Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Most nézem egész hetvégén kódolatlanok a HBO csatornák
-
homerhamm
addikt
Akit érdekel, hetvégén a városligeti húsvéti rendezvényen a célbadobósnál lehet 6 db Funko figuráért is dobni.
-
csuvicsuva
addikt
Már csak a Harry Potter Puzzles & Spells maradt (majdnem megjelenés óta), illetve egy kis reggeli CodyCross a kávé mellé, hogy ne butuljak el folyamatosan. Mindkettőben félig-meddig opcionális a reklám nézés (plusz lépések, játékbeli pénz és társai).
A HP Magic Awakenedben ugye nem volt reklám, ellenben a közösség nekem már nagyon sok volt, úgyhogy másodszorra is elengedtem, mert irgalmatlanul időrabló volt és folyamatosan felkúrta az agyamat. A közösség és a játék is. -
homerhamm
addikt
A temus puzzlet is már kívülről fújom.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #61989 üzenetére
Mondjuk ettől a tablettől szerintem az arcod lekaparod.
Valószínű még ingyen sem éri meg, hogy a fiókban fogja a port.
Szerencsére most olyan játékokkal nem tolom, ahol videókat vagy reklámokat kell nézni. Egyelőre csak az AFK Journey húzott be.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61989 üzenetére
Ez szerintem inkabb troll.
Mostanában a Skycardsal nyomom, ott nem kötelező reklámot nézni.
Az EAFC Mobilebe se götelező reklamot nézni.
Mondjuk ma nyomtam egy kört a Honfoglalóba, egy bughalmaz volt a játék, és meg utana reklám is volt.
Remélem előbb utóbb Xboxon is lesznek temu reklámok. -
csuvicsuva
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #61986 üzenetére
Copilot.
Ezekre rá van szabadítva az okos fordítás, ami nem annyira okos. Főleg magyar, meg más nem túl népszerű nyelven. Videók is viccesek. Pl. Temu reklámok a Facebook -on.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #61984 üzenetére
Ilyen ez a Google fordító.
-
ρσгτσ
addikt
Nem sűrűn nézek normál TV adást, de miután elutaztunk, nem vagyunk otthon, így ránéztem az HBO -ra, ha már úgyis ingyen van pár napig.
The Last of Us új része miatt szerintem megérte, de ma olyan filmet láttam, aminek a letézéséről sem tudtam, és kár lett volna kihagyni.
Bíborszín (2023), ami nem tudom miért lett bíbor magyar fordításban. Mondhatjuk, hogy bukás lett...mert hát az lett. De a film szerintem marha jól sikerült. Imádtam...és a Google segítségével jöttem rá, hogy nem ez volt az első.
Ajánlom mindenkinek, és ezek után tuti meg fogom nézni a régi verziót is, ami 1985 -ös.
-
ρσгτσ
addikt
"Kókány sufni tuning"
-
ρσгτσ
addikt
Nem tudom a többi szolgáltatónál mi újság, de One -nál a mai naptól április 23 -ig HBO kódolatlan napok vannak. Mind a 3 csatornára.
Ma este lesz a The Last of Us 2. évad 1. része is.
De egyébként már most is benne van a visszanézhető listában, tehát elérhető jelenleg is:
Meg visszanézhető a teljes 1. évad is, ha valaki nem látta volna.
-
homerhamm
addikt
Van itt olyan, aki szokta nézni a History Channelt?
-
ρσгτσ
addikt
Megint vannak 1 darabra szóló nagy akciók Temu -n. Tehát nem kell X db cuccot venni 10-20+ ezer értékben.
A droid box most még olcsóbb, mint múltkor, de természetesen más is választható, ha FB -n vagy egyéb helyen találkoztok a linkkel. Megint csak új felhasználóknak szól, így kell egy másik account hozzá.
-
ρσгτσ
addikt
Egyébként a törés nem csak azért jó, hogy illegáliskodj egy kicsit. Hanem arra is, ha már az online része halott egy játéknak, és szervert tudj módosítani, mert a rajongók életben tartják.
Szerk.:
Jövő digitális, és pénzért vásárolt kiegészítőkről fog szólni. Amit ha időben nem tudsz megvenni, akkor később nem sok esélyed van beszerezni, ha olyan eszközt használsz, ami nem törhető.Szóval nagyban függ attól, hogy az illegális(?) része mennyire működik majd jól a jövőben érkező konzolokon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #61973 üzenetére
Ha nem tudják törni a Series X -et, akkor ezzel már nem sok retrozás lesz, ha később lekapcsolják az áruházról. Marad a sok patch nélküli, szar állapotú játék. Meg az olyan lemezek, amin nem sok adat van. Meg persze a digitális játékok, amik egy darabig még életben lesznek tartva. De ezeket majd megint nem tudod már később megvenni.
Ezen felül lesz "néhány" olyan, ami játszható lesz lemezről, de aki ebben az időben nem vásárolta meg hozzá a kiegészítőket, az kicsit herélt játékkal tud játszani.
Szóval lesz majd retrozás, jópár elérhető játékkal. De még több olyan lesz, amivel sok mindent nem tudsz kezdeni.
Elmúltak már azok az idők, amikor egy konzolnál lehet számolni a retroval. És ez később még rosszabb lesz a digitális átállás miatt. Sok DLC -ről nem is beszélve.
-
icemad
nagyúr
Azon agyaltatok már, hogy a mostani generáció mennyire lesz "retro" később? Pl egy működő series x 20-30 év múlva ér majd valamit? Mert ami most retro az a c64, Snes, megadrive, ilyesmik. De ezek a mostani középkorú embereknek mondanak valamit. És akkoriban nem is nagyon volt más. Főleg nem internet, Facebook, tiktok meg ilyenek. Pl 2050-ben fog még valakinek mondani valamit az, hogy Series x? Addigra már totál más világ lesz. (ha lesz még egyáltalán) A mostani fiatalságot elnézve, ők meg simán túllépnek mindenen. Pl fiaim is ős konzolosnak számítottak, mostanra PC-n tolják a játékokat.
-
homerhamm
addikt
A tehén muzsikus állat, mert múzik.
-
Bogyi007
veterán
Azt hiszem kissé elhanyagoltam a fórumozást...
-
homerhamm
addikt
NEM-LESZ-BÓT!!!!!!!444!4!
-
csuvicsuva
addikt
Közben javítom magam, mert csak annyi volt megemlítve, hogy "sallow skin", magyar fordításban "sárgásfakó bőrű", de ha megnézem a sallow összes jelentését, akkor sem tudok fekete bőrre asszociálni.
Na mindegy, nekem ott vannak a könyvek és a filmek, ezt meg nézze aki akarja. Közben állítólag Nick Frostot szedik darabokra, hogy hogyan mert szerepet vállalni egy olyan produkcióban, amelynek köze van Rowlinghoz.🤦
-
homerhamm
addikt
Szájpadláson gennyes tumor
Komoly dolog a fekete humor. -
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm #61963 üzenetére
Hát ahogy a Hófehérke bemutatója utáni reakciókba belefutottam, leginkább Gal Gadotra lett kihegyezve az egész bukta (aztán lehet, hogy tévedek, de csak ilyenek jöttek szembe). Azt már félve merem csak leírni, hogy biztosan nem keveset játszott benne közre a származása.
-
csuvicsuva
addikt
Micsoda bigott hozzáállás.
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #61961 üzenetére
Nem pont ehhez kapcsolódik, de ezt ma láttam...
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61961 üzenetére
Sajnos már nem lesz olyan az új sorozat mint régen. Remélem Harry Potter valami szakállas vietnámi bácsi lesz.
Szerintem el se kéne kezdeni. Előre félek a többi szereplő ki lesz. Szerencsére a Hófehérke is nagyot bukott, ők is megérdemelnék.
-
csuvicsuva
addikt
"Today, we can officially confirm the casting of six actors for the upcoming Harry Potter series: John Lithgow as Albus Dumbledore, Janet McTeer as Minerva McGonagall, Paapa Essiedu as Severus Snape, Nick Frost as Rubeus Hagrid, Luke Thallon as Professor Quirrell and Paul Whitehouse as Argus Filch."
Gratulálok b+, továbbra sem tanultok.
A csávót amúgy előre sajnálom, hogy mit fog kapni, persze biztos nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy vállalja el a szerepet. Az egyetlen szerepet, ahol külön ki van emelve a sápadt, liszt fehér bőr. Remélem egy évad után kaszálják a picsába és csődbe megy az egész qrva WB...
-
ρσгτσ
addikt
Azért elég vagány ez az AI.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #61953 üzenetére
Olyat még én sem.
Viszont szívtam is vele, mert mint kiderült, kellett volna csavarokat is vennem hozzá. A gyári felnihez másik fajta járt.
Szerencsére a gumishoz közel volt egy kereskedés, ami hamar megoldotta a problémám.
Lefutott egy szezont. Gondoltam most már megérdemel egy autós márkajelzést.
-
ρσгτσ
addikt
Azt elcsesztem a felni kupaknál, hogy csak átmérőt néztem, meg lefotózam a csatlakozó füleket?
Téli szetten nekem nem gyári felni van. Arra gondoltam az is jobban nézne ki az autómárka emblémájával, de nem számítottam rá, hogy ennyi fajta kupak van. Utána kellett volna néznem...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #61950 üzenetére
Ez kb. a középső kategória. Vagy a felső kategória nagyon alja. Alatta csak szívás van.
Moziszobába, ha gép és vászon is kell magasabb minőségben, az 1-2 millió között van. Illetve onnan kezdődik.
Szerk.:
Nálunk is elmegy majd az összes konzol, ha lesz időm, de leginkább kedvem foglalkozni vele. Itt is inkább PC maradt, illetve majd lesz laptop beruházás, de majd pár hónap múlva. -
icemad
nagyúr
Akkor mindegy, én annyit biztos nem szánok rá. Majd nézek valami kínait vagy használtat. Arra a havi 5-6 órára felesleges. Fiaim is nyaggatnak vele, de arra meg azt mondtam, hogy akkor vegyék meg ők. Jövőre a kicsi is már mehet dolgozni, lesz pénzük rá. Így is beszoptam a sok konzollal, nekik már nem kell, PC-re mentek, nekem nincs időm rá, az előfizetés meg megy mindegyikre...
február végén költöztünk az xsx meg ps5 még dobozban van...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #61948 üzenetére
Nem tudom még mi lesz, mert OLED helyett nem biztos, hogy élvezni fogom a projektor képét. Főleg, hogy 400-500 körül szánnék rá, az pedig projektor léptékben nagyon messze van a csúcstól. Plusz ahhoz még kell vászon is, ami szintén nem 2 forint.
Viszont nálam a hálóban egyszerűbb lenne, mert nem tudom normális helyre felszerelni a TV -t.
Tervben van a költözés, de szerintem még 1 vagy 2 év lesz, mire oda eljutok.
-
icemad
nagyúr
Azt írd már meg, hogy milyet veszel és mennyire vagy elégedett vele. (De ne csak ígérd!
)
Én is tervezek valamit, mert az asztali gépet, szervert, 3d nyomtatót, ilyesmit már levittem a pincébe és akkor jött az ötlet, hogy ott faszán megtudnék csinálni egy moziszobát is. Kb minden megvan már hozzá, csak egy projektor meg vászon kellene.
-
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Jó drága Astra.
-
icemad
nagyúr
Teszteld le egy asztali ventilátorral. Kapcsold be filmezés közben, közepes vagy kisebb fokozaton. Kb olyasmi egy projektor is.
Szerk. : projektor és projektor között is lehetnek nagyon nagy eltérések, attól függetlenül, hogy a gyártó milyen értékeket ad meg. Nagyon más lesz a hangja pl nyáron 30 fokos szobában.
-
icemad
nagyúr
Úgy képzeld el, mint egy állandó alapzajt. 40-50dB kb a régi gorenje fagyasztóláda volt.
Projektoroknak hasonló hangereje van, de magasabb tartományban, a ventilátor miatt. Leginkább akkor zavaró, ha filmet nézel, és a jelenetben nincs hang, vagy nem annyi, ami elnyomja a projektor hangját. Az 1 méter sem mindegy, hogy milyen irányban. Előtted a földön, füleddel egyvonalban, vagy egy méterrel a fejed felett. -
ρσгτσ
addikt
30-40 dB mennyire lehet zavaró kb. 1 méterre a fejemtől? Nem tudom hogy kellene ezt a "hangerősséget" elképzelni. Projektoron gondolkozom.
Kérdezhetném a saját topikjában, de ez esetben jobban érdekelne olyan véleménye, aki nem szakértő és nincs odáig meg vissza a projektoroktól.
-
ρσгτσ
addikt
Ha valaki nem tudná miről van szó:
Fokozott ellenőrzés az utakon: egy hétig vadásznak a gyorshajtókra -
ρσгτσ
addikt
Próbálta már valaki telefonon az Android Auto 14.1 -et? Mert úgy látom, hogy a napokban már kilépett a bétából. Nekem még nem jelzi a Play store, de akkor leszedem apk -ból, ha rendben van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #61925 üzenetére
Fogalmam sincs, azok sosem érdekeltek, mert általában digitálisan vásároltam. Ami fizikaiba kellett, azt korábban már megvettem. Azt tudom, hogy az utóbbi 2 generációhoz is voltak kint játékok.
Tavaly egyáltalán nem voltunk, mert abban az évben született a pici. Most áprilisban biztos megyünk, de nem nyitásra.
Szerk.:
Jah és tavaly 2x volt rendezvény, így 2 maradt ki. Gondolom akkor, és azóta sem változott sok minden. Csak a helyszín. -
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #61921 üzenetére
Azt hiszem anno ingyenes volt, de belépővel sem drága rendezvény. Nyitásra csak akkor érdemes menni, ha gyűjtő vagy, és le szeretnéd vadászni a jó cuccokat. Mert amúgy már áll a sor nyitás előtt.
Egyébként az a jellemző, hogy itt jobb áron be lehet szerezni a cuccokat, és vannak érdekesebb darabok is. Ezért mennek többen már 30-60 perccel előbb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #61919 üzenetére
Voltunk persze, a gyerekkel. Vannak tematikus árusok, de hogy Funko van -e, azt nem vágom. Gondolom igen.
Általában vannak konzol játékok. Rengeteg. Frisstől egészen a régi, első generációs gépekig lehet venni. Vannak konzolok is. De főleg retro cuccok.
Illetve van olyan stand is, ahol mondjuk csak Star Wars vagy csak Transformers cuccok vannak.
Szerk.:
Az olcsó cuccoktól egészen a különlegesebb, ritkább darabokig.Tavaly nem voltunk, mert a másik gyerek még pici volt hozzá. De előtte évben sok PS1, PS2 játékot vettem jobb áron, mint máshol. Meg a gyerek kapott Transformers cuccokat. Meg fotózkodott betöltözött emberekkel. Star Wars karakterekkel.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Igazi szakember lehetett, aki ezt csinálta.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm #61909 üzenetére
Első félidő után kilőttem, közben bátyámmal beszéltem telefonon, úgyhogy csak negyed szemmel követtem. Azt mondja meg nekem valaki, hogy 1-0 után Varga gólját miért fújták vissza? Les biztosan nem volt, hát vonal nélkül látszott, hogy beljebb volt az újpesti védő.
Igazából mindegy is, nem tudom mit csináltak ezek télen alapozás címszó alatt, de katasztrófa az egész. Lassan visszasírom a belgát meg a Vignjevicset.
-
ρσгτσ
addikt
Ez azért kemény.
FB. Autópálya. Bumm bele. -
Bogyi007
veterán
válasz
csuvicsuva #61906 üzenetére
Nekem a Pool meccse után elment a kedvem a tévézéstől mára.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #61906 üzenetére
0perc.
-
csuvicsuva
addikt
Jöhetnek a tippek, hogy a ma esti "derbit" hány percig fogom nézni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #61903 üzenetére
Én csak képeket generálok. Ebből a 3 -ból eddig a ChatGPT tűnik a legjobbnak. Persze ő is csinál hülyeségeket, de nem annyira. Meg tovább tart a generálás, de jobban is dolgozik.
Itt mind a 3 kép ChatGPT. Különböző fázisok, több végeredménnyel, de még félkész mindegyik.
Ezeket már sok kép előzte meg, így az alapja teljesen más volt. A csajt is darabig építgetni kellett, de persze felismerhetőnek hagytam. Néha nem értett velem egyet, de helyreraktam.
-
homerhamm
addikt
Cicaaaaaaaa ❤️❤️❤️
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #61901 üzenetére
WinToUSB -vel próbálkoztam, de még csak ez egyik változatot. Lehet azzal volt a gond. Nem tudom. Majd még ránezek. Vagy majd a fentiekre.
Aztán elengedtem a témát, és gondoltam ránézek a Batocera -ra. Retro gaming miatt. Csak ott meg a balenaEacher -rel volt problémám.
Egyszerűen mindig hibát dobott a letöltött fájlra, amikor be akartam tallózni. Többször is letöltöttem.
Úgyhogy úgy vettem ez egy jel, és a hétvége maradék, kicsi részére teljesen elengedtem a PC -t.
A gyerekek amúgy is meg vannak örülve a nagyon változó időjárás miatt. Engem meg néha az agyvérzés kerülget.
Gondoltam levezetésképp ránezek a Nosferatu -ra, de annyira fel**** a film ezzel a full sötét tónussal, hogy inkább kikapcsoltam.
Már úton van a feljavított verzió, mert a gyári master is egy borzalom. Nagyon gyenge a csúcsfény.
Szóval ez nem az én napom.
-
Steve1207
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest