Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik #60998 üzenetére
Az biztos, hogy egyelőre, még jó darabig Digi marad a meglevő szerződés, csak One logóval. Aztán valószínű az lesz a vége, hogy az emberek rá lesznek kényszerítve az átkötésre.
Most ha ténylegesen be akarsz kerülni a One alá, akkor át kell kötni a Digi (One) szerződésed One szerződésre.
Tiszta vicc.
Például akinek van Voda szerződése, de mellette a Digi -nél is van, annak hiába lesz mindkét számlán One logó, nem kezelheti együtt az előfizetéseket. Ez olyankor érdekes, ha mondjuk csomagkedvezményt szeretnél érvényesíteni.
Szerk.:
Az például megint érdekes kérdés, hogy az eszközértékesítés hogyan fog történni. Mert valószínű ahhoz is át kell kötni a csomagod. Pl. One box. -
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik #60996 üzenetére
Benéztem. El is engedtem, akkora káosz van ott. Sokan olyan dolgokon pörögnek, ami tök egyértelmű és le is írták több helyen. Majd ha nyugi lesz, lehet oda is beugrok egy hozzászólással, de valószínű kijárom én ezt az utat egyedül...
Csak gondoltam rákérdezek itt, mert tudom vannak Digi ügyfelek erre is.
Szerk.:
Vodafone TV alkalmazás amúgy szintén nagyon trágya? Ismeri azt valaki? Mert látom az értékelése elég rossz...Plusz ahogy látom az sem telepíthető TV -re, ami számomra érthetetlen.
-
icemad
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Digi -nél most hogy lesz a következő napokban? Digi online hozzáférés megszűnt. Digi ügyfélkapu marad a régiben. Holnaptól lesz elérhető a One oldala. Ez eddig rendben van.
Holnaptól tudok regisztrálni a One oldalra? Vagy ahhoz át kellene kötni a szerződést? Vagy hogy fog ez menni? Tudja valaki? Mert így például nincs Digi online sem.
Szerk.:
Digi app egy rakat sz@r volt. Meg ugye nem mindenhol elérhető. Online TV -re Direct One -t használok, ami szintén ehhez a társasághoz tartozik, de még nem olvad bele a One -ba. Majd később.Nagyon kíváncsi leszek a One TV appra. Mert ha normálisabb, akkor nem kellene a Direct One előfizetés. De ugye eleve ahhoz nekem valahogy hozzá kellene férnem, mert Digi online már kuka...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #60989 üzenetére
Egyelőre sehogy, várom az akciókat. Egyébként azt néztem, hogy ebben a kategóriában a Sharp -okat nagyon dicsérik több helyen is.
A gyereknek már kiválasztottam a tabletet, de ott is megvárom, hogy legyen valami jó akció. Szülinapjára kapja majd, így ráérek márciusig.
Jelenleg ez a két projekt van, de mindegyikkel ráérek kivárni a megfelelő alkalmat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #60988 üzenetére
Webshopra lehet külön email címet is csinálni. Akkor nem szemetelik tele a normál fiókodat. Meg aztán sokan boldogan beleegyeznek a regisztráció során abba is, hogy kiadják az adataikat marketing, vagy piackutatási célra.
A sima címmel nem valószínű, hogy bármit is kezdenek. Ami gázosabb, ha a megadott telefonszám is benne van listában. Aztán majd jön a hívás Bangladesből.
-
Steve1207
veterán
Ezért van kétfaktoros bejelentkezés már céges rendszereken belül is egy évtizede. Amúgy nem nagy vész, az is hülye, aki megveszi
azokkal az adatokkal semmit nem tudnak csinálni. Az egész felhajtás meg inkább csak reklám lesz a store-nak, lecseng gyorsan, pár hónap múlva még többen vásárolnak majd náluk, hogy a megnyitogatások után dobálja majd a hirdetéseket is tőlük.
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Boldog új évet mindenkinek, aki ma tartja!
-
BUÉK
-
icemad
nagyúr
Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
-
homerhamm
addikt
Jelentem, a csabai topikba meglett az 50k!
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #60972 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Elméletileg működik, de egy gyalázat az egész...Tv böngészőn indul, csatlakozik is a telefon. De ez így olyan szinten gagyi, hogy már nekem ciki... Tizenéve volt Kinect meg wii, ami működött szuperül. Utána ps4 meg move kontroller, ami szintén. Most meg ezzel a webes szutyokkal kell bohóckodni, ami kb nulla mozgásérzékelést használ... 3 csillagot szereztem az ötből ,úgy, hogy csak integettem magamelőtt a telefonnal.
Szóval rengeteget fejlődött, csak az a baj, hogy rossz irányba.
-
ρσгτσ
addikt
Skodaudi
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad #60968 üzenetére
Gyorsban ránézve, JDN-t elindítod, ott ír benne mindent majd, hogy melyik eszközhöz hogyan, amikor ráböksz valamelyik zeneszámra, hogy tánci. justdancenow.com bármely eszközön böngészőben (minden tévén van minimum egy böngésző már 15 éve, de van cc lehetőség is, androidos tabletnél valami alkalmazás, bármihez lehet párosítani). A lényeg, hogy az oldalt megnyitva létrejön neked egy szobaszám, azt beírod indításkor a mobil app-ba, mert kérni fogja és onnantól az adott kijelzőn zajlik az egész, amelyiken ezt csináltad. Közös szórakozásra is volt lehetőség azt hiszem anno, csak akkor kell több telefon pl és úgy csatlakozni egy egyéni szobához. Mondhatni cloud jelleg, mert magát az inputot végzed csak, a többit lekommunikálja a szerver felé és azt a képet kapod az eszközre. Web-es felületből adódóan a menüs rész onnantól meg bármivel vezérelhető ott is.
A kamera alapú kontrollereset nem tudom, nincs meg a játék, az alkalmazás alatt azt írják kb csak párosítod a telefont a switch-el, lerakod az asztalra, hogy lásson, a switch-et meg ugyanúgy használod csak a vezérlők nélkül, mivel a kamerát használja onnantól érzékelésre. Legalábbis így látnám logikusnak. Viszont ez a camera tracking lehet csak az alap zeneszámokat támogatja.
Én nem játszom, csak néha-néha ránézek a mobilosra, mert alapvetően tök jó megoldásokat használ és érdekel, hogy hova fejlődik.
-
ρσгτσ
addikt
Ez aranyos, kedves. Ház elé kihelyezett karácsonyfa kis ajándékkal.
Nem saját kép. -
ρσгτσ
addikt
Alza -n most egész jó áron van RGB E14 és E27 okos LED. Mindegyik 1950 forint. Ha valaki bele akar kóstolni a smart home "izzók" világába, akkor egész jó kezdés. Mindegyikből rendeltem egyet, kíváncsi vagyok a fényerőre.
Ezek elvileg a WiFi változatok, tehát nem kell hozzá külön hub -ot venni.
Ha nincs otthon valamilyen vezérlő, akkor okostelefonról vagy okosóráról (Wear OS) is vezérelhető.
Az ilyen olcsóbb okos RGB LED -nél általában színeknél nem túl izmos a fényerő. De a hideg és a meleg színeket általában jól hozzák.
Szerk.:
Jah és holnap 8 óráig átvehető, de nekem is átütemezték január 2 -re. Így nem valószínű, hogy idén megérkezik. -
Steve1207
veterán
válasz
icemad #60966 üzenetére
Simán egy qr-el vagy linket megnyitva egy alap böngészőből megy az egész a mobilossal, nem tükrözni kell, csak áthúzza az adatokat és az account "tükrözi", tehát különállóan megy. Pont ez az előnye, hogy szinte bármin lehet használni és nem kell alá hw se.
Igen a telósnak ez a hátránya, én nem is értem miért nem gyártatott pl az ubi minden konzolhoz egy tenyérnyi vezérlőt 10e-ért, sokan megvették volna.
Ezt nézd meg, ezt említettem: [link] van iOS-re is, leírásban írja, hogy mivel megy és hogyan. Erre emlékeztem, hogy már kontroller nélkül is ment ez (lehet nem minden zene támogatja, fene tudja pontosan).
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #60965 üzenetére
Köszi, nézem már, de nem haladok vele... Telefonon letöltöttem, de azt kéri, hogy csatlakozzak másik telefonnal a játszáshoz. Tv-re tükrözés nincs. Tv-re meg ugye nem lehet letölteni. (LG Web os)
Switch meg ps4 fagyi is jó volt erre eddig, de ugye fogyasztói társadalom van. A 6 éves kislány kezébe egy havi fizetésnyi telefont kell adni, nem jó hozzá a 40 eurós switch kontroller vagy ps4 fagyi...
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad #60964 üzenetére
Nem tudom a külön címekben hogy megy az előfizetés, de a telefonos Just Dance Now-ban még mindig ott van az előfizetéses VIP opció. Amióta ez a telós app létezik én nem is igazán láttam értelmét a külön verzióknak már vagy 5 éve, mert kb az alap játék soványka sound pack-ja kerül annyiba, mint telón egy éves előfizu. Azt meg párosítod egy böngészőhöz, cc-hoz, bármihez és megy tv-től kezdve bármin.
Amióta valami eszköz kell az ember kezébe az érzékeléshez, azóta a telóson kívül szerintem csak a switch jó erre, mert ott legalább pici a kontroller és nem zavaró.
(De lehet már telefonos kamerán keresztül is érzékeli a mozgást, nem követtem az utóbbi időben. Persze, ha nem hivatalos, akkor csak valami teszt volt, utána kell nézni). -
icemad
nagyúr
Hú srácok belefutottam egy ordas nagy problémába, és kb Jack Bauerbe vagyok, vagyis kb 24 óra alatt kellene megoldani... Van ez a Just Dance nevű vírus, ami eddig tök jól ment, vettem hozzá 7 napos unlimited előfizetést szilveszterre és kész. Általában Switchen vagy ps4-en használtuk. De most nincs semmi. Állítólag júliusban megszűnt az unlimited előfizetés, ps4-re meg nincs is már semmilyen just dance. 2021-es megvan valahonnan, de kb 10 dal van benne. Persze ott még meglenne az előfizetés lehetősége, de már nincs mire előfizetni. Switchen meg egy 40 dalos pack 50 euró, ami meg kicsit sok, egyetlen egy estére. Hogy tudnám menteni az irhámat a család nőtagjai előtt? Vegyem meg az alap játékot meg hozzá a dalokat, ami kb 100 euró, vagy túrjam elő valahonnan a régi wii-t? Arra is megvolt pár rész és hátha az még működik....
Így kibaszik velem az ubi, rohadjon meg... Pedig eddig kedveltem a céget...
-
homerhamm
addikt
Ssegítsük a békéscsabaiakat az 50k hozzászólás elérésével újévig!
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Megvettem a 2025 -ös éves megyei matricát. Úgy látom a nemzetiutdij.hu oldalán nem lehet lekérdezni. Pedig mindig ott szoktam...
Csak a 2024 -es matricát írja, ami 2025 január 31 -ig tart.
Ha valaki más is ott nézi ne lepődjön meg. Más oldalról lekérdezve már normálisan írja.
-
Zsadi
őstag
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #60955 üzenetére
Ja, tényleg, hétfőn kaptunk egy teljesen új kukát is.
Nagyon szép!
-
ρσгτσ
addikt
Ez gyöngyből van kirakva. Talán picit olvasztva vagy ragasztva.
Szerk.:
Az is lehet, hogy vasalható gyöngy.Szerk.2.:
https://www.hamagyongy.hu/ -
oriic
HÁZIGAZDA
Tudja valaki minek hívják ezt a cuccot amivel az ilyen pixelart dolgokat lehet csinálni?
-
homerhamm
addikt
válasz
icemad #60951 üzenetére
Passz, ez a régi térkép, jatszottam mar párszor, a legjobb talán valami 3. hely volt. Egyebként negyedévente egyszer szoktam Fortniteozni.
Nekem fejhallgatót, két Xbox játékot, egy Dumbledore Funko figurát hozott a Jézuska, pénzt, meg illatszert, persze ezeket több embertől.
-
icemad
nagyúr
válasz
homerhamm #60944 üzenetére
Kulacs, felespohár, két ps5 játék (Astro boy, AC Mirage) vicces póló és alsógatya. Meg az egyik sógorom vett nekem ps5 tartót... Tudjátok, azt a villogós, ventilátoros, kontrollertöltős borzalmat... Ja, meg apámtól fasza HP-t, de nem a szemüveges varázslós verziót, hanem az igazit. Volt is egy kis vingardium levioza.
-
homerhamm
addikt
Első Fortnite winem.
-
Steve1207
veterán
Itt amúgy mi lenne a lényeg vagy hogy volt ténylegesen ez a mod rész "kiosztva"? Vagy eddig volt valami aprópénz értük? Vagy semmi extra, csak mint pl egy steamen a műhelyben a modok egy címhez vagy nexusmodon, amiket csinálnak meg tupírozzák a címeket?
Anno se fizetett ezekért senki hivatalosan, ha valakinek volt kedve órákat szánni rá a szabadidejéből a kedvenc címéhez, akkor csinálta, mert hobbi, fejlődés, szereti. Ha meg túl sok, akkor azon kívül nem kell rááldozni az életetét, mert van rendes munka és egyebek. Legalábbis nem igazán tudom hova kötni a felháborodás alapját, amiért leakelni kellett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
MS nem fizet moddereknek, hát leakeljünk ki dolgokat. Meh, nem ez a módja a bosszúnak szerintem.
Massive Halo Leak Reveals Dev Builds, Unreleased Content, and More Spanning 26 Years
-
Zsadi
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem szép dolog a csóri benga állat cseszegetése ám
(amúgy COD meg Indiana Jones)
szerk: Meg amúgy ne írjatok összetett mondatokat, mert azokhoz kevés vagyok
-
homerhamm
addikt
Na.
Ki-mivel nyomja az ünnepek alatt?
Meséljetek.
Főleg oriic. -
icemad
nagyúr
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Honor, Lenovo, Samsung. Ezeknél milyenek most az OS -ek? A frissebb verziók tableten. Stabilitás, sebesség, kezelhetőség. Használ valaki ebből a 3 márkából tabletet?
Honor Pad X9, Lenovo Pad M11, Samsung Galaxy Tab A9+. Ezeket néztem a gyereknek játékra. Meg utazáshoz, meséhez, streaminghez.
Bevallom Samsung felé húzok...
Szerk.:
Samsung és a Lenovo 8/128, ezek szimpatikusabbak, mint a Honor 4/128. -
icemad
nagyúr
Karácsony miatt kaptam egy csomó Facebook értesítést, gondoltam megnézem már mi a helyzet az internet "igazi" darkwebén... Nem kellett volna... Első poszt arról szólt, hogy minden Led lámpát ki kell dobni. Mondom ez engem érdekel, lássuk. 10 perc alatt a felére esett az IQ hányadosom. Nem vicc. Ennyi baromságot, ilyen rövid idő alatt összehozni kb világcsúcs. Arról szól az egész, hogy minden led lámpa 6g antennaként funkcionál, még kikapcsolt állapotban is, és ezzel mossák át az emberek agyát... Nem mertem megkérdezi a videó alatti komment szekcióban, hogy akkor nem is kell led izzót venni, mert a bolt raktárában, a dobozból ugyanúgy sugároz.
-
csuvicsuva
addikt
Áldott, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
homerhamm
addikt
Azért vannak bajai a chatgpt-nek.
-
Boldog Karácsonyt!
-
ρσгτσ
addikt
-
-
ρσгτσ
addikt
Barátom unszolására kipróbáltam ezt a Kumho márkát. Ennyire jó téli szezonos gumim még nem volt. Tényleg nagyon ajánlom, mintha száraz, nem hideg úton mennék. Bent a telephelyen is teszteltem kanyarban, fékezéssel, nagyobb sebességgel, emelkedőn. Egyszerűen álom. Pedig ott van hó és jég bőven.
Eddig Bridgestone, Continental, Michelin, Goodyear, Hankook, Barum gumikat használtam. Nyáriból most is az első márkát használom, nekem az is az eddigi legjobb. De a kritikusabb pont ugye a téli időszak.
Átültem a cégesbe, amin most Hankook van. Jó gumi az is, de össze sem lehet hasonlítani a Kumho -val.
Normális esetben ilyenkor már nem dolgozom, de kicsit sok volt az év vége munkában, így beszerveztem magamnak még néhány dolgot. Megyek vidékre is, és csak holnap jövök haza...ezért nálam az év csak december 24 -gyel ér véget. Legalábbis munka szempontjából, aztán majd 6 -án dolgozom újra.
Nálunk úgy néz ki a karácsony, hogy 24 -én együtt díszítünk fát délután 4-5 felé. Ez egy fix. családi program. Aztán utána eszünk, és jöhet az ajándékozás. Szóval nálunk a szenteste szent.
Szerk.:
Jah volt már Nokian téli szezonos gumim is. De az is csak azért, mert az előző autót azzal vettem. Ami a szívás volt vele, hogy merev oldalfalas gumi volt, amit egyébként arra az autóra nem is lehetett volna rakni, úgyhogy 1 szezon után le is cseréltem.Ráadásul hangos is volt, fogyasztásban is azért jelentős különbséget vettem észre.
-
ρσгτσ
addikt
Megnéztem a Wicked -et. Egész jó lett, és magyar szinkronnal is tök jól működik. Az ének is.
Kicsit más szemszögből mutatja be az egész sztorit, de ez várható volt. Nem áll össze az eredeti, későbbi sztorival. De azért szerintem jó lett.
Készül a 2. rész is.
Szerk.:
Mellékszereplőként Michelle Yeoh megint nagyot alakított. Szerintem... -
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #60917 üzenetére
Jah hát ebben nem kérem ki senki véleményét.
Tudom milyet veszek.
Amúgy meglepően jó játékok vannak már kicsiknek. Segít a beszédfejlődésben is. Meg nyilván mellette mi is foglalkozunk vele. Nagyon szereti a különböző járműveket, csomónak már tudja a nevét. De tud már számolni 10 -ig, és ritkán téveszt. Felismeri a számokat, ha le van írva. Angolul is megy már néhány dolog.
Márciusban lesz 3 éves. Szerintem jól haladunk. Ennek egy része a játékokból jön. Vagyis annak a segítségével.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #60915 üzenetére
Köszi. Átgondolom. Várok még kicsit, mert több helyen vicces árak vannak. Meg jön majd az eMAG év végi akció is.
Egyelőre tabaletet nézek a gyereknek. Van pár tök jó játék, ami egyben tanít, vagy éppen készségfejlesztő. Sokat nem játszik, de egyszerűbb lenne így, mint a mi telefonunkon...
-
icemad
nagyúr
Szerintem neked nem kell. Nem fogod nagyon hallani a különbséget egy dts vagy Atmos között soundbarral. Kiindulási alapnak jó lesz az a 2.1 tcl. Ha kevésnek érzed, akkor majd jövőre veszel valami komolyabbat.
(A képeken a szekrényen van a sub, szerintem érdemesebb a földre rakni.) -
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #60913 üzenetére
Hát ez az, hogy nem tudom mennyit ér az Atmos.
Egy demó anyagnál például brutális még telefonnál is. De ez igaz például egy demó képanyagnál is. Valóságban viszont egyik film sem olyan minőség. Szar nit, elcseszett HDR, rossz fekete...stb.
Még az is könnyen lehet, hogy egy DV -s LG nem közelíti meg a minőségét egy HDR -ben futó Samsung -nak, ami QD OLED. Nagyobb fényerő és nagyobb színfényerő miatt. Így meg könnyen lemondok a DV -ről. És van összehasonlítási alapom is egymás mellett nézve.
Nem tudom, hogy például hangnál milyen minőségi szórások vannak? Vagy egy ilyen soundbar film esetében mit tud kiszolgálni?
Mert összességében nézve, főleg ilyen "tömörített" stremaing minőségnél lehet nincs is nagy jelentősége.
Ehhez nem értek, ezt nem vágom. Ezért nem tudom kell -e nekem Atmos.
-
csuvicsuva
addikt
Ha nem fontos az Atmos, akkor +1 a mélynyomós TCL-re.
-
csuvicsuva
addikt
Ha annyira nem sürgős, én ezt vettem banggoodról (ezért kellett a HDMI switch), nagyon még nem döngettem meg, de ha adok rá egy kis kakaót, leszedi a fejemet.
+1 év garanciát nem tudtam rá tenni, mert az áruház nem volt választható, de EU-ból jön, úgyhogy aránylag gyorsan ideér, ráadásul mindenféle kuponokkal, jóváírásokkal még tudsz is faragni az árból és a csomagban az összes bemenethez mellékelnek kábelt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #60909 üzenetére
HDR típusok támogatását példának említettem. Mert ott ugye így vált, ha valamelyik hiányzik. Samsung -nál például nincs DV, ott vagy sima HDR lesz, vagy HDR10+, ha van rá támogatás az adott streaming -en.
Hogy mennyire jó az adott TV -n a HDR vagy a DV az nyilván más kérdés, és sok minden mástól is függ. Milyen háttérvilágítás, milyen panel, mekkora fényerő, ha zónás, akkor abból mennyi van...stb.
Gondolom én is, hogy ettől nem érdemes csodát várni. Nem is ez a célom, de akkor már legyen jobb ebben az árkategóriában.
-
icemad
nagyúr
Ha a tv szoftveréből használod a streaming appot, akkor általában lekeveri olyanra, amit a tv is támogat. Legtöbbször ez ugye a tv két hangszórója. (esetleg még a mélynyomó, ha van benne) Szóval ez stereo vagy 2.1.Ha pl optikain küldöd ki a jelet a soundbarra, akkor általában van lehetőség 5.1 hangra is. Akár kényszerítve is.
Igazi Atmos hangzáshoz már elég combos cucc kell. Megfelelő erősítő, hdmi és sok sok hangszóró. Ez 40-ből nem jön ki újonnan. 400-ból talán...
A dv, hdr, stb dolgok meg 2 dolgot jelenthetnek. Ugye a 100 ezres tescos tv dobozán is ezek mind rajta vannak. Csak ez nem mindig ugyanazt jelenti. Jelentheti azt, hogy támogatja az adott formátumot, vagyis kapsz képet és nem az lesz rajta, hogy nem támogatott formátum. Hogy a kép milyen lesz, az kb szerencse kérdése. De jelentheti azt is, hogy a kijelző képes megjeleníteni is az adott tartalmat. Ez ugye mindjárt jobb és mindjárt más árkategóriát is jelent.
Soundbarra visszatérve, nézz szét a Sony cuccai között is. Kifutó modellek általában olcsóbbak. Meg én a helyedben várnék pár hónapot. Karácsonyi időszakban minden sokkal drágább, február környékén már jönnek az újabb modellek. Az idei cuccokat meg szépen lassan kiszórják akciósan. De én vagyok a hülye, hogy neked magyarázom ezt, te kereskedelemben dolgozol. -
ρσгτσ
addikt
Ezeket néztem amúgy.
TCL S642W 2.1
2.1, arc.Samsung HWT420 2.1
2.1, nincs arc/earc.Sony HT-SF150
2.0, arc.TCL S45H
2.0, earc. -
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #60906 üzenetére
40 -nél többet nem akarok rá költeni. Használt nem igazán.
Egyébként ez hogy működik streamingnél? Mert nagyjából mindenhol Atmos -t látok. Ha nincs Atmos, akkor mire vált?
Streamingen sok helyen van DV, és ha nincs az eszközön DV támogatás, akkor általában sima HDR -re vált. Jó esetben HDR10+, ha van a platformon támogatás.
Samsung -ra kötném azzal nem lenne gond, de nem arra megy. Ott tudja vezérelni a távirányítója. LG -nél nem fér el, így marad a TCL.
Szerk.:
Mindegyik TV -n 4 HDMI van, így a kimenet nem fontos. -
icemad
nagyúr
Én azért már arc vagy earc képes cuccot vennék. Egyrészt sokkal több formátumot támogat, másrészt a cec miatt a tv is tudja vezérelni. Pl egyszerre kapcsol be a két eszköz, nem kell 2 távirányítóval bohóckodni. Az USB megoldást nem ismerem, de az optikai már eléggé elavult. Plussz, vannak olyan soundbarok, amin van egy earc ki/bemenet, meg 3-4 hdmi bemenet is. Szóval, ha olyan tv-d van, amin 1-2 hdmi van, akkor ezzel tudod bővíteni a hdmi csatlakozók számát is. Mennyi lenne a keret rá és használt is játszik e?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #60903 üzenetére
Ezt néztem én is, csak nem tudom mennyire gáz az earc hiánya. Ha jól olvastam az kell már Dolby Atmos -hoz.
Bár nem tudom ezen a szinten van -e értelme... Telefonon mondjuk elég ütős tud lenni egy normális Atmos hangzás, pedig ott sincs komolyabb hangtechnika.
Ez például brutális még telefonról is Atmos -szal.
Óriási teljesítmény nekem nem kell, meg nyilván nem várok 5.1 vagy magasabb térhatást, csak ebből az összegből a legjobbat venném.
-
ρσгτσ
addikt
Soundbar -nál mennyire gáz, ha nincs arc vagy earc? Mert például Samsung -okat nagyon dicsérik, de azok mind USB vagy optikai csatlakozósak.
Szerk.:
Illetve 40 rongyig ti melyiket vennétek? Többet nem szánok rá. Tudom, hogy belépő kategória, de nincs is szükségünk komolyabbra. Arra van házimozi.2.0 vagy 2.1.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync