Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #52095 üzenetére
Ha neked az fiú, akkor nálad mi számít lánynak?
-
csuvicsuva
addikt
Oké, most már legalább tudom, hogy mi a bajom. -
Prowler
senior tag
Nagyon hasznos infók, köszönöm
A D2R launch elég katasztrofális volt, most szerintem kivárok vele egy kicsit amíg játszható lesz, habár ne legyen igazam.
A szintrendszerről/inventoryról sok mindent nem hallottam eddig, kinézetre inkább a D3-ra hajaz, de annak a hangulata/története annyira sosem tudott megfogni.
-
mike1334
veterán
Hétvégén láttam egy másik szemüvegről (Viture XR glasses) készült videót, az főleg Switchez és Steam deckhez van, meg Cloud gaminghez. Olyan, mintha egy 120 colos tv betöltené az egész látótered. Potom 700 dollár, ha a következő switchez nem is, de az azutánihoz tuti lesz már hivatalos tartozékként.
-
Zsadi
őstag
válasz
csuvicsuva #52073 üzenetére
Nekünk sem
-
Zsadi
őstag
válasz
csuvicsuva #52071 üzenetére
Hát nehéz lesz. Általában ilyen sorozat után szokott jönni a mélyrepülés, elfáradás stb .. mert azért valljuk be, nem ilyen helyre várta a csapatot senki. De hátha meglesz még kb 6 pont, és azt hiszem akkor már meglesz a bennmaradás.
Nálatok is azért alakul a dolog, én látok javulást. Messze van még a vége, ne add fel.
-
csuvicsuva
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz
csuvicsuva #52066 üzenetére
Lila derbi volt itt nálunk.
Kisebbik fiam nyert egy jegyet akármelyik választható meccsre. Én is elfelejtettem, erre akartam kivinni. -
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #52066 üzenetére
Semmi baj. Én az összes meccsüket elfelejtettem eddig.
-
csuvicsuva
addikt
Már másodszor felejtem el az Újpest meccset, de azt hiszem nem is baj.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Prowler #52061 üzenetére
Márciusban érkezik az open beta, meg előtte az early access előrendelőknek.
Egyébként az előrendelést 10 nappal megjelenés előtt vonják Xbox -on. Előtte bármikor lemondható komplikáció nélkül. Mármint úgy, hogy még nem emelik le a pénzt.
Szerk.:
Viszont én tuti megveszem, mert a Diablo akkor is Diablo. 99%, hogy nagyon be fog jönni. Egész AB -t nézve számomra ez a legértékesebb sorozat. -
homerhamm
addikt
válasz
icemad #52053 üzenetére
Gondolom az FM4 és annál lejjebbi játékokra gondolsz. Most már esély sincs rá, nem kerül be több játék visszafele kompatibilitásba, főleg hogy a storeba sincsenek már fent. Amúgy a régebbi NFS-ekre (Rivals, 2015ös, Payback, Heat) nincs licensz, vagy ezek már végleg fentmaradnak?
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #52036 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
Ravenswatch zárt alfa regisztráció.
PCKb. 100 főt keresnek. Részletek a fenti linken.
-
válasz
csuvicsuva #52031 üzenetére
Csak ne ide, plííííz
(láttam, fájt - B2)
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #52029 üzenetére
Ez még mindig jobb, mint a Borat 2. részében bemutatott verzió.
-
csuvicsuva
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Hexen játékokat szép lassan feltöltötték MS store -ba. Augusztusban érkezett a Beyond Heretic és a Deathkings of the Dark Citadel is. A 2. rész pedig ma jött. Viszont mindegyik csak PC eléréssel.
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva #52024 üzenetére
Na majd sűrűbben nézem akkor, köszi!
-
törölt tag
Skacok, PC-s GamePass-t hogy lehet legolcsóbban szerezni? Izzasztanám kicsit a notim az Atomic Hearttal.
-
ρσгτσ
addikt
Mighty DOOM játék hamarosan. Google és Apple store, Bethesda.
-
ρσгτσ
addikt
M0 déli részén 3 vagy 4 autó ütközött. M4 után Maglód irányába több kilométeres álló kocsisor. Kerüljétek azt a részt...
Egyelőre még M4 -nél le tudtok menni, de a balesetes autók még kint vannak az úton. Szóval sanszos, hogy hosszabb lesz a sor.
-
ρσгτσ
addikt
-
válasz
csuvicsuva #52000 üzenetére
Sir?
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés