Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Az MS azért durván odatette magát, néztem alaplapszámot maradt a konzolom nem tudom mit cseréltek benne de lemez meghajtót tuti. Más a hangja amikor behúzza a lemezt kicsit magasabb tónusú. Megint gond nélkül megy.
Mennyire masszívak a csatlakozók? Lehet most egy pár hétig lenne 3-4 naponta költöztetve a "mancave' és a nappali közt. Vagy nem jó ötlet pakolgatni?
-
S e t h
nagyúr
-
Beniii06
addikt
Amint kiadják hivatalosan mobilokra(android/ios) felesleges lesz szerintem switchre vagyis csak annak lesz jelentősége, akinek már van. Ezért nem fog senki switchet venni.
A kontrollert nem tudom milyen áron akarják adni, BT-s, telefon tartóval már egész jó áron lehet kapni jelenleg is: [link]
-
Carlos Padre
veterán
válasz
MasterMark #36088 üzenetére
Csak a címet olvastad el igaz e
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #36085 üzenetére
Mótvà. Egyébként meg nem baj, ha így van, mert a One-t minél hamarabb hàtra kell hagyni.
-
MasterMark
titán
válasz
Carlos Padre #36085 üzenetére
Én úgy tudom mindenkitől beszedik és bezúzzák. Ezzel ösztönöznek hogy vegyél Series X-et.
-
Carlos Padre
veterán
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #36082 üzenetére
jahogy boxos szín óóó bakker
látszik sok lemezem van (1)
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #36079 üzenetére
Nézem, de nem vágom a becsapódó részét.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #36079 üzenetére
Ez de troll.
Egyébként egész nyugodtan megcsinàlhatnàk Serious X-re is, ha màr Kojima azt szerette volna ezzel a jàtékkal hogy a jàtékosok kapcsolatokat építsenek ki egymàs közt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #36077 üzenetére
Igen ez zavar leginkább, már bizalmatlan vagyok a szervizeket illetően.
Cordon, TMX, Huawei szervizek nem arról tanúskodtak nekem az elmúlt 5 évben, hogy ha javításra leadtam valamit az jobb működőképesebb állapotban tért vissza mint maradt ott.
Meg érdekelne mi volt a gond, annyira idiótán jelentkezett...
Witcher már csorog le, estig be kell fejezzem a 2-öt de tekintve még csak Act 1 végén vagyok nem fogom.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #36073 üzenetére
Komolyan csak újra tették? Akkor kb küldhetem is vissza instant. Direkt le írtam angolul és magyarul is a problémát és azt is, hogy nem instant nem olvas lemezt...
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #36073 üzenetére
A legmagasabb színvonalon nem a kezükben forgatják, hanem egy spéci gép van erre beállítva.
-
Micsurin
nagyúr
Itt a box ~2,5 hét után.
Honnan tudom mi volt cserélve?
Egy ügyfélszolgálatos papírt kaptam, hogy csináltak rajta teljes rendszer visszaállítást mert a legmagasabb színvonalon dolgoznak blablabla...Remélem nem egy restore volt 2,5 hét...
Este kiderül.
-
Bogyi007
veterán
válasz
st3v3np3t3r #36069 üzenetére
Így is elég gond számomra hogy június közepe óta nem tudok közvetlenül befizetni a kártyára a Konzolvilágnál, remélem ezzel a július 21.-i dátummal az is indulni fog a BestByte/576/Konzolok Szervize üzletekben.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Bogyi007 #36067 üzenetére
Versenyt ne nagyon várj (főleg offline árukra)... szerintem ezek az összeolvadások is azért vannak mert nem megy a biznisz és kell a méretgazdaságosság a túléléshez.
Másrészt idehaza ritkán szeretnek eltérni/engedni az ajánlott áraktól. Hacsak nem más állja a cech-et... pl a MS akciózik központilag.
-
Bogyi007
veterán
És tényleg! A Konzolok Szervize oldala alatt már az 576 üzletek elérhetősége is ott van...
-
Bogyi007
veterán
Hoppácska! Rendeződik át a konzolos piac kis hazánkban?!
Kaptam pár órája egy levelet, amiből idéznék:
"Kedves Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Gamer Pont Konzol Kft. olyan üzletág-átruházásra irányuló megállapodást kötött, amely alapján Konzolok Szervize, G2, valamint Videójátékbolt.hu márkanevek, illetve az azokhoz kapcsolódó webáruház és bolthálózat egyedüli jogosultja a 2020. július 21. napjától a BestByte Kft. lesz.
A BestByte Kft. célja az, hogy a márkacsoport jóhírét és vezető piaci helyzetét megőrizze, és azt a vásárlók érdekeinek elsődlegessége mellett magasabb szintre emelje. Ennek érdekében a BestByte Kft. saját új márkanév alatt kíván megjelenni a videójáték piacon."
A Bestbyte eddig az 576 maradékát vásárolta fel, most meg ha jól olvasom a Konzolok szervize és a Videójátékbolt.hu fúziójára csaptak le.
Ezen kívülők viszik tovább a KonzolVilág által eddig futatott PlayItCard rendszert is.Élesedik a harc itthon? Felőlem okés, ha ez az árakban is visszaköszön és jobb, kedvező cédulákat kapunk..
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #36065 üzenetére
Nincs is jobb illat egy frissen kibontott xboxnál
-
l.skywalker
titán
Nekem csak az Xbox illatú Lynx kéne
-
Beniii06
addikt
válasz
zsolti72837 #36060 üzenetére
Passz, netről szedtem a képet:
1. Poénból.
2. Ha lát valaki ilyet, akkor tudja a valós értékét.
3. Hogy felcsillanjon a nepperek szeme. -
Beniii06
addikt
válasz
Wesder #36053 üzenetére
Az xcloudhoz logikus is lenne, így "kézi konzol"-t lehetne csinálni bármelyik 6" feletti telefonból(igen ha már ez is vita téma volt itt
) és az MS csak a kontrollert adná hozzá. Relatív kevés befektetett összeggel(HW user szinten, nem úgx mint a switch) tudnának nagyot kaszálni az előfizetésekkel. Gondolom majd kiadnak egy megfelelő tabletet is azért, amivel lehet majd reklámozni a szolgáltatást. Lehet a negyedik az is lesz a kódnevet illetően. Újabb elite kontrollernek nem látom értelmét, most lett kiadva és 100% biztos, hogy SX-el is működni fog.
-
Madoc
veterán
válasz
Carlos Padre #36051 üzenetére
Továbbra is érdekelne mit szedsz és honnan szerzed!?
Az elite kontrollereknek is volt saját kódnevük....
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #36049 üzenetére
És akkor csodálkoznak, hogy mindent ps5re fejlesztenek és majd onnan portolnak xboxokra és pécékre.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #36049 üzenetére
Kihoznak 4 konzol aztàn csak megy a pislogàs ezerrel.
Ez így màr tényleg PC lenne a 100-500$ àrsàvban. -
l.skywalker
titán
-
-
Beniii06
addikt
Sony készítetett egy surveyt, amiben megadtak egy árat és kíváncsiak voltak mit mondanak rá az emberek.
Az MS vajon fog ilyen surveyt készítettni?
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
sugarforce #36043 üzenetére
Ha jól ismerem a tagot, akkor képesítése nincs, és maximum a gàzszàmlàt tudnà neked kiàllítani az ÁFA-s helyett.
-
Beniii06
addikt
Beadta a Play a ph app frissítést, most már 3.0.1 van fent.
-
törölt tag
hogyan kell véglegesen töröltetni magam? anyázzam a főistent itt a ph-n akit nem tudok ki ( orik? ) csaknem ) vagy tegyek be képeket mindenhová egy német jellegzetes bajuszú szobafestőről?
-
Beniii06
addikt
ON-ban "spirit of gamer adapter", mennyire találó név, vagyis nem, mert csalás nélkül is lehet játszani, csak az úgy túl nehéz, ez így nem gamer.
Jó hogy nem újítottam meg a goldot, felesleges is lenne az ilyenek miatt.
-
Wesder
titán
Ja, mivel van gépem hozzà.
Egyszer néztem végig egy jàtékot életemben, és azóta is ezen lovagol, mint valami retardàlt mókus. Az nem baj hogy még pàrtíz-szàzezer ember rajtam kívül ugyan ezt tette, és mondtam is hogy pótolom amikor tudom. Ràadàsul szàndékosan nem véleményeztem màst, mint a történetet, amivel azóta semmi bajom sincs, mert viszonylag elfogadható vàlaszt kaptam mindenre. -
l.skywalker
titán
-
Wesder
titán
Gondolkozom rajta, de azt hiszem még nincs gépigény. R5 2600+1650+16GB RAM van nàlam. Az csak elég lesz egy 1080p-re.
Szerk.
Gondolom csak menni fog:
Minimum:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64-bits
Processzor: Intel Core i5-2500K@3.3GHz or AMD FX 6300@3.5GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 100 GB szabad helyAjánlott:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64-bits
Processzor: Intel Core i7-4770K@3.5GHz or Ryzen 5 1500X@3.5GHz
Memória: 16 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 100 GB szabad hely -
Wesder
titán
HZD PC megjelenés 08.07.
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #36010 üzenetére
Na, a tieid 4 évesen suliba járnak? Grat!
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #36007 üzenetére
Pontosan angol tanulásra vettem, a 4 éves is hangutasítással kapcsolta a villanyt a tévét a karácsonyi fényeket a redőnyt, a fűtést...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #36005 üzenetére
Google asszisztens alapú nem? Idegesít a hangja és stílusa.
Okos otthon témában benne van, hogy nem találtam csak meg a megoldást mert még nagyon a félhomályban tapogatózók, eddig direkt minden Alexa alapú volt ami nem volt kompatibilis az nem volt megvevős.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #36003 üzenetére
Arra az okos otthon topikba rákérdeztem Home Bridge kellene pl másképp marad ez a bohóckodás ha épp nem az Echo Dot van előttem, hogy Sirit kérem, hogy alexa tegyen ezt...
Ha át megyek iosre sanszos egy Home Bridge megérné már, a telo mindig nálam van ellenben 2 szobában van csak Dot.
Igaz akkor meg ott tartunk kell egy Ipad vagy apple tv.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #36001 üzenetére
Nincs se home kit se Home Bridge (vagy ez vagy a későbbi), Harmony Hub kéne ahhoz, hogy Siri (mobilos siri, applehome tudná persze) tudja kezelni a Xiaomi okos égőket. Jobb híján marad az, hogy Siri-n keresztül érem el Alexát de itt meg leginkább megnyitja Alexat a megadott paranccsal és nem némán elintézteti a dolgot Alexával.
Nem tudom érthető e a nyűgöm, elég réteg probléma szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest