Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezért éri meg jobban lemezes játékot venni (ha olyan a géped), mert az bármikor eladható... És a digitális verzió lényegében nem olcsóbb, mint a lemezes, holott az előbbire igen komoly értékesítési megkötés van. Pedig nem lenne megoldhatatlan feladat a digitális tartalom átruházása az MS részéről, csak nyilván nem érné meg nekik, ezért nem is valósítják meg.
-
-
mikesa
tag
One s-em van. Ha nem lépek ki a játékból és úgy kapcsolom ki nekem is szaggat néha. Megoldás: dashbordon a játék ikonján opciók gomb, quit. Játék restart és utána rendben lesz.
Hiába te találsz be először, ha az kissebbet sebez, mint az ellenfél találatai... Te fogsz meghalni előbb. Néha bekapok hármat is, mielőtt egy headshottal likvidálom...
-
csƵ
addikt
Na. Kipróbáltam a multit, amennyit engedett belőle 30%-nyi letöltéssel. Azonnal felismerte a Logitech wireless egeret és billentyűzetet 1 db recieverrel. Mindent testre lehet szabni a bill-en és az egeren. Már csak azt kéne tudnom, hogy kihajolni hogyan kell.
Eddig nagyon bejön. Tiszta nosztalgia. Elég hardcore COD2/4 játékos voltam.
Most GPU-val 10k+VAT volt a Standart edition a Store-ból. -
.wantííd
tag
Hát hidd el, hogy én is féltem ettől az egész kontroller dologtól amikor októberben a fórumnak köszönhetően beruháztam egy One X-re. Azóta játszottam annyit, hogy megszokjam sőt elég kényelmes is így, majd egyszer a Codban kipróbáltam csak heccből az egér módot és 5p után visszatértem a kontrollerhez...
Mindezt úgy hogy anno, rengeteget játszottam a cod4-el gépen.
Szóval egy próbát megér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest