Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz MrYoniko #58621 üzenetére

    Nem valószínű, hogy ez lenne a cél, mindössze kihozzák a maximum profitot az adott szituációból. Összesen ~ 85 millió példányt adtak el, amiben azért bőven van már megszűnt konzolos és nem moddolható Xbox One-os példány is. Ez is szép szám, ugyanakkor a Shark Carddokkal 2016-ban 12 hónap alatt kerestek ~ 700 millió dollárt, amihez nem kellettek jelentősebb fejlesztések, sőt ők maguk is meglepődtek, hogy mekkora fejőstehenet találtak minimális befektetéssel (erről volt egy cikk anno, amikor elérték az 500 milliót, ha jól emlékszem). Azóta csak durvult a pénzhiány, mert már nem ritka a 4-5 milliós járgány.

    Egy jó védelmi algoritmust kb. a legnehezebb megírni egy online játék esetében, főleg olyat, ami tartós megoldás (a piacon nem is nagyon létezik ilyen, lásd pl: PUBG, ahol azért szórják ki a játékosokat rendesen, mégis, mindig találnak újabb és újabb csalásokat). Nem hiszem, hogy egy új online védelem bevezetésére sor kerülne ennyi év után. 2 dolgot próbálnak folyamatosan kiszűrni: a szintek növelését, illetve a fekete pénzt. Utóbbihoz elég erős érdekük kötődik, ez könnyen belátható. Ha arra mennének, hogy vegyék meg újra a játékot a csalók, akkor nagyon sok mindenben kellene változtatniuk és ez szembemenne a mostani spórolós szemlélettel.

    A spórolás egyébként tetten érhető a szerverek minőségén (kezdetektől fogva mennyi nyűg volt az RSC verzióval), ennyi év után is vannak olyan hétvégék, amikor nem lehet átjutni a loginservereken és különböző bullsh*t hibaüzenetekkel próbálják takargatni a dolgot, aztán ott van a néha még írásban is fájdalmasan tört-angollal kommunikáló inkompetens support.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák