Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #60799 üzenetére
Ütős képek.
-
Zsadi
őstag
Ha már közeleg...
-
ρσгτσ
addikt
Hát basszus....
-
homerhamm
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Egyik figura megkért nézzek már rá TCL -nél a SkyShowtime HDR anyagokra, de hiába írják az adott film adatlapján, nem vált HDR -re. Samsung -on ugyanez a helyzet. LG -n még nem néztem, de ma azt is meglesem.
Találkozott már valaki ténylegesen HDR anyaggal ezen a streamingen?
Szerk.:
Természetesen prémium csomag van. Nem standard.Szerk.2.:
Samsung -on mégis jó, csak elnéztem. Így valószínű LG -n is.Google TV -n van valami geb*sz....
-
homerhamm
addikt
Életem első Funko figurája.
-
homerhamm
addikt
-
Zsadi
őstag
-
homerhamm
addikt
-
Zsadi
őstag
-
-
ρσгτσ
addikt
Vacsorára retro szendvicset csináltam a családnak. Nagy sikere volt. Szerintem én gyerekkoromban ettem utoljára.
Csomó minden eszembe jutott, amit már ezer éve nem ettem. Pl. a tojáskrém is. Mennyit változott a "világ"...de lehet csak nálam maradtak el ezek az ételek.
Szerk.:
Lehet jobb is így, mert sok emléket felhozott. -
icemad
nagyúr
Jászapáti Katolikus Plébánia Facebook oldala. [link]
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Kemény év volt. PS -sel együtt szerintem bevertem az 50 órát is.
-
ρσгτσ
addikt
Kaptam egy doboz csokit.
Kva finom. Ha valaki szereti az alkoholos édességet tegyen vele egy próbát. Finom maga a csoki is, belül pedig brandy van rendes folyós állapotban.
-
S e t h
nagyúr
Best promo ever a dec. 21-én megrendezésre kerülő profi nehézsúlyú box mérkőzéshez, a korábbi meccs visszavágójához.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #60752 üzenetére
Gondolom alacsony az erőforrásigénye, így lehet használhatóbb belépő TV hardveren, mint például a droid. Ahogy hallom az Orion -on lévő webOS is kicsit megszabdalt szoftver.
Megyek ma vidékre, lehet visszafelé beugrok a budaörsi Auchan -ba, aztán kíváncsiságból jól megnyomkodom őket. Ott elvileg van kint Orion is.
-
icemad
nagyúr
válasz
FollowTheORI #60746 üzenetére
Na ezeket küldöm is tovább neki. Ebből már csak találnak valamit. Köszi.
-
icemad
nagyúr
Segítsetek már egy kicsit. Kisebbik fiam meg a haverjai keresnek valami lövöldözős játékot, de annyi feltételt adtak, hogy én elvéreztem.
Szóval legyen ingyenes, xbox/ps/pc kompatibilis, hogy tudjanak együtt játszani és (most jön a legjobb) ne fortnite vagy overwatch legyen, mert azt unják. Splitgate meg Roblox jutott még eszembe, az talán tudja még ezeket. Nektek valami más?
-
ρσгτσ
addikt
Jó ez az utólagos matricázás az 50 forint miatt. Közben pedig csomó dobozos sörnél vagy üdítőnél látom, hogy hiányzik róla. Vagy valamelyik külföldi ország visszaváltós piktogramja van rajta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ρσгτσ
addikt
Érdekes, hogy 3 különböző márka/OS, és teljesen más menü Netflix -en. Ezt a többi streamingnél még nem tapasztaltam. Fire OS -en is olyan, mint az alsó képen.
-
icemad
nagyúr
válasz
Phoen|x #60737 üzenetére
És koncsik: köszönöm. 👍 Jólesett kiírni magamból. Annyi szarságot, annyi betegséget, meg annyi kínlódást kellett túlélni, annyiszor szóba került a válás is a feleségemtől, meg a szokásos napi szinten meglévő problémák, és ennek ellenére együtt van a család, szeretjük egymást, és mindenki bizakodóan tekint a jövőre. Túléljük még ezt a hátralevő 30 évet is.
És ez jó.
-
icemad
nagyúr
Na srácok, ma újabb komoly mérföldkőhöz érkeztem. Elértem egy újabb komoly achievementet. Pontosabban a feleségemmel együtt. Ma írtuk alá a szerződést a második házunkra. Tök fura módon ezt már nem úgy néztük meg, hogy ez a szoba majd jó lesz ennek a gyereknek, a másik meg a másiknak. Jöttek a fiaim is. Most már inkább a fiaim döntöttek. Az a kis ház jó lesz stúdiónak, a másik moziterem lesz, a harmadikba mennek a 3d nyomtatók, stb. Mi meg inkább már úgy néztük, hogy ez a ház majd jó lesz a lány unokáknak, a zöldre festett lesz a fiú unokáknak, stb. Ez elsőre zavarosnak tűnhet, pedig egyszerű. Van egy nagy lakóház, mellé 1500 m2 telek, azon meg kb 15 melléképület. És mindegyik más színű, másra lesz jó, stb. Bocs, hogy ilyen hülyeségeket írok, meg nincs egy épkézláb mondatom, de azért ez nekem egy nagy dolog. Kurvasok meló van benne, de most úgy látom, hogy megérte. Lesz mit hagyni a kölykökre. És, ha lemegy a költözés is, akkor leállok egy időre. Kiveszek vagy 2 hónap fizetetlen szabit, kertészkedem, veszek egy új kutyát, rendbeteszem a kocsit, stb. De most bontok egy sziszegős zsömlét, kimegyek a kertbe, leülök, hátradőlök és elszívok egy cigit. Nem kapkodva, nem 4 perc alatt, mert most már ráérek...
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Mekiben a Happy Meal -hez most Mario Kart cuccok vannak. Igaz, hogy nem sok, csak két fajta. Egyik Mario, másik pedig Toad.
Én az előbbit választottam először, mert valószínű az fogy el hamarabb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #60713 üzenetére
Megérkezett a C805. Eddig mindig oké vele.
Minőségi és egyéb hiba nincs. Mint például a múltkori C655 sztorinál. Pár videóval néztem, nagyjából beállítottam, de még tesztelgetem.
Van nálam újramasterelt, nagyobb nitre rakott, HDR a régi Terminátorból és az új Alien filmből is.
-
icemad
nagyúr
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
addikt
Hol vannak azok az igazi agyzsibassztó hszek mint régen?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #60724 üzenetére
Az mondjuk már egy ideje várható, hogy lefejezik az FTC -t. Nem csak ezért. Volt egy-két tényleg sikeres és szép ügyük, de összességében elég sok kritikát kapnak a szakmai képességükre vonatkozóan is. Jogosan.
Microsoft meg egy elég fontos pillére Amerikának. Nem csak gazdasági szempontból. Néha húzogatják a bajszát, de sok mindent megenged magának, és ezt elnézik neki.
Szerk.:
Az egész ABK felvásárlás körüli hisztéria egy paródia volt. Nem csak az FTC részéről. Aki követte, az többnyire jól szórakozott. -
negyven2
veterán
Azt pletykálják, hogy nagy valószínűséggel január 20 után dobják ezt az egész vizsgálatot. Nem féletlenül azért mert az MS akkora Trump párti lenne, hanem mert a mostani FTC vezetést, azért még a Demokraták oldaláról is sok kritika éri, mert a valós dolgok helyet politikai érzelem, és népszerűség alapján vizsgálódnak. Vagyis ez is meg pl. a Activision felvásárlásban is benne volt egyfajta progresszív liberális, neo-kommunista felfogás is... ami egy ilyen szervezetnél úgyan-úgy nem jó, mint a túlzott kapitalista felfogás.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
+4 lóerő.
-
Zsadi
őstag
Help!
Fiam eltalálta hogy végre lecuppan a tv-ről, és monitort szeretne. Jelenleg One X van neki, még nem tudja majd újabb gen. konzol vagy pc lesz a vonal.
Manapság 27" - ban van valami bestbuy középkategóriában? -
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest