Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghalt David Lynch
R.I.P. -
BUÉK
-
-
Köszi, pont ez az, túl nagy a választék. Lehet, hogy csak a szemem kívánja, a Switch Online-ban elég sok retro játék van. Valami olyasmit keresek, ami nem fáj, ha bármi baja lesz és elég kicsi, hogy nyaraláskor is vihessem... de lehet, hogynem is kell ez igazából.
"Doktor úr, olyan bizonytalan vagyok... vagy nem?" -
Nézegettem már ezeket, nem tudom eldönteni, melyiket érdemes megvenni. Nem szeretnék rá töltögetni innen-onnan, csak úgy out of the box nyomkodni, nyilván kiváló képernyővel, jó reszponzivitással, nagyon olcsón. Puff, megint biliben a kezem, muhahaha.
Komolyan: köszönet minden javaslatért. A Miyoo Mini most 50 USD 5000 játékkal, az jó lehet? -
Meghalt Nemere István.
(OMG, gyerekkorom meghatározó írója. Az aktuális Galaktikában pont méltatják. Isten nyugosztalja.) -
válasz
l.skywalker #60584 üzenetére
Na ezt nevezem valaminek! Még keresem a pontos kifejezést, de lenyűgöző minden szempontból
-
Meghalt Hadas Kriszta
(wtf, ledöbbentem) -
Cenzúráztam (nem bírom én se ha emlékeztetnek, hogy
vén geci vagyok )
-
válasz
csuvicsuva #60390 üzenetére
-
Gyaloglópadokkal van tapasztalatotok? Pl. Urevo U1 Walking Treadmill, hasonlók...
-
-
-
ScreenX-ben néztük meg, még nem voltunk, jópofa volt. A gyerekek tisztában vannak vele, hogy minden hamar elérkezik haza, de szeretnek moziba járni, eddig nem volt rossz élményük, még ha dréga is, néha belefér, örülnék, ha megmaradna ez is meg a színházba járás is. Olvasást nem tudom megszerettetni, pedig a nagy rengeteget olvasott 10-12 éves koráig...
-
Fire stick-nek és érdemes utána nézni, pl a Skyshowtime ügyeskedéssel megy rá. Nekem van 3 is, egyikkel apósomnak adott Pana plazmát okosítottam, egy csak áll dobozban, egy a TV-ben van, mert tetszik a képe.
Google Chromecast with Google TV 4k - nem ismerem, de az is jó lehet, ha Google infrastruktúra van. -
Tegnap este 3x játszottuk le (4:8, 2:9, 4:11)
Emiatt töltöttem le az EA FC24-et, jó mulatság volt (PS5), nyilván én szívtam az első 2-ben, aztán a fiatalabb verte meg a nagyobbat. Mindekettő megy meccsnéző buliba, én itthon leszek a csajokkal, megpróbálom őket a Challengers-re rávenni, abban van egy kis tenisz. azt hiszem. Meg Zendaya. Pedig Nole is este játszik RG-n, azt hiszem. Most megyünk babgulyást főzni esőben, meg qrv@ sok palacsintát enni, muhaha. -
5008 Peugeot (1,5 TDI GT Line) a családi autónk. Eddig a típushiba AdBlue tartály cserén túl nem volt más (elvileg elkerülhető mindig full AdBlue tartállyal). 40000km, lassan 5 éves.
KIA Sportage mild hybrid 1,5 diesel Gold a céges autóm, nem volt vele még semmi, 50000km, 1,5 éves. 5,7l/100km átlagfogyasztás. Ha 30 cm-t nem vágtak volna le a sejhajából, tökéletes lenne, így keveslem a csomagteret (ezzel együtt 2 hétre elmentünk vele olasz körútra, elég volt 2 felnőttnek + 3 gyereknek (11, 14, 16) - inkább alacsonyak vagyunk, az is igaz.
Sorento nem annyival nagyobb, mint látszik, én meglepődtem, amikor rendesen lemértem a 2. sort, meg megnéztem/mértem a csomagtartót belülről. -
Fámafutár is hozhat Ali-s rendelést? Viberen írtak, hogy a gyujtoszallitas.hu (mondjuk ők fura ékezetekkel írták) partnerük csomagot küldött...
-
válasz
csuvicsuva #57426 üzenetére
-
Mind3 előző hózzászólásban van igazság, de gondoljátok át mégegyszer.
-
Engem rábeszélhetnél...
Mindaz, amit írtál jelenleg több HDD-re mentéssel megy... szóval a családi (minden) "doksik"-nak (foto-video, mentések, tényleges doksik) kellene egy biztonságos hely. Meg az állandóan változó egyéb audio-video anyagoknak... jelenleg egy laptop-on van egy nagyobb külső HDD, az egyik internet szolgáltatót használja. Van oppo univerzális lejátszóm és egy apple TV-m, sz.e. Fire TV 4k is (itt kell majd az infuse, gondolom), melyek másik szolgáltató hálózatán vannak, de jó lenne, ha látnák az a tartalmat ami a laptop+HDD-n van és le tudnák játszani 4k + HD hangokkal (és nem kellen mindig hurcolnom küldő HDD-n).
Gondolom a NAS lenne a megoldás a laptop-pal, de ezt a kombo-t sem járatnám éjjel nappal... főleg nappal vagy folyamatosan akkor menne, ha nem vagyunk itthon.
Akár privátban is jöhet segítségvagy menjek a... minden topikba kérdezgetni? (apple TV, NAS...) Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Seed szerver topic
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L15 Gen2 27% 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GPU szerver bérlés - 2xRTX 4070, AMD Epyc 7252 8C, 512GB RAM
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest