- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csuvicsuva #62366 üzenetére
kiváncsi vagyok felvállalja-e valamelyik kiadó a kiadatlanok kiadását...
-
válasz
csuvicsuva #62363 üzenetére
Újonnan
Aztán előrendelésben, amíg a Szukits 30-40% kedvezményt adott - elvileg a képregények is mind meg vannak.
hommerhamm: angol paperback - 1 magyar van, az 5. -
válasz
csuvicsuva #62339 üzenetére
Lehet, hogy most kellene gyorsan eladnom őket. Galaktikával is vártem, senkinek sem kell...
-
válasz
csuvicsuva #62334 üzenetére
Én a " használt"könyveknél már feladtam az árképzés értelmezését...
-
válasz
csuvicsuva #62331 üzenetére
Érzem fájdalmad... mondjuk a 15-30 perc nem rossz... 2 sorban állnak...
-
-
Boldog Húsvétot! -
Meghalt David Lynch
R.I.P. -
BUÉK
-
-
Köszi, pont ez az, túl nagy a választék. Lehet, hogy csak a szemem kívánja, a Switch Online-ban elég sok retro játék van. Valami olyasmit keresek, ami nem fáj, ha bármi baja lesz és elég kicsi, hogy nyaraláskor is vihessem... de lehet, hogynem is kell ez igazából.
"Doktor úr, olyan bizonytalan vagyok... vagy nem?" -
Nézegettem már ezeket, nem tudom eldönteni, melyiket érdemes megvenni. Nem szeretnék rá töltögetni innen-onnan, csak úgy out of the box nyomkodni, nyilván kiváló képernyővel, jó reszponzivitással, nagyon olcsón. Puff, megint biliben a kezem, muhahaha.
Komolyan: köszönet minden javaslatért. A Miyoo Mini most 50 USD 5000 játékkal, az jó lehet? -
Meghalt Nemere István.
(OMG, gyerekkorom meghatározó írója. Az aktuális Galaktikában pont méltatják. Isten nyugosztalja.) -
válasz
l.skywalker #60584 üzenetére
Na ezt nevezem valaminek! Még keresem a pontos kifejezést, de lenyűgöző minden szempontból
-
Meghalt Hadas Kriszta
(wtf, ledöbbentem) -
Cenzúráztam (nem bírom én se ha emlékeztetnek, hogy
vén geci vagyok )
-
válasz
csuvicsuva #60390 üzenetére
-
Gyaloglópadokkal van tapasztalatotok? Pl. Urevo U1 Walking Treadmill, hasonlók...
-
-
-
ScreenX-ben néztük meg, még nem voltunk, jópofa volt. A gyerekek tisztában vannak vele, hogy minden hamar elérkezik haza, de szeretnek moziba járni, eddig nem volt rossz élményük, még ha dréga is, néha belefér, örülnék, ha megmaradna ez is meg a színházba járás is. Olvasást nem tudom megszerettetni, pedig a nagy rengeteget olvasott 10-12 éves koráig...
-
Fire stick-nek és érdemes utána nézni, pl a Skyshowtime ügyeskedéssel megy rá. Nekem van 3 is, egyikkel apósomnak adott Pana plazmát okosítottam, egy csak áll dobozban, egy a TV-ben van, mert tetszik a képe.
Google Chromecast with Google TV 4k - nem ismerem, de az is jó lehet, ha Google infrastruktúra van. -
Tegnap este 3x játszottuk le (4:8, 2:9, 4:11)
Emiatt töltöttem le az EA FC24-et, jó mulatság volt (PS5), nyilván én szívtam az első 2-ben, aztán a fiatalabb verte meg a nagyobbat. Mindekettő megy meccsnéző buliba, én itthon leszek a csajokkal, megpróbálom őket a Challengers-re rávenni, abban van egy kis tenisz. azt hiszem. Meg Zendaya. Pedig Nole is este játszik RG-n, azt hiszem. Most megyünk babgulyást főzni esőben, meg qrv@ sok palacsintát enni, muhaha. -
5008 Peugeot (1,5 TDI GT Line) a családi autónk. Eddig a típushiba AdBlue tartály cserén túl nem volt más (elvileg elkerülhető mindig full AdBlue tartállyal). 40000km, lassan 5 éves.
KIA Sportage mild hybrid 1,5 diesel Gold a céges autóm, nem volt vele még semmi, 50000km, 1,5 éves. 5,7l/100km átlagfogyasztás. Ha 30 cm-t nem vágtak volna le a sejhajából, tökéletes lenne, így keveslem a csomagteret (ezzel együtt 2 hétre elmentünk vele olasz körútra, elég volt 2 felnőttnek + 3 gyereknek (11, 14, 16) - inkább alacsonyak vagyunk, az is igaz.
Sorento nem annyival nagyobb, mint látszik, én meglepődtem, amikor rendesen lemértem a 2. sort, meg megnéztem/mértem a csomagtartót belülről. -
Fámafutár is hozhat Ali-s rendelést? Viberen írtak, hogy a gyujtoszallitas.hu (mondjuk ők fura ékezetekkel írták) partnerük csomagot küldött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Jogász topic
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest