.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
A 8. utas
üzenetére
Ja-ja, persze professzor, felállítottam a diagnózist:
A játék fő hátránya, hogy az EU-átlaghoz képest még mindig alacsony É.S.Z. kell hozzá (de már a tavalyihoz képest 4%-ot emelkedett, mint a minimálbér, Magyarország jobban teljesít) - a napjainkban oly' népszerű "megyek, lövök, meghalok, anyázok, respawnolok" metodikájú cuccokkal ellentétben - lvalamint csapatmunka, hogy le tudják vadászni a szörnyet / szörnyként túlélje Stage 2-ig egy jól kivitelezett rajtaütéshez vagy Stage 3-ig egy hatalmas harchoz.Többieknek, hat óra béta után:
Valaki beszólt, hogy Xbox 360-as a grafikai szint. Az árnyekok baromi részletesek, a vegetáció gazdag, a textúrák részletesek, ez illik a mindenkori gyenge fényviszonyokba burkolózó tájhoz. Szép, de minimum ízléses, pláne bétához képest, stabil is. Sok pálya van a bétában is (4 vagy 5 kb.),
A csapatmunka a Hunterek között elengedhetetlen, ha nem tudnak semmilyen szinten együttműködni és nem használja mindenki a képességeit, akkor el fognak vérezni. A trapper csapdát állít, amik jelentősen lelassítják a szörnyet, valamint ledobhatja a mobil arénát, ahonnan a szörny nem tud kiszökni és harcra van kényszerítve, valamint van egy Daisy nevű háziasított kutyaszerű trapjaw, aki kiszimatolja a szörnyet (a másik oldalról elég idegesítő, mert hiába nem hagysz nyomot lopakodva, folyton megtalál), support buffol és pajzsot ad (Stage 2-es szörny már oda tud kapni rendesen, egy kombósorozattal kinyír valakit akár), a medic gyógyít, mesterlövész puskával gyengepontot jelöl meg a szörnyön, valamint nyugtatólövedékkel lelassítja, az assault meg a fő sebző. Minden kaszthoz három karakter tartozik, eltérő arzenállal és képességgel, a fentiek a kasztok alapkarakterei. Képességekhez tartozó questekkel (x sebzés y fegyverrel, stb.) lehet feloldani a következő karaktereket.
A szörny pozíciója nagyon érdekes. Fél perccel a hunterek érkezése előtt indít, addig van ideje elbújni és elkezdeni ritkítani az élővilágot. Evéssel pajzsot húz magára (a sérülések maradandóak), majd tud fejlődni (evolve). Négy képessége van, három-három pont mehet egy képességre, három elosztható ponttal kezd és evolve-onként még hármat kap. Stage 1-en indul, ilyenkor még gyenge, 1-1-1-0, 2-1-0-0 vagy 3-0-0-0 pontelosztással, kevés élettel és gyenge pajzzsal. Stage 2-n már harcképesebb, több az élete és a képességei is erősebbek. Enni kell, de vigyázni kell, hogy ne találjanak ránk a vadászok, ehhez elég nagyok a pályák. Simán futva elég nagy lábnyomokat hagyunk, amik világítva jelennek meg a huntereknek (monster tracks), lopakodva ilyet nem hagyunk, de persze lassabbak is vagyunk. Lopakodva az élővilág tagjait is egyszerűbb elkapni és felfalni. Az alap szörny a Goliath, egy tűzzel operáló, tank típusú közelharcos, aki bevetődik a csatába, sziklákat dobál, tüzet köp vagy lecharge-olja az egész csapatot. A feloldható szörny a Krakken, eltérő stratégiát kell vele alkalmazni, ő inkább távolról operál elektromos spellekkel, tud repülni bizonyos keretek között és távolsági támadásra is képes, képességei A Mennyei Szikra (decens castolási idővel rendelkező területi áldás az égből), tud aknát rakni (elég aggresszív kis gömbök), a környezetét túltölteni elektromos kisülésig, valamint a Vortex nevű, hatásos, hátra lökős "force push". Közelharcosként gyengébb, így a neutrális szörnyeket is lassabban öli.
A térképek, mint említettem, nagyok, és le vannak szórva élőlények. A szörnynek azért kell levadásznia őket, hogy fejlődjenek, a huntereknek meg azért érdemes, hogy így vágják el a tápláléktól (meg egyébkéntis, támadnak a szemetek), Vannak nagyobb bestiák, amik mindkét félt eléggé megizzasztják, őket fel is lehet használni. Egyszer Krakkenként bebújtam a legveszélyesebb lénynek számító, vízben magát áztató Tyrant mögé, amikor üldöztek, hát nem beleákkt egy gellert kapott golyó és szépen nekirontott a vadászkülönítménynek?
Amint eléri a szörny a Stage 3-at, át kell menni védekezőbe, mert a power relayt meg tudja utána semmisíteni.Tetszetős a matchmaking, ahol fel tudunk állítani egy sorrendet a preferált role-ok szerint és az alapján rak meccsbe. Persze mindenki a monstert rakja elölre, mert baromi poén és jó pár menetenként átmenni bestiába, de igyekszik a game mindenkinek a preferált szerepet kiosztani - nálam a sorrend Monster, Medic, Trapper, Support, Assault, így általában én vagyok a medic, ha nem aprak be szörnynek.
Engem a béta meggyőzött.
-
woodbear
addikt
válasz
A 8. utas
üzenetére
Nem veszek meg mindent
és tudom, hogy később olcsóbb lesz...de nem teljes áron veszem őket sőt...
Mordor 7k, FC4 limited 10k, evil within 8k. És majd el is tudom adni őket (remélem...persze van ami megmarad a polcon direkt de pl a fc4 tuti nem
)
Nem szól bele a párom, ha akkor játszok amikor alszik vagy dolgozik, vagy épp el van foglalva pl: olvas
Egyébként meg kitermelem a játékok árát ebayen. Van mindig valami amit megveszek olcsón aztán eladom kicsit többért. Farcry4 és mordor a héten termelte ki magát ebből abból
-
norbi2010
őstag
válasz
A 8. utas
üzenetére
+adrian94: köszi a választ, a live állapota oldalt néztem, csak kíváncsi voltam az itteni tapasztalatokra, mindjárt megnézem, hogy nekem feloldódik-e.
Nem, mindegy, remélem azért nem felejti el, hogy van egy feloldatlan achievementem.Ahogy ezt leírtam, egyből megkaptam.

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
Ingyen el lehet azért játszani vele pár órát. Annyit megér. Főleg, hogy ez nem béta, hanem konkrétan kész van már a játék. Lehet szidni a fejlesztőket, hogy kakit gyártottak (én sem veszem meg), de azért le a kalappal előttük, hogy a kész játékot is lehet játszani 2-3 napig ingyen kb bárkinek. Senkivel nem vetetnek zsákbamacskát.
-
gianni85
veterán
válasz
A 8. utas
üzenetére
jó persze, én is megvettem. Régen cigiztem, szóval úgy vagyok vele, hogy ez 2 doboz cigi ára, és így könnyen költök ilyenekre
De az biztos nem vita tárgya, hogy a múlt héten fele annyiba kerülő Max jobban megérte, mivel tartalmasabb játék. Tudom, az volt már ingyen is, de én lecsúsztam róla 
(#32596) plejik
Akkor hajrá
Nekem a Rayman Legends-et kellene már újra megvenni, mert asszonynak az volt a kedvence -
Croft-21
őstag
válasz
A 8. utas
üzenetére
Ok, 100-ért van hirdetve jelenleg + 5 ezer a töltő.
Aki meg alkudni szeretne, majd megkeres privátban. Remélem
Egyébként ha eladásra kerül a konzol, akkor csak annyi a dolgom, hogy legyalulom a HDD-t? Mivel letöltöttem a két AC-s játékot, azt csak az én accountommal lehetne használni, de mivel eladom a boxot, így csak fölösleges helyet foglalna a HDD-n. -
Mankó
veterán
válasz
A 8. utas
üzenetére
Srácok hogy van most ez? Live-val a Max 986 Ft, haverral vagyok Home-ban, neki van goldja, eddig tudtam venni az én profilomra Gold kedvezménnyel jtékot, most nem hagyja csak 3 ezresért. Persze az övévvel 986, csak neki most nincs a kártyán pénz.
A Fifa 15-öt is Gold kedvezményben vettem ugyanígy 7.700-ért, most meg nem lehet?Most akkor mi van?
-
vicces
addikt
válasz
A 8. utas
üzenetére
oké, kimaradt, hogy nem ezt csináljuk a nap 24 órájában. néha alszunk /b@sz...k/, néha pihenünk. néha hulla fáradtak vagyunk. néha eljárunk szórakozni. vásárolni. stb stb.. és képzelj ide bármit amit egy normális házaspárról el tudsz képzelni.
kérlek ne haragudj, ha valami kimaradt. itt nincs annyi hely, hogy leírjam a teljes hétköznapi de sokszor annál bonyolultabb életemet....nem kell válaszolnod.. köszi!
-
B3ny00
aktív tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
Autós kontrollfreek az hasznos, van még 1 vortex és 1 classic és 1 football. Nekem a football jön be úgy mindenhez az csak kicsit emeli meg ami nekem pont elég. Pl azt nem tudom hogy valójában javított e pl a Titanfallba a jatekomon a kontrollfreek. Forzaba tuti jobb.
-
cyberkind
félisten
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
A 8. utas
üzenetére
Ha egy játék neked nem tetszik, az != azzal, hogy a játék szar. (És ugyanez fordítva is igaz.) Elég egyszerű lelkivilágra vall ez a fajta végletes kategorizálás.
(#30424) MunezXBK: Az is az, igen. Az én világomban több ilyen játék is lehet.

(#30426) cyberkind: Vicces srác vagy, leoltasz egy eredeti és friss IP-t (tovább olvasva a topicot ráadásul úgy, hogy nem is próbáltad), de elcsöppennél egy X+1-edik remastered kiadástól. Fuck logic.

De teljesen felesleges ez az egész polémia, én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy a Sunset jópofa.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
Többet, mint kellene...

Forza 5, Metro Redux, Forza Horizon 2, Mordor, GTA 5, Sunset Overdrive. Ezeket mind lemezesen vettem előrendelve, vagy teljes áron. A Fifa 15-t vettem meg letöltőkódosan egyedül.
102-t költöttem ezekre összesen. Azt biztos, hogy egyik játékot sem bántam meg, viszont jövőre tuti nem veszek meg ennyit előrendelve, illetve teljes áron. Sok ez így....

-
Lefty
addikt
válasz
A 8. utas
üzenetére
Én egyedül a GTA5-öt vettem meg azonnal 60 dollárért, minden mást valami akció keretén belül, erre szoktam törekedni, ja és csak digitálisan. TF deluxe 2500, UFC 3 ezer körül, BF4 premium edition 8 ezer, MGS 3 ezer körül, AC Unity + Black flag 10 ezer. Azt hiszem ennyi eddig

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
A 8. utas
üzenetére
ryse,mordor, forza h2,cod,gta5,titanfall,evil within, lords of fallen
látogasd meg a használtpiacot:
ryse - ~4e
forza h2 - ~12e
codaw - ~9e
gtaV - ~13e
titanfall (pár hete) ~2.5e (most 7 körül)
evil within - ~10
lof - ~8e
-----------------------------
59-64 ezer
ez sem kevés, de csak a fele kb a 110-120 kategóriának--------------------------------------------------------------------------------------------------------
A másik pedig az usa storeban vásárlós home megoldás.
Minden játék 60$ két felé osztódva > 30$.
Tehát ~7500 ft / játék így zsír újonnan megjelenéskor. => 52 ezer ft -
tunkiih
őstag
válasz
A 8. utas
üzenetére
ne viccelj, semmibe se jobb..
javultak idén.. de még nagyon messze vannak gameplayben. nem lesz egyszerű lenyomni őket, nagyon komplex a játékuk mint irtam. a grafika nem rossz, de abba sem mondanám jobbnak.attol is függ mire vágysz igazából, ha arcade szinten gondolod a dolgot és néha akarsz meccsezni párat, jó lesz a live is.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
A 8. utas
üzenetére
Jön az F1 2015 One-ra és PS4-re, és elvileg nem kell rá várni októberig..
Hivatalos dátum még nincs, de akár már márciusban is megjelenhet.. -
Lefty
addikt
válasz
A 8. utas
üzenetére
6000 az éves előfizetés EA Access-re, ez azt jelenti, hogy 12 hónapig olyan mintha meglenne az a 6 játék, amit a Vault tartalmaz. Bármikor telepíthető és játszhatóak a teljes játékok. Telepítsd fel az EA Access app-ot , úgy könnyebb. Ha tetszenek a játékok, amit a Vault tartalmaz, akkor mindenképp megéri szerintem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amint eléri a szörny a Stage 3-at, át kell menni védekezőbe, mert a power relayt meg tudja utána semmisíteni.

l.skywalker
IntelKiller7