Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
Zsadi
őstag
-
ρσгτσ
addikt
Ez még mindig annyira beteg rész.
Brooklyn Nine-Nine
-
ρσгτσ
addikt
Májusban jön Az út című könyvből egy újabb, keménytáblás kiadás. 11 ezer körül van az előrendelői, kedvezményes ár. A régebbi kiások persze sokkal olcsóbbak.
Már ha valakinek van gyomra és hangulata hozzá. Talán mondanom sem kell, hogy sokkal durvább, mint a film.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Tetováltatni ment az influenszer, de belehalt a folyamatba
Több kérdésem is lenne. Egyrészt szerintem altatás előtt vizsgálatok kellenek. Nem tudom ilyen volt -e. Meg amúgy milyen képesítése lehetett a tetoválónak az altatáshoz? Nem is hallottam még, hogy ott is lehet kérni.Meg amúgy nem azért, de ez nem egy fogorvosi vizsgálat. Miért megy el tetováltatni valaki teljes hátat, ha nem bírja?
Persze szomorú az eset és durva is, így utólag már tök mindegy.
Nekem mellizomnál anno az egyik ideg folyamatosan húzott fel a nyakamig. A legrosszabb a belső comb volt, aminél minden alkalommal bedurrantak a lágyéknál lévő nyirokcsomók. Szóval oké, vannak kellemetlen részek. A hát sem túl frankó, és vannak olyan részek, ami kva gáz. Meg aztán ember függő, hogy milyen rész mennyire szar. De azért altatás eszembe nem jutna. Inkább nem csináltatnám.
-
ρσгτσ
addikt
Többszöri nekifutásra megnéztem az Alien Romulus -t...
Az biztos, hogy nem lesz a kedvenc részem ez a tini horror. De amúgy jól megcsinálták. A vége
viszont zs kategóriás horror volt. Legalábbis számomra. Volt már hasonló az egyik korábbi részben, de ez még annál is rosszabb volt. Bobróczky Róberttel. -
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
A Nemezist, A végső határt, vagy a Nemzedékeket is jól lehúzták a kritikák...és még lehetne sorolni. Oké, nem ezek voltak a legjobb Star Trek filmek, de én mindegyiket szeretem, és szerintem egyáltalán nem voltak rosszak.
Plusz például az is tetszett, amit Tom Hardy csinált a Nemezisben.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #61373 üzenetére
Michelle Yeoh filmnél nem érdekelnek a kritikák.
Megnézem, aztán meglátom. Jó színész és általában jók a szerepei is. Ráadásul ez a karakter nagyon jól áll neki.
Szerk.:
Amúgy Star Trek fanoknak nem feltétlen való, ha nem tudnak elvonatkoztatni ettől az univerzumtól. Szerintem.Olyan, mint a Solo. Star Wars film, de marhára nem az.
-
ρσгτσ
addikt
"Star Trek: Section 31 will premiere on Friday, January 24, 2025, on Paramount+ in the U.S. and international markets where the service is available. It will debut in SkyShowtime markets in Europe on February 7."
Basszus...tök jó, hogy a mai napra vártam.
-
homerhamm
addikt
Ez azért már túlzás.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61365 üzenetére
Nem volt, pedig már unom az FH5-öt.
Vártam a TDU-t is, az is fos lett, és az NFS-be sincs sok köszönet. Talán az új Crew ami hasonló, de mégse.
-
ρσгτσ
addikt
-
Zsadi
őstag
Kiút (From) - Nézi valaki, vélemény?
-
homerhamm
addikt
Inkább azt mondjátok, lesz Forza Horizon 6 a ma esti directen?
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61359 üzenetére
En meg le akartam tekerni az oldalt, mire rájöttem, hogy kép.
-
ρσгτσ
addikt
Persze hogy nem biztos, de itt nem is ez volt a lényeg. Már korábban jöttek email -ek. Hogy ki mikor nézte meg, és hogy mindenkinek egyszerre érkezett -e, azt nyilván nem tudom.
Mivel folyamatosan nőtt az érintett intézmények száma, így valószínű voltak olyan helyek is, ahol 8 óránál sokkal később vették észre.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre #61355 üzenetére
6:33 -as volt a fenti email. De az is lehet, hogy nem mindenki egyszerre kapta meg, és volt olyan, ahova 8 körül érkezett.
Szerk.:
-
csuvicsuva
addikt
Jól teszed, egészen elképesztő ami ott megy. Bevallom, valahol örülnék neki, ha a saját problémáimat én is rá tudnám fogni a világ összes politikusára, de anyám például biztos nem a kínai oltóanyagtól lett Alzheimer-kóros.
Nekem voltak itt korábban "kifakadásaim", többnyire a fentebbi dolog okozta stressz miatt, aztán bele is estem két remekül triggerelő ember csapdájába. Értelme nem sok volt.
-
ρσгτσ
addikt
Jelenlegi adatok szerint 268 intézményhez érkezett ilyen email, amiből 245 budapesti.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #61350 üzenetére
Én nem járok olyan helyekre. Pont elég ott olvasni, ahol amúgy semmi keresnivalója nem lenne. Nagyjából bármilyen FB hír alatt.
Múltkor lincshangulat volt, mert egy ember végső elkeseredésében kiugrott az ablakon. Csak azt nem olvasta el a sok tojás, hogy pár országgal odébb volt.
Itt mondjuk nem zavar, mert kulturált a társaság. Igaz, hogy talán nem is vitte senki túlzásba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyre jobb lesz.
-
ρσгτσ
addikt
Nem vagyok narancsos, de azért az elég nyilvánvaló, hogy mindenért az Orbán és a Fidesz felelős, miatta van, ők találták ki. Azért is, ha Hansnak kiszakad a zoknija Salzburgban.
Ezzel a fenyegetéssel egyébként nem csak a magyar állam nyomozói foglalkoznak majd. Így elég rizikós lenne önfenyegetést kreálni.
Bármi is legyen az igazság, maga a levél azért elég durva.
-
ρσгτσ
addikt
Már 121 intézménynél tartunk. Most megy a kormányinfó.
-
ρσгτσ
addikt
Kb. 50 iskolában van jelenleg bombariadó. Email-ben kaptak fenyegetést. Állítólag Google fordítós az email szövege.
Ez azért elég kemény. Nem aprózta el, bárki is csinálta.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #61334 üzenetére
Ha felhőben tudnám tárolni ezeket, és onnan lejátszani, akkor talán! én is meggondolnám. Nekem semmi kedvem tárolni, megosztani, töltögetni, seedelni....stb.
Gyereknek elkezdtem gyűjtögetni meséket, de arra is ráuntam. Meg őszintén, semmi kedvem ezzel szórakozni. Inkább kifizetem a streminget. Plusz ott van a Kodi.
-
ρσгτσ
addikt
USA, Kanada, Portugália és Argentína.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61330 üzenetére
Honnan tudod?
-
Zsadi
őstag
Ma van a A magyar kultúra napja - a qva életbe, majdnem elfelejtettem b+
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61326 üzenetére
Ha már létezik Magyar mennydörgős Funko, akkor jöhet a Széchenyis.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zsolti72837 #61327 üzenetére
Írtam nekik. Többek között azt is, hogy a csomagból nem tudok mindent használni, amíg nem aktív az előfizetésem. Pl. Online TV, RTL+ előfizetés...stb.
Tehát majd nem tudom mi alapján szeretnék megállapítani a januári havidíjam.
Szerk.:
Kétszer adtam már be hibajegyet is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
zsolti72837 #61324 üzenetére
Ma reggelre helyreállt. Megint jönnek a TV adások szimplán koaxon. Vagy valami központi hiba volt, vagy csak állítottak valamit, és amiatt nem működött 1 napig.
Boxon keresztül végig jó volt.
Egyébként az a terv, hogy ma írok egy hosszú levelet a One -nak. Talán az eljut valamilyen vezetőig. Mert telefonon, illetve személyes ügyintézéssel nem sokra mentem eddig.
-
homerhamm
addikt
Ismerős a figura?
-
ρσгτσ
addikt
Én egy TV -n engedek normál TV adásokat. Amit nagyjából pont ezért vettem. Nem hiányzik, hogy megint "rohangáljak" beégés miatt az OLED TV -kkel, mert háttérzajként egész nap nagyjából 1 csatorna megy rajta.
Így szerencsére ez a veszély engem nem fenyeget, hogy több boxot vagy CI -t kelljen igényelnem.
Korábban én is gondolkoztam konyha TV -n. Mondtam páromnak, ha végül mégis lesz 3. gyerek, akkor leteszem a cigit, elmegyek vazektómiára, és kap egy TV -t a konyhába, mert sok időt fog ott tölteni.
De aztán rájöttem, hogy jobb megoldás egy tablet, amin recepteket tud gyűjteni meg nézni.
-
-
homerhamm
addikt
Újjabb feladvány, rakjatok ki ebből értelmes mondatot;
Anfjtsjdgjsgktwjfajyfjdhdbdhdjegrqhrvsndiuekdjfjfsjyvkfsmsfjstjfakdgjstjarjfantanfanfanfamstjstjstjszkgsmwtmezmezmezmezkdzmzdktwjrqitsitwpwiwtiwtksfmgsjrqrrqtshdabbvaggsájjrfjnndjehvhdjrqjjrjnfjfnfngfhgjkdfhrh3hehtvxbfhoffrgcgjktkfjrjrjstjstiwtkwtjwtjwttwjjwtwtjjwttjwtjgwfjffffffjhgr.
Sok sikert.
-
ρσгτσ
addikt
Hát nem tudom, akkor az érdekes. Nálam sokáig ketté volt osztva. Bár a másik TV -n nagyon ritkán ment, de ment. Aztán miután kivettem az egy darab kártyát, utána is minden gond nélkül jött az adás.
Most az átkötés előtti időszakban már dobozban pihent a kártya, hogy ne felejtsem el leadni.
Szerk.:
Sőt, évekkel ezelőtt volt, hogy 3 felé osztottam az adást. Csak egy idő után meguntam a kábelezést. Meg aztán soha nem néztünk normál TV adást a hálóban, így felesleges is volt. -
ρσгτσ
addikt
válasz
zsolti72837 #61309 üzenetére
Ránéztem az előbb a közvetlen koaxra. Továbbra sem jön semmilyen adás. Ma reggel óta. Valószínű box és CI függővé tették az összes csatornát.
Tehát innentől tényleg annyi TV -n tudod nézni a normál TV adásokat, amennyiért fizetsz. Annyi box/CI kártya kell. Nem úgy, mint korábban a Digi -nél.
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #61307 üzenetére
Nekem egyből a misunderstanding jutott eszembe, de nem jön ki...
-
homerhamm
addikt
Betűleves.
-
ρσгτσ
addikt
One küzdelmeim még nem értek véget, és egyelőre nem is nagyon látom a fényt az alagút végén.
Előző héten másodszorra adtam le hibajegyet amiatt, hogy ugyan már szolgáltatnak nekem (ma 1 hete és 1 napja), de még mindig nincs aktív szerződésem a rendszerben. Így a weboldalon keresztül sem látok semmit.
Ma jár le a határidő, hogy reagáljanak a bejelentett hibára. Persze a múltkorira sem jött semmi reakció...
Egyébként ma reggel annyi történt, hogy már szimplán koaxon keresztül nem jön szolgáltatás. Hogy ez valamilyen hiba miatt van, vagy szándékos (pl. mindenhez CI kartya vagy box kelll), az majd kiderül.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
icemad #61300 üzenetére
Azokról tudnék most is írni.
Viccet félretéve, nagyon szívmelengető volt, ahogy levezetted a történetet. Nekem két unokaöcsém van, illetve egy keresztlányom, előbbiekkel rengeteg időt töltöttem, amikor kisebbek voltak, de az élet úgy hozta, hogy a pici lány életében sajnos egyelőre nagyon minimálisan tudtam részt venni. Ezáltal nyilván a fiúkéban is az utóbbi néhány évben.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #61297 üzenetére
Pacino -nak 83 évesen is született gyereke.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest