Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha már újra felmerültek a pletykák a Lockhart-ról(amit elvileg MS dolgozók már otthon tesztelnek), ami erősebb a one X-nél, akkor tényleg felesleges one X-et gyártani.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó lenne.
-
l.skywalker
Topikgazda
Eddig nem tűnt fel a hivatalos cikkben, de a CP2077-es lesz az utolsó limitál kiadású Xbox One X gépcsomag [link]
"Be sure to keep an eye out for future details as this will be the final Xbox One X limited edition console to ever be released, and only 45,000 units will be available in select markets."
Egyre gyanúsabb, hogy az X a nextgennel kivezetésre kerül... -
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ilyen játék nem nagyon van másik. Szerintem teljesen megérdemelten van a top 3-ban évek óta. Azt meg elképzelni sem tudom, milyen lesz a 6. Hova tudnak még fejleszteni, milyen újdonságot találnak ki.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Még jó hogy nem húztam be, nem azért mert nálam is ugyanez lenne, mint nálad, hanem most hiába vettem volna meg, 1-2 hónap múlva érnék oda, hogy el tudjam indítani(félbe nem szoktam hagyni egy játékot sem, mondjuk most a sunset overdrive-nál elgondolkodtam erősen, hogy otthagyom) és addigra biztos lejjebb menne az ára + ha még GP-be is bekerülne, felesleges kiadás lenne.
Ahogy olvastam róla 10 óra alatt végig lehet vinni, de ha mindent kimaxolsz, akkor is 20 óránál nem több, ha bekerülne a GP-be max két hét alatt kb. mindenki kijátszaná, szóval erre nem akartam most 6k-t kiadni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Én igen, Kontrolfreek grip-et, nekem bejött. Kényelmesebb fogni és nem izzad a kezem a kontrolleren. (Szinte csak single játékot játszom, ha ez még esetleg érdekes lehet.)
Másfél éve rendeltem, azóta rajta van a kontrolleren, nem kopik, nem hámlik, nincs semmi baja (mondjuk nem játszom naponta).
-
Cönde
csendes tag
válasz
Roland861010
üzenetére
[kép] Én ezt használom, nekem bevált!

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Beniii06
üzenetére
Már a magyar store-ban is:
PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2 -
Busaboy
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Q
Így fest élesben. Màr nincs meg ez a konti. Én szerettem, de egy idő után a ragasztóréteg elkezdett kijönni a gumi alól és ragadt tőle a kezem. (ez kb. 6 hónap volt)
Viszont akkor még jobban meg tudtam fogni. XDEgyébként amikor szétment, könnyen lejött és újat tettem fel. Tehàt röviden, kicsit vaskosabbnak tünt töle a fogàsa a kontinak, nem csúszott még akkor sem ha kicsit izzadt a tenyerem. Én az enyémet sokszor szétszedtem, nyöszörgött a konti a kezemben, de a gumi ahogy körben àtfogta ezt megszüntette. Szerintem megéri az àràt.
-
persil
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Igazabol abszolut nem latom ertelmet maganak a termeknek. Egy nem letezo igenyt elegit ki.
Ha nagyon kell valami a "csuszas" ellen, akkor lehet venni otfillerert szilikon tokot a kontira "oszt" josag van.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én úgy érzem, hogy aki használ ilyet az még nem járt a Topikban az elmúlt 2 és fél órában.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
???
-
RicsiSuly
aktív tag
Tegnap beszéltem chaten a supporttal garancia miatt, hogy 4 hónappal kevesebb mennyi idő alatt szokták átírni?
-
Roland861010
veterán
Használ valaki ilyen "fogás [link] " könnyítőt?
Vagy az egybe burkolat jobb!?
-
Zeki
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hopp, kimegy a GTA5?
Na majd azzal fog nyaggatni a fiam, hogy vegyem meg.
Tiszta rosszul lesz, hogy nem veszem meg. Mondjuk jobb lenne hasonló, rde kevésbé erőszakos és nem bűnözőt, hanem rendőrt alakító. De ilyenröl nem tudok. -
Janusz001
őstag
Én ps4 pro bundle -ban szereztem meg az rdr2 -t, nekem sem jött át, ha jön passba, akkor lehet eladom a lemezt, bár esélyes, hogy nem lesz bent hosszú ideig gp -be.
-
Beniii06
addikt
Japánban ingyenes: [PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2]
-
icemad
nagyúr
válasz
wayne1
üzenetére
Semmi gond nincs azzal, ha sokat írsz, legalább pontosan értjük, hogy mit szeretnél.
Szerintem ez így nem fog működni. Persze meglehet próbálni, azzal nem veszítesz semmit. Az a baj, hogy ha egy epic fiókot összekapcsolsz egy xbox fiókkal, az végleges. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam. Hogy miért van így, azt csak az epic-es srácok tudják. Support nem írt még semmit erről? -
wayne1
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Előre is elnézést ha kicsit hosszú lesz amit írok.
Gondolkodtam kicsit, bár lehet, hogy hibás lesz, de talán egy próbát megér. Na a lényeg az, hogy az egyik kisfiam még régen gépen kezdett el játszani a Fortnite-el a másik xbox-on. Így együtt tudtak játszani. Aztán felmerült a kérdés, hogy mi lenne ha cserélnének platformot, és megpróbálnánk xbox-on megvenni a tartalmakat a játékhoz, mert ott olcsóbb mint a PC-n. Úgy oldottam meg, hogy aki a gépen játszott neki csináltam egy felhasználót az xbox-on ugyanazzal az e-mail címmel mint amivel PC-n játszik, majd az epicgames oldalán összekapcsoltam a kettőt. Így akár gépen akár Xbox-on lép be tud játszani ugyanazzal az epic games profillal.
A másik kisfiam aki eretetileg Xbox-on játszik ő pedig ha belép PC-n, ugynaúgy tud játszani a saját profiljával itt is ott is.
Ebből jött az ötlet, hogy mi van akkor ha az epicgames oldalán belépek az én xbox-os email címemmel, megváltoztatom az email címet a kisfiaméra és leválasztva az én xbox profilomat hozzáadok egy újat amit neki hozok létre.
Elméletileg működnie kellene
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem az RDR van meg már több mint 2 éve. El sem indítottam még!
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Huh *azd meg!
-
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még jó, hogy nem kezdtem el a GTA 5-öt, mert úgyse értem volna a végére.
-
icemad
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ingame pénzt vettünk. Én is, sógor is, neki a gyerekei. Végülis négyen raktuk össze ezt az összeget. A fiai kaptak tőlem is gift cardot, abból vették meg a deluxo-t, meg valami kamiont hozzá. Rá egy hétre meg a deluxo-t megnyerték a kaszinóban. 😂 Csak az az egy kocsi kb 30 euró volt.
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elhagyó a konzol

Egyébként tényleg durva. GTA V-nél kb. 5 évig vártak még arra is, hogy csak leakciózzák magát a játékot, erre a RDR 2 bekerül gp-be alig 2 év után...
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Igazából ha egyedül játszol az Online-al, akkor elképzelhető, hogy rá vagy utalva a Shark Card-ra. De ha többen vagytok akkor hiába kerülnek rengeteg ingame pénzbe a játékbeli dolgok, aránylag hamar össze lehet rájuk szedni az összeget. Van már elég pénzkereseti lehetőség játékon belül is, hogy ne keljen rá külön költeni.
RDO esetén meg még inkább igaz az, hogy ott aranyat csakis a nagyon lusták, türelmetlenek vesznek, mert ott aztán mindenért jár a pénz, meg ha csak solo-ban is nyomod.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van aki ennek a tripláját költi mobiljáték IAP-ra, szóval ez nem az a kérdés, hogy mire lehet költeni hanem az, hogy van-e rá keret

-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ingame pénz.
-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
2 hete vettem meg az ultimatet, mikor le volt árazva

Szép munka, hogy bekerül egy ilyen kaliberű játék, hiszen egy mestermű! -
törölt tag
válasz
üzenetére
Csak ezt a bő 2 éves hsz-t találtam a topikjában (első bekezdés), ennél durvább ipari pénznyomda nem létezik. Pár éve már nem játszok érdemben a játékkal, de elég sok új tartalmat raktak be értelemszerűen sok-sok milliónyi játékpénz égetés céllal (ilyen repülő motor, olyan hiperszuper helikopter, stb).
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szerintem a játékpénz eladásra gyúrnak, így nem fájhatott nagyon sokba az ms-nek.
Gta 5 is arról volt híres, hogy rekord összegeket költöttek játékon belül játékpénzre. Szóval hiába volt a 3. legtöbbet eladott cím a tetris és minecraft után, több pénzt zsebeltek be shark card-okból, mint a játék eladásból. Csak ezt a listát találtam, valamiért itt lejjebb szerepel a tetris. -
parandroid
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom, milyen oldal, vagy mit gyűjtesz, nem is érdekel, de a direktlinkelés gusztustalan dolog. Linkeld az oldalt, ha jó a deal, de ne a saját profilodon keresztül, és senki nem szól egy szót sem.
p
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Filléres tétel a GTA V. Rengetegszer van akciózva. A szerződéstől függ, hogy meddig van egy 3rdparty jàték GamePass-ban. Gondolom a RDR2 nem volt olcsó.
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
AAAAZZZ IGEN !!!!
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez több mint durvaaaaa!!!!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Cseles vagy.
Mindenesetre jó hogy jön Pass-ba. Megérdemli hogy minnél többen jàtszanak vele, mert egy mestermű.
-
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
No fene, lassan kezdheti felhúzni a gatyóját a sony, ha továbbra is, így folytatja a microsoft. Bár a gta 5 meg kikerül, annak úgy nem sok értelmét látom..
Így már nem látszik valami stabil rendszernek ez a pass, főleg hogy gta csak nemrég került be. Évekre meg kéne ilyenkor határozni a dátumot. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az igen!
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Hamarosan bekerülő játékok:
Május 7-én
Red Dead Redemption 2Elhagyó a konzol:
Május 7.
GTA V -
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Engem érdekelne... Ha megírod privátban az is jó.
-
Roland861010
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pontok!?
Annyira nem érdekel !
Csak jót akartam én is!
Nem vág földhöz egy játék ára.. egyenlőre :D -
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem is szóltak hogy nem szabad, pedig én a topiknak akartam jót. Ez van, fogadd el.
-
parandroid
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
És még a pontjaid is gyarapodnak!
p
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Azért lett törölve, mert érdeked szàrmazott abból a linkből.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom láttam, másik topikban már trollkodtam a témában. Mutassák meg a zeamailt amit kaptak és elhiszem!!44négy

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
Az inverse-nek nyilatkozták az Inverse szerint

https://www.inverse.com/gaming/crysis-remastered-warhead-expansion-sequels -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én sehol nem látom hogy tagadták volna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csƵ
addikt
Van különbség ms-ben, ha wireless vagy kábellel használom a kontrollert?
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jo, ha naponta kimondok 4-5 szot osszesen, szoval kenytelen vagyok irasban kompenzalni. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Vicces képek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak kellett egy kis idő mire ráéreztem a játékra.
Brutál.

![[link] [link]](https://preview.redd.it/t5c5sv7mxmu41.jpg?width=576&auto=webp&s=a7b107eb88b6a8aa1b1f72c53c6d44564c25e0a0)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)