Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Instant ON-ban van? Valszeg a táp, normális.
Nálam a OneX-nek is van kis ciripelő hangja, néha lehet hallani.
-
Alias LaLee
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Bakker ez normális???🤔
-
Cyrin
addikt
válasz
Alias LaLee
üzenetére
This is the sound of the delej... Forget it...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r.levente75
addikt
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Enyém is ilyen de csak 5 cmről hallani. Ilyen közel ritkán vagyok hozzá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alias LaLee
tag
Üdv mindenkinek!
Kb fél éve van meg a gép ( x box one s) és most vettem észre h kikapcsolt állapotban van neki egy kis sercegő hangja. 1hete be sem volt kapcsolva... Áramtalanítom be és kikapcsolom és marad a hang. Ötlet h mi lehet ez? -
NJanika
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
The Surgeot megvennem 3.5kert múltkor elszalasztottam
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
norberto_th
üzenetére
Az E3 sale volt. Tavaly a summer sale júni 30-tól júli 10-ig tartott.
-
norberto_th
aktív tag
Valaki írta itt nekem, hogy lesz summer sale. Van aki meg azt mondja, hogy mr volt, akkor most mizu?

-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem egy eros felhozatal, ez teny. De evi 12-13 Gold mellett ezek is belefernek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mármint, goldot.
-
F_Peter
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagy lehetne hogy együtt olcsóbb.
Mint a tv internet telefon.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ha már e3 alatt nem volt splinter cell, akkor kapunk az MS-től

-
NJanika
aktív tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Legjobb lenne osszevonni a 3 elofizut gold, gp, ea acces meg mellé tenni meg 2 hasonlót az ea hoz. Aztán kérnének havi 10et vagy évi 80at akcióban. Én elofizetnek.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
turikoczka
üzenetére
Liveot attól még ugyan úgy megkell venni.
-
NJanika
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezt a 2 mobiljatekot adják? De jó

-
pzstm
titán
We've hit 3 million players, the Independence DLC Pack is out, and we're rolling out patch 2.0 with a TON of fixes! What a great day today is shaping up to be🧟♀️😊🧟♂️ Thanks for playing everyone! #StateofDecay2
-
turikoczka
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Régen jó játékok jöttek... Nem hittem h lehet rosszabb az előző hónapnál.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Elég gyengécske lett :-(
-
IntelKiller7
Topikgazda
GWG

Video: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korábban már kiszivárgott a létezése, most viszont hivatalos, hogy jön a free-to-play Warface.
Hivatalos oldal
Ha belépünk a konzolos fiókunkkal, kapunk egy ajándék pisztoly a játékba, valamint a megadott emailben értesítenek minket a zárt bétáról. -
HF77
őstag
üdv.
a kérdésem az lenne...
ha pl egy ONE konzolt összekötök egy Tv-vel, az ugye csatlakozik wifin a netre, azt követően a tv-n keresztül tudok netezni is?
illetve blu-ray filmet lejátszik egy ONE konzol ugye?
köszi -
RudY
addikt
PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) patch on Xbox One focuses on performance improvements
26 Jun 2018
The main changes are listed below.The developer has optimized the total memory required by maps, with a significant reduction in total memory required for Miramar.
The interface has been optimized to use less resources.
Character movement has been optimized to use less resources and improve performance.
Vehicle location updates have been made more efficient for stationary vehicles to improve performance.
Vehicle effects have been optimized to improve performance, without affecting visual quality.
Bullet impact effects will no-longer consume resources if they aren't seen by the player.
Character shadow rendering has been optimized to improve performance.
Terrain and grass have been optimized on maps to increase performance.
Parachutes have been optimized, they now use less resources.
The physics while free falling have been optimized. -
Erdei88
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Várok még egy kicsit, mert a FAQ-ban ez áll:
"We guarantee that all download codes will be delivered within 12 hours of purchase. That said, they usually arrive much quicker, especially during normal business hours. We’re working on ways to delivery them instantly without making ourselves too vulnerable to fraudsters."
-
törölt tag
Hogy tudok venni paypal -al 1 hónapos ea access -t?
Vicc ,hogy a magyar live-on nincs paypal.
(amikor már lassan a sarki lángososnál is lehet azzal fizetni)A support nem tudja minor lesz és más régióban (ahol választható)ne vegyek mert ha nem lesz jó, akkor bukta. Esetleg 3 hónap után jóváírják az összeget.
-
8nemesis8
veterán
válasz
üzenetére
De máshol is fel tudják használni, mint a games-en belüli "use a code"?
Valami storet emlegettek, hogy oda léptek be és adták emg ezt a kódot.
De gondolom akkor is a letöltési listában kellene legyen, nem?Sajnos PS4-em van és nincs előtte a menürendszer, hogy ott hogyan van ez. Próbálkozunk más régióval is majd akkor.
Ez a mobil app mi is?
Ott is meg lehet adni ezt a redeem code-ot? Az USA régiós beváltást, hogyan kell kezdeményezni? -
fear2
tag
válasz
icemad
üzenetére
Hali!
Ez jó árnak tűnik.
Nekem most van élő (az 1 hónapos 200Ft-os, 7.11-ig) Passom, ezt most rögtön rá tudom aktiválni?
A honlapon valami olyasmit ír,hogy az 1 hónapos lejártáig várakozó listára teszi,utána pedig hibásnak fogja jelezni és a Supporttal kell egyeztetni ez ügyben.
Ez most hogy,mi? Valaki érti? -
törölt tag
Az aktuális havi GWG játékok örökre a profilhoz kapcsolódnak és aktív live-al telepíthető hónapok múlva is??
Ha igen ,hogyan lehet a one-on a (beszerezni) profilhoz kapcsolni install nélkül?
Bocs ha láma a kérdés de nekem ez nem egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Kódbeváltásnál ha azt írja, hogy "már fel van használva", akkor az 99%-ban azt jelenti, hogy fel van használva. Tehát bukta.
Lehet próbálkozni egyébként gépen-böngészőben-mobil appban. Magyar-usa régión.
Magyaron szokott galiba lenni, ezért én USA régión váltogattam be a kódokat.Persze ilyenkor sem azt írta, hogy fel van használva, hanem "valami hiba történt, próbálja meg újra".
-
AMD Power
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Baromi nehez az teny. Legjobb helyezesem osszetettben is a 2-ik volt a 1970 bajnoksag vegen.
-
Erdei88
veterán
Uraim!
Találkoztatok már olyan problámával, hogy a játék indítás után vadul villog és szaggat, akad?
Konkrétan a Forza Horizon 3 csinálja ezt. Semelyik másik játék. Eddig hibátlanul működött, most megvadult. Letöröltem és újra is telepítettem, sajnos nem segített. Próbáljak meg egy factory resetet?
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen azzal tisztában vagyok hogy Major aszerint él, tevékenykedik, de már ott is lassan este lesz és azt olvastam ma jelenti be. Nem annyira fontos persze, csak kiváncsi vagyok mivel növelhetem a backlogom

-
erikke17
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az a baj lassú mint a fene... Meg próbálkozok szerviz menün keresztül egy offline updatet.
Ha úgy sem akkor egy restore úgy hogy játékok meg maradjanak ha úgy sem akkor full restore.
Max játékokat lementem külső HDDre ha le lehet.
De fene meg ette mer ez szeritnem hamarosan megy szervizbe megint. Csúnya hangja kezd lenni ventilátornak picit ha rá ütök box tetejére kussol megint egy 10 percig.
No de ez nem orosz TV hogy kloffolni kell... Vagy mégis? 
-
Nephilim001
csendes tag
-
erikke17
őstag
válasz
tyba7
üzenetére
Nincs mit

Más:
Viszont, bosszant ez hogy nincs boot animáció mióta vissza jött szervizből xbox.
Pont úgy mint itt a videóban:
[link] Itt szépen meg is csinálja a műtétet a csávó de ugye ahhoz ki kell műteni vinyót ha jól értem az meg nem játszik.Most néztem Updates menüben azt írja:
Latest update: 01/01/1601 01:00
Ez elég lehetetlen dátum, 1601... Gondolom vinyó csere volt szervizben aztán amit ott rá raktak vagy rajta volt restore akármi vinyón OP rendszer ilyen csámpásan mutatja.
Várjak egy Update-ig vagy csináljak egy Restoret? Cache törlést próbáltam. Esetleg egy Offline rendszer frissítés USB kulcsról?
-
icemad
nagyúr
3 hónapos game pass 15 USD-ért, ha valakit érdekel...
-
erikke17
őstag
Még mikor vettem Xboxot felakartam tenni ide 14 napos Live Trialt csak el felejtettem. Mivel már előtte vettem 1 éves goldot így felesleges számomra

Használja egészséggel ki kapja.
Ui: Posztolja esetleg aki vitte.

V49F3-WNQMP-C7HCB-BQMXM-2PPMR
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Úgy látom, lecsúsztam a Konzolvilág 75ezres XBox One 1TB (plusz játékok) csomagjáról.
Mi most a legjobb ajánlat, ha még a héten szeretnék egy One S-t?
Köszi!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
eladogeppc
üzenetére
Csak azért az évi 18 ezer Forintért nem a játékokért fizetsz, hanem a live szolgáltatásért. Az már más kérdés, hogy e mellé minden héten kapsz lehetőséget, hogy olcsóbban vegyél meg bizonyos játékokat illetve, havonta 4 játékot.
-
StLui
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Goldért elsősorban online játéklehetőséget kapsz, a játék csak ajándék, annak aki éppen akkor előfizető, ennyi.
De nagyon úgy tűnik, hogy csak itt is gyurmázod a semmit ahogy pl a bringás topicban is
-
Edgar2621
őstag
Srácok lehet hogy csak én értettem félre valamit de nem ma kellene bejelenteni a gwg-t?
-
eladogeppc
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem akarom hogy ezen pörögjön a fórum. Csak példaként írtam. Számomra egyértelmű lett volna éves 18 ezer forintért megkapni amúgy azt a maradék 75 játékot is.
Főleg, hogy ha belegondoltok az az éves 18 ezer sem fedezi elvileg a teljes játékok árait, plusz ha úgy vesszük ma már korosaknak számítanak, tehát kvázi ha évest vennék, akár jófejségből akár bele is férhetne. -
parandroid
félisten
válasz
eladogeppc
üzenetére
"Aztán ami eszembe jutott így hírtelen, hogy akkor az is igazságtalan, hogy valaki megjelenéskor megvesz egy játékot 18-20-ért, más meg rá 1 évre hásznaltan negyed annyiért??"
Ezt mondjuk én sem értem (bár más okból, mint te), én fél-egy év múlva szoktam megvenni, ha nem is használtan, de digitálisan, akcióban kb harmadáron. Igazságtalannak nem mondanám, legfeljebb kevéssé racionálisnak, de hát mindenkinek kell valami hobbi.
p
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Jovanny2
üzenetére
nem szeretek online játszani... elég az PC-én.. vagyis már ott sem... sandbox gémerkedek lassan 1,5 éve

boxon meg sose volt gold-om....
ez így is marad(#147916) AMD Power
Dirt 4... pc-én próbáltam, kontrollerrel... de nem tudok semmi épkézláb profilt belőni alá... vagy sínautókázás, vagy faltól falig... -
Jovanny2
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
360-nál kellett, itt már alap.
Viszont a gép gold nélkül félkarú óriás. Azzal meg félkarú rabló. 
-
DaveHutt
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem kell Live Gold a felhőben mentéshez, elég egy online kapcsolat.
-
Jovanny2
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nincsenek a gépen a mentéseid szerintem, mert azokat a felhőben menti, ha nincs a gép offline módban. Emiatt ne aggódj. Ha bejelentkezel az új gépen, ott várnak a mentések.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ilyen az élet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Beállítod az új gépen a profilod azt csá. Felhőben tárolja a mentéseket.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Külső HDD-re másolás, onnan új gèpre átvitel?
-
- = Zk = -
félisten
nah, mikrofos sztórból vettem egy One S-t... van egy sima One-om-....
a játékok másik vinyón (SSHD), ellenben a mentések ugye a belsőn vannak... nincs live goldom... szal, hogyan tudom átpaszírozni a mentéseimet a legegyszerűbben?!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A Gold egy szolgáltatás, amivel tudsz multizni, ehez pluszba járnak az ingyen játèkok havonta. A Gamepass meg egy Netflix-szerű játèkelőfizetès.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Xanax88
üzenetére
Hát lehet hogy te a box előtt éled az életed, ezért lehet számodra fura, hogy egy újonc nem tud semmit, aki egyébként mást is csinál az életében.
A logika ott nem 100-as, amikor egy havi 3000Ft-os gamepassal megkapom mindazt amit valaki évek óta fizet.
Nekem ezért nem volt egyértelmű.
Úgy hittem, hogy ez is game pass szerű.
Aztán ami eszembe jutott így hírtelen, hogy akkor az is igazságtalan, hogy valaki megjelenéskor megvesz egy játékot 18-20-ért, más meg rá 1 évre hásznaltan negyed annyiért??
Köszönöm annak, aki felvilágosít, aki meg negatívan szólt hozzá, annak is. -
Djmarko
tag
Sziasztok!
Ha valaki meg szeretne szabadulni F1 2017 vagy Forza Horizon 3 játékától akkor írhat rám.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

No de ez nem orosz TV hogy kloffolni kell... Vagy mégis?