Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Segítséget kérnék...
Fényképek és videók tárolására kellene valami cucc, de kicsit elvesztem a fogalmakban. Fontos lenne a biztonság, és hogy online is elérhető legyen. Illetve onnan is meg tudjam nézni a képeket, valamint menteni is tudjak távolról.
Ez totális hülyeség, vagy lehetséges? Sokszor használunk telefont, így arról is el szeretném érni. Elég a HDD erre, vagy fontos az SSD?
Ahogy látom RAID1 -nél 2 db azonos méretű HDD kellene, és akkor ha az egyik HDD meghal, még biztonságban vannak az adatok?
Ezekre az igényekre nem elég egy RAID eszköz, inkább egy NAS kellene? Kicsit belekavarodtam már...
Most vagyunk kb. 400 giga adatnál, így szerintem 1TB tároló kellene.
Szerk.:
Filmezéshez továbbra sem érdekel a NAS, így az nem szempont. Arra van egy Optiplex -em, ami másra is használható. Plex -re húzom be. -
Boldog Húsvétot! -
ρσгτσ
addikt
válasz
S e t h #62001 üzenetére
USA új vámszabályok miatt aktuális, mert Kína ellen nem függesztette fel 90 napra, mint az Uniónál. Azzal kompenzál némileg, hogy USA raktárakat hozott létre.
Egyébként az EU -ban is már több van. Alapvetően arról volt szó, hogy sokan meg szeretnék szüntetni a 150 euró alatti vámmentességet.
Hogy ez most hol tart, azt én sem tudom. Jelentősége szerintem nem sok lesz, mert a Temu elég szigorú a nála hirdető kereskedőkkel szemben. Be fogja nyeletni velük a veszteséget. Maximum szerintem 10+ % körüli emeléssel lehet számolni a jövőben.
Amíg ilyen agresszívan terjeszkedik, és le akarja gyűrni a konkurenciát, addig valószínű komolyan védi a pozícióját Európában is.
Szerk.:
De még egy 20+ % emelés sem lenne sok hatással rájuk. Szerintem... Úgy is bőven a helyi piacok alatt vannak, akik alacsonyabb árréssel dolgoznak.Magyarország például baromira import függő, és van egy csomó olyan különadó, a jóval tetemesebb annál, hogy ilyen Kínai cégek kapnak -e +10-20 százalékot.
-
S e t h
nagyúr
Képzelődtem, vagy tényleg olvashattam vhol miszerint vége a temus sheines olcsóságnak a vámtarifák miatt?
Ma bedobtam egy társaságban, forrást kértek, mondom passz, lehet álmodtam.szerk: Usára már találtam példát, hozzánk nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest