Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Istenem ez nagyon pihent.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20086 üzenetére
Hát akkor egy szavam nem lenne, legalább lenne mivel harakirit elkövetnem.
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #20086 üzenetére
Jedi lézer kard
-
thEndeR
aktív tag
Most Gillette fusion pro glájdot használok, de drága hozzá a penge (4db ~6k) ezért arra gondoltam, hogy +4-5 ezerért már vehetnék elektromosat is. Elég érzékeny a bőröm és azt olvastam, hogy az elektromos borotva irritálhatja. Ti mit mondotok erről?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
thEndeR #20077 üzenetére
Zsilett Blú 2
Volt Fusion Power, de a hűdedrága hűdejó ötpengés fej pár használt után elkopott, a fenti eldobhatóit meg tudom 2-3 alkalommal használni, árban bőven behozza. A Fusion Power még remegni is tud, hát nem tueom, hogy annak ugyan mi értelme.Amúgy a legjobb borotva amit kipróbáltam, az apám (fodrászati) egypengés borotvája volt, csak az csöppet veszélyesebb, én meg eleve rohanva borotválkozok.
Egyik ismerősöm a női borotvákra esküszik.
-
thEndeR
aktív tag
Srácok, ti milyen borotvát használtok? Hagyományost vagy elektromosat?
-
Buster17
addikt
válasz
MasterMark #20073 üzenetére
Én most láttam először
-
thEndeR
aktív tag
Én ezen szakadtam.
-
Verus
senior tag
Azért nem olyan kellemes idegen irodában/környezetben dolgozni. Mindenki vizslat vajon mit keresek itt és ki lehetek.
-
thEndeR
aktív tag
Én kivettem mára egy szabadnapot, ha már az egész hétvégém el lett b*szva a szalagavatóval.
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #20065 üzenetére
Múlt héten amikor éjjeles voltam akkor meg te aludtál. Na ki a lusta akkor?
-
Napfénysüti
nagyúr
Lusta banda.
#20066: mindenki az!
-
Mister_X
nagyúr
Jóreggelt. Nem is értem, hogy miért vagyok ébren, du 4-től van órám
-
Napfénysüti
nagyúr
Tetszik ez a videó meg a zene: [link]
-
tDr1v3r
veterán
Most keltem. Asszem' egész jó ez a délutáni meló...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20052 üzenetére
Aaa...este 9-kor aludtam, most ébredtem.
Amiért ilyen ügyes voltam, megyek és veszek magamnak egy telót.
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #20054 üzenetére
Ahhaajaaa
megyek suliba
-
L_YKing
addikt
Esti muszak! Barca0519951 WIN!!
-
Verus
senior tag
Ezt csak emléknek,hogy képes voltam felkelni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tDr1v3r #20045 üzenetére
Hát én nem ismerek semmilyen Huszárt (bár felmenőm volt aki huszár volt, mit ad isten: harcban hunyt el, szerencsére miután családot alapított), nicknévnél valami hungarikumosat akartam, mert ugye milyen király már a huszárvirtus, valamint a játékstílusom is erősen konvergál abba az irányba
Mondjuk League of Legendsben volt egy olyan félkegyelmű, aki elkezdett oltogatni, hogy köcsög lengyel vagyok, amikor meg felvilágosítottam, hogy a huszárok magyarok voltak (őket meg Báthory vitte Lengyelországba, aztán konvertálódtak szárnyas huszárokká később, oroszok minket copyztak), akkor meg egyből mongol lettem, mert a magyarok azok mongol törzsek voltak - k.o.
Miután rajtam kívül a maradék három csapattárs oltogatta, hogy ennyire hülye nem lehet senki, akkor meg kilépett. Ejj, a pistikerage.
Mondjuk vicces, hogy pont ugyanezzel a szemléletvilággal megtalált valami idegesítő létforma a Hearthstone-ban is, de az még grammar nazi vonallal is rendelkezett.
-
Buster17
addikt
válasz
MasterMark #20039 üzenetére
Még addig megcsinálom amíg van pénzem
Csak az a baj, hogy már gyári alkatrészt nem gyártanak és az utángyártott meg szarabb mint a használt
Szerencsére nem vészes a dolog csak tömítéseket kell cserélni meg 1-2 kopó alkatrészt. Ha ez megvan akkor jöhet az optikai tuning -
Buster17
addikt
válasz
MasterMark #20037 üzenetére
Űrdongó
-
Mister_X
nagyúr
CrazyHussar (meg kb. mindenhol ez a nickem), csak az a Huszár-dinasztia mi a nyű
@kovsol: blaszféma!!!4
@Verus: a kinectről mostanság mindig a kihagyott japán piac ugrik be... kellett volna még egy nagyon jó karaoke-program, egy JRPG (Lost Odysssey 2) és lehetett volna mögétenni egy jó kis kampányt, aztán az a 40k eladott fpdarabb tartana minimum 200-nál.
-
Buster17
addikt
Marknak Jössz megcsinálni?
-
Verus
senior tag
válasz
Napfénysüti #20027 üzenetére
Your shape fitness evolved 2012, nagyon jó zsírégető gyakorlatok vannak benne. Plusz én kombinálom súlyzókkal azokat is, ahol nem kell a program szerint. Táncolok levezetésnek, de maradjunk annyiban, hogy az is megfelel egy edzésnek.
kovsol: nálunk sem, de a fa szélessége sajnos a nem túl méretes panel szobájában sajnos mérvadó.
-
steeel35
tag
válasz
Napfénysüti #20013 üzenetére
Én nagyon megutáltam az este vezetést, pedig eleinte az volt a mindenem...
-
Verus
senior tag
válasz
Napfénysüti #20024 üzenetére
Muszáj, hogy legyen, nem lehet 3 hétre felfüggeszteni az edzést.
Az a baj, hogy nem kicsi a fa. Sarokba meg nem is mutat.
Nagyobb lakás kell...
-
Verus
senior tag
válasz
Napfénysüti #20020 üzenetére
Jut eszembe a lenti képről,hogy én még mindig nem találtam meg a konzol végleges helyét. A kinect miatt tényleg nagy hely kell, de ha nem tudom elhelyezni, akkor idén nem tudom hogy lesz karácsonyfánk.
Cserébe rohadt jól megy a YMCA
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #20020 üzenetére
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #20013 üzenetére
Az a legrosszabb, engem nagyon felbasznak
-
Napfénysüti
nagyúr
De utálom mikor sötétben, esőben vezetve a szembe jövőnek csodásan vakító lámpája van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
thEndeR
aktív tag
'97 augusztus
-
Verus
senior tag
válasz
roberto211 #20001 üzenetére
Ne duzzogj...
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #20003 üzenetére
Akkor ma még nyugodtan alhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra