Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Használ valaki Huawei Band 8 -at? Mennyire frankó az alváskövetés és a HRV mérés?
-
homerhamm
addikt
The Simpsons Tapped Out, hátha valaki jatszott vele.
-
homerhamm
addikt
Tegnap Maggie Smith (Minerva McGalagonya) is elment közülünk.
-
ρσгτσ
addikt
"Korábban jeleztük, hogy Marc-André ter Stegen súlyos térdsérülése miatt Yaakobishvili Áront várhatóan harmadik számú kapusként nevezi Hansi Flick vezetőedző a Getafe elleni szerdai bajnokira. A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságot (La Liga) vezető katalán klub a hivatalos X-csatornáján szerda délután bejelentette, a 18 éves magyar játékos bekerült a katalánok keretébe."
FC Barcelona
Nem túl valószínű, hogy játszani fog, de ilyen csapatban még a kispadon ülve sem lehet rossz.
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad #60291 üzenetére
Persze, tudom, de inkább ne nyaljon el semmi semmit.
Utóbbi eset az volt, hogy kaptam szerelésre 4 db PS2 kontrollert és kb 1 hónapja előtte vettem egy BGS műszerészcsavarhúzó szettet amivel már szereltem 2 telefont, 1 PS3 kontrollert és egy Xbox kontrollert tehát még bejáratós volt. PS2 kontrollerek csavarjai (csillag) többé kevésbé kijöttek, valószínű szerelték már őket így 1-2 csavar el volt picit nyalva és eléggé rá kellett őket nyomni, hogy ne ugrojon át, de mire összetettem mindet észrevettem egyre nehezebb csavarozni már befelé a jobbakat is és láttam, hogy már szépen ledarálta a fejét a csavarhúzómnak. -
Guitar14
senior tag
Sok éves szerelés után utóbbi időbe nem egy csavarhúzót nyaltak el a csavarok. Most megmondtam, hogy elég a silány minőségűekből és megleptem magam az alábbi szettel.
Élettartam garancia, kemény acélból készült bitfejek és az igen széles választék hozott erre a döntésre. Meg persze legalább 5-8 éve nézem ezeket szerelővideókba, hogy mennyien használják. (javarészt reklám miatt)Hát kíváncsi vagyok rá hosszútávon. Valaki használt/használ iFixit szerszámokat?
-
icemad
nagyúr
A zene tényleg jó, ezt a League dolgot nem igazán ismerem. A Linkin Park meg nyomja csak tovább ezzel a csajjal. Bírtam a zenéjüket. Chester elvesztése fájó pont volt, de várható. Kemény dolgokon ment át a csóka, és kiénekelte magából. De nem tudott ezzel szembe nézni.
És ez az új stílus sem rossz. Keményebb női énekeseket mindig bírtam, pl Nightwish meg ilyenek. -
oriic
HÁZIGAZDA
Heavy Is The Crown Linkin Park (hivatalos videóklip) | League of Legends – A 2024-es vb himnusza
Úristen de jó lett, az a 15sec pedig még jobban odavág.
-
ρσгτσ
addikt
Ez király lett.
-
homerhamm
addikt
Na most már rájöttem, miért olyan furcsa a kezdőoldal a Gamepodon.
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #60270 üzenetére
A 6 számjegyű egyszerűbb, mert azért kevés személyautóban van 1+ millió kilométer. Bár annak még a fele is sok lenne.
ODB a veterán korú járművekből is ki tudja olvasni? Vagy van mit egyáltalán? Mondjuk nem szeretnék venni, pont ezért kérdezem, hogy erre milyen megoldás lehet.
Rendszám alapján egy darabig vissza lehet követni az autókat, de nem sokáig...
Szerk.:
Persze tudom, hogy tekerik az órákat, de magyarországi forgalomba helyezésnél kicsit egyszerűbb a helyzet. Viszont az ilyen 5 számjegyű óra...hát nem túl jó megoldás. -
ρσгτσ
addikt
Azt honnan tudom meg, hogy az 5 számjegyű kilométerórával szerelt autókban valójában mennyi kilométer van?
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
addikt
Washington - Istanbul / Vecsés-Káposztafeszt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Lopott autót vettem
Becsületesnepper -
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #60261 üzenetére
Arra még emlékszem is.
A fenti két meccsnél még kicsi voltam.
------------
Nincs fent sehol, néztem már több oldalon is. Csütörtökön járt le a műszakija. Lehet van egy kis csúszás az adatok feltöltésében. Majd meglátjuk.
Az biztos, hogy amikor én néztem, akkor aznap felkerült. 2 éve az előző autómon, illetve idén év elején a cégesen. De ez igazából nem jelent semmit. Azért kérdeztem, hogy más nézte -e már korábban. Mert lehet nem annyira különleges a csúszás.
-
ρσгτσ
addikt
Nézte már korábban valaki, hogy a Jármű Szolgáltatási Platform -ra egyből felkerülnek az adatok? Az egyik régi autómat néztem meg, amit szívesen visszavennék. Úgy látom tegnap lejárt a műszaki, és friss vizsga nincs rajta.
Az adatok frissítésében van némi csúszás, vagy valahol ott áll a járgány érvényes műszaki nélkül?
-
ρσгτσ
addikt
Ilyen is volt.
Meg ilyen is...csak előtte kikaptunk.
-
ρσгτσ
addikt
Sehol se otthon - Feliratos előzetes
Remélem jó Bob Dylan film lesz, mert nagyon csípem a zenéjét.
-
ρσгτσ
addikt
Panasonic Flat Screen Prototype
1969 -
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #60253 üzenetére
Ha kiolvasod a gépből az megegyezik azzal, ami rá van ragasztva?
Más téma:
Van a fiókban egy S21 Ultra. Ezt anno leejtettem és elég szerencsétlenül esett egy fém, rácsos lépcsőre. Így kapott egy szép nagy ütést a kijelző jobb alja.Gondoltam körülnézek mennyi lenne hozzá a kijelző csere....hát ennek még mindig elég szép ára van. Így nem hiszem, hogy meg fogom csináltatni. Azt hittem ennyi év után már jobb ára lesz.
-
Guitar14
senior tag
Én nem tudok róla.
Sose volt gond velük eddig, mikor lehetett érvényes Win7 kulcssal Win10-re frissíteni akkor se volt soha gondom.
Viszont most 2x is volt gond. Cégnél vásároltunk ~2 éve új Dell asztali gépeket (előretelepített Win10-el és digitális alaplapi kulcssal) Pár gép tartaléknak ment, most kettő is azok közül be lett üzemelve és mindkettőre azt írja a Windows, hogy érvénytelen kulcs, hiába írom be újra ami a gyárilag ráragasztott matricán van nem fogadja el. Felfrissítettem Win11-re őket akkor se engedi. Többi gép ami a vásárlástól számítva pár hónapon belül be lett üzemelve azok közül mindegyiknek működik a kulcsa, nem értem mi történt az állásba. -
ρσгτσ
addikt
A Windows termékkulcsoknak van valamilyen lejárati ideje? Windows 11 Pro.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin #60248 üzenetére
Ez a móka 65 ezer forintjába került, és ha kell minden alkalommal megkapja a büntetést. Nem hiszem, hogy túl sokszor el fogja játszani. Pár ilyen büntiből kijön az autó ára.
Bezzeg én, amíg nem volt garázsom mindig több utcával odébb álltam meg, ha késő este értem haza. Nem akartam másokat szivatni. Nem szeretem az ilyen leszarom embereket.
Szerk.:
Egyébként a garázsom mellett valamilyen elektromos helyiség van. Talán a házhoz tartozó elosztó...nem tudom. Ott van egy plusz felfestés, és nem is lehet eléállni. Természetesen arra is rálógott. -
Micsurin
nagyúr
Nem köcsögnek kell lenni csak oktató jellegűnek.
Ki vagyok rá hegyezve mert kettővel ezelőtti melóhelyen a nyugger játszotta ezt velünk el minden reggel az SX4-el... futároknak volt fent hagyva a ki és beálló. (Belsős saját hozd-vidd futároknak)Öreg kiállt és rendre otthagyta a kocsit előttünk ha olyanja volt mondván ott nem homokos a talaj nem porol mi meg férjünk már el. Két srác koppra parkolta Sprinterrel elől - hátul. Nyugdíjas barátunk jött panaszkodni mire közölték a srácok majd ha megkávéztak kikérik a kulcsokat a gazdasági irodából. Soha többet nem állt oda....
-
ρσгτσ
addikt
Közterület felügyelet vagy rendőr, de mindegyik ugyanazt csinálja. Feljelentik, büntetnek, de nem szállítanak el.
Másik kerületben van a tulaj címe, tehát még nem is ide tartozik. Telefonos elérhetőseg nincs hozzá. Egyébként a környéken még nem láttam ezt az autót. Egy ilyen szép régi Laguna -ra amúgy is felfigyeltem volna.
Ezeken már túl vagyunk. Most egyelőre itthon vagyok. Szerencsére nekem elég rugalmas a munkaidőm. Szóval jelenleg ráérek.
Csak mondjuk a nagyobbik gyerek éppen beteg. Ha nekem éjjel be kellett volna vinnem az ügyeletre és ez fogad, akkor biztos darabokra verem az autót...és leszarom a következményeket. Tegnap 38.5 és 39 fok között mozgott a láza.
-
ρσгτσ
addikt
Az érzés, amikor mennél dolgozni, de valaki parkolónak használja a garázsod előtti részt...
-
homerhamm
addikt
HVAD ALENA PPTINY YES❤️
-
Micsurin
nagyúr
Jogász urunk még velünk van?
A kemény 3k forintos előreutalásból amivel átvágtak minket is meg még sokakat is vádemelés lett végül.
Jött előértesítő és kéne valaki aki segít értelmezni mizu..., elvileg kértem zártkörű adatkezelés valamint lemondtam a polgári jogi igényeimről ha minden igaz, előkészítő ülésre nem kötelező menni na most a kérdés a többivel mizu? Marhára kihagynám 3k-ért, hogy dombóvárra kelljen mászkáljak... kocsival 2x2,5 óra mindennap... -
ρσгτσ
addikt
TCL -t egyébként használt valaki mostanában? Nem fő telefonnak nézem. Már nem bírom a Motorola -t, vannak szoftveres hülyeségei, amit nem tolerálok.
TV -ben elég ratyi a TCL szoftveres support. Körbenézek majd más topikban is, de gondoltam hátha van itt is némi tapasztalat.
Ez a fajta papír utánzás, még ha nem is százas, de használható, akár még plusz pont is lehet a TCL mellett.
-
ρσгτσ
addikt
-
Bep
őstag
Egy ismerősöm most venne beépíthető sütőt és kerámia főzőlapot. Márkában nézegette a Tesla termékeket, tőlem kérdezte, hogy mi a véleményem róla. Nekem ez a márka eddig kiesett, azt néztem, hogy jó sok féle terméket gyártanak.
Esetleg valakinek van információja magáról a márkáról? -
ρσгτσ
addikt
TCL NXTPAPER display -t használt már valaki? Mennyire könyvszerű élőben, adott tartalom esetében?
-
homerhamm
addikt
Senki, sehol?
-
homerhamm
addikt
Mondj valami pozitívat erről az autóról.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
"The PS5 Pro console will be available this holiday at a manufacturer’s suggested retail price (MSRP) of $699.99 USD, £699.99 GBP, €799.99 EUR, and ¥119,980 JPY (includes tax). It will include a 2TB SSD, a DualSense wireless controller and a copy of Astro’s Playroom pre-installed in every PS5 Pro purchase. PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.
PS5 Pro will launch on November 7, 2024 and will be available at participating retailers and directly from PlayStation at direct.playstation.com. Preorders will begin on September 26, 2024."
További infók itt. -
csuvicsuva
addikt
Készült pár szinkron az eredeti trilógiához, ráadásul az első teljesen össze-vissza volt. Szörnyű látni a sok keresztet mind a színészek, mind a magyar hangok mellett...
http://iszdb.hu/?oldal=ker_eredmeny&holkeres=0&mitkeres=star%20wars
Valahol megvan DVD-n az eredeti 4:3-as kalóz változat, amelyikre azt hiszem az összes szinkront rátették. Emlékszem, itthon még VHS-en is megjelent a felújított változat eredeti nyelven, magyar felirattal, az máig itt van a polcon. Amikor kijött a várva-várt 6 részes, 9 lemezes BD, akkor is Angliából rendeltem, már csak a nem kevés árkülönbség és a jobb eredeti hangsáv miatt is. Ettől függetlenül bármikor megnézném szinkronnal is már csak Csernák János miatt, ahogy Az ébredő erőnél tettem másodjára, pedig nem szerettem.
Ez egy nagyon szép összeállítás lett:
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #60222 üzenetére
Mondjuk a régi Star Wars, Darth Vader magyar szinkron elég borzalmas volt. Nem a hang, mert az nagyon hasonló volt az eredetihez. Hanem a stílus amiben beszélt. Sokkal gépiesebb volt. Néha olyan érzésem volt, mintha hangalámondásos filmet néznék...
Szóval az eredeti, angol verzió ezért is jobb volt. Szerintem.
Szerk.:
De amúgy a Star Wars -nál az első 6 részre biztosan igaz, hogy az eredeti nyelv, de még a magyar felirat is szerintem sokkal jobb, mint a magyar szinkron.Más szóhasználat, érzelmi kifejezés (hangban) van és egy csomó beszélgetés teljesen más hangulatú, mint az eredeti nyelven. Nem is értem azoknál a filmeknél mit gondolt a szinkron.
Az utóbbi 3 résznél nem vágom, mert az annyira nem érdekelt.
-
ρσгτσ
addikt
Meghalt James Earl Jones, Darth Vader hangja
Amerikába jöttem - Jaffe Joffer király.
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
de régi kép lehet... Mondjuk szerintem nem is igazi.
-
ρσгτσ
addikt
Illetve igaz, hogy a DirectOne más kategória, de az online TV mellett a műsor újrakezdés és a videótár miatt ezek közé sorolom. Az szerintem még megéri második TV előfizetésnek is.
Plusz a hálóba nem volt kedvem kilométeres kábelt behúzni. Illetve máshol, akár külföldön is normális minőségben tudjuk nézni a megszokott csatornákat.
Digi -nél szerintem az online TV app elég gyatra. Pedig most már beleférne nekik a büdzsébe úgy, hogy egész szépen emelgettek az utóbbi időben, és a csatornák sugárzási, szolgáltatási minősége is rosszabb lett.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
RandomName #60215 üzenetére
SkyShowtime -on nekem fut az 50% -os kedvezmény. Disney+ -on meg van egy csomó jó mese. Ezek azért vannak meg. De szerintem ha az elsőnél lesz emelés, akkor az is megy a levesbe. Most nem sok minden van már ott sem...
Így valószínű én is erre állok majd rá. Évente szerintem max. 1 vagy 2 hónapot érnek ezek az előfizetések.
-
ρσгτσ
addikt
Amúgy nem tudom mással hogy volt, de anno tökre szexinek tartottam Vilmát a Scooby Doo -ból. Magát a karaktert is.
Aztán furán is éreztem magam, mert pont nem az a karakter volt jó csajnak beállítva. Évekkel később rájöttem, hogy ezzel elég sokan így voltak.
Pl. Cosplay -ben, de még a szexiparban is igen népszerű karakter lett.
-
ρσгτσ
addikt
Igen. Talán 3 éve mondhattam le a Netflix -et. Az tuti, hogy akkor még nem volt gyerekem, tehát legalább 2 és fél éve, mert annyi idős a nagyobbik. Szóval tényleg régóta így megy.
2019 óta tud magyarul a Netflix, így nagyjából ezzel egyidős ez a probléma.
Vicces. Bár nem tudom az angol verzión is így van -e. Valószínű csak nekünk jár ez a móka, meg a többi nem túl jelentős országnak, ahol sz@rnak az egészre.
Viszont ez a sok idő elég volt ahhoz, hogy közel 40 filmet és sorozatot be tudjak tenni a saját listámra. Van ami sorozat folytatás.
Szerk.:
Lehet egyébként, hogy én is ráállok most már arra, hogy egyszerre csak egyre fizetek elő. Aztán ahogy érdektelenné válik, már váltunk is.Most is egy csomóra volt előfizetésem. A Netflix -en kívül mindegyikre, jó hosszú időn keresztül. De rájöttem, hogy ennek nem sok értelme van.
Egyrészt időnk sincs ennyire, másrészt a tartalom sem túl jó hosszútávon.
Maradt a Disney+, a SkyShowtime, és a videótár meg az online TV miatt a DirectOne. Szerintem kettő marad majd. A Netflix pedig max. 2 hónapig lesz.
-
ρσгτσ
addikt
Megint előfizettem a Netflix -re. Évekkel ezelőtt mondtuk le, mert már nagyon untuk. Úgy látom lett pár új tartalom.
Viszont van ami nem változott. Még mindig vannak rossz borítók a filmeknél. A felirat jó, a kép rossz. Ahogy régen...
Szerk.:
Mondjuk jók a szereplők, csak nem értem miért ezeket a borítókat tették be. -
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #60206 üzenetére
Olyan, mint egy asztali társasjáték. Ha sokat játszol, akkor egy idő után azért ismered a válaszokat, mert emlékszel rájuk. Gyakorlatilag tanulsz, csak nem mindig aktívan.
Persze időnként vannak frissítések a kérdésekben, de hát asztali társasból is van olyan, amihez tudsz plusz "paklikat" venni. De Honfoglalónál nem fogják folyamatosan lecserélni az összes kérdést, és kellenek az ilyen tippelős dolgok is.
Szóval ez ilyen. Aki először játszik vele, vagy ritkán, az természetes módon hátrányban van.
-
homerhamm
addikt
Azért olyan gyakran nem szoktam játszani, talán egyszer volt még kérdésismétlődés. Amúgy a szabalyokat ismerem, de ez így kicsit unfairség azokkal szembe akik ritkán jatszanak. Persze tudom, a tudás is szükseges, de a századik pl. festős-tippelős kerdésnél azért már nézek csúnyán.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #60204 üzenetére
Mindig voltak ilyen kérdések, de abban a játékban bőven van ismétlődés. Ha valaki sokat játszik, akkor neki a Kovács Jánosok is jobban fognak menni. A Honfoglaló nem csak a tudásról szól, hanem a memórizálásról és a szerencséről is.
Utóbbi például, ha évszámot kell tippelni és az nyer, aki közelebb van. De vannak egyszerűbbek is, mint például a hidak hossza, hegyek magassága.
-
icemad
nagyúr
válasz
RandomName #60197 üzenetére
Twisted Metal (játék) rajongóként eléggé szomorú voltam, hogy a sorozat ott ért véget, ahol a játék kezdődik. Kb semmit sem kaptunk a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia