Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
SzlobiG #6799 üzenetére
ugyanúgy, mint a puskás/nyilas lövést. van a "general" spellbook fülön egy "thrown" nevű képesség, azt lehúzod a castbar-ra, és ha van nálad thrown fegyver a ranged slotban, akkor dobni fog. (jujj, most visszaolvastam az előző mondatomat, és belegondoltam, hogy egy nem wowos ember ebből mit ért
)
más: elkészült (kooprodukcióban) az első saját wowos filmecském, imhol van: Bizalom (az ugyanilyen cimű alvin és a mókusok dal feldolgozása, pár csúnya szó azért akad benne, szal nem egyből szülőnek mutogatni
). remélem, annak a 3 embernek, aki hajlandó a linkre kattintatni, tetszeni fog, és legalább elmosolyodik párszor.
-
Wolverine
félisten
Bementem, és kezdetnek kitakarítottam középen mindenkit; aztán balra, Thomas felé végigirtottam a hurkot; utána elindultam Windsor felé, de az ominózus cellát is takarítottam menetközben; amikor elértem Windsorig, már nem volt semmi, csak az új spawn az öltözőszobában, meg a bal oldali cellákban a rabok
igaz, ez így 2 óra volt...
szerk: SzlobiG, igen, csak honoredig... tedd vissza AH-ba vagy passzold le altnak -
Vistaboy
veterán
válasz
(Kolombusz) #6790 üzenetére
Nekem első, nagyon tetszik. Mondjuk megcsinálhatták volna egy kicsit alacsonyabb szinttől is. Ha nem is mindjárt tigrist, de legalább lovat lehetett volna venni, és lovagolva fejlődni, a végén meg már sárkányháton utazni...
Azért szép ez a macska. Kár hogy pont ma jár le a licensz. Megvan a Shadowform is, azzal lehet irtani, minden jól haladt.
De most sajnos egy kis szünet következik.
Mod: Addig majd PH!-zok. Úgyis mostanában a WoW miatt hanyagoltam a hsz-gyűjtést, be kell pótolni.
-
whitezo88
nagyúr
sajnos nem lehettem jelen, de tegnap Azgalor, ma pedig Naj'entus és Supremus feküdt el a Conflict (BS) által. jelenleg is dolgoznak Akamán
-
Vistaboy
veterán
Wolverine-nek hála, végre megvan a mountom. Tetszik ez a cica, szép fehér csíkos. Nagyon állat, "sukárul" nézek ki.
Ma még eldicsekedek mindenkinek, aztán 10-éig (Ha minden jól megy) kuss lesz. Ha rosszul, akkor tovább...
-
bobace
addikt
válasz
Wolverine #6775 üzenetére
Gratulálok. Nekem nem sikerült sajnos az a quest
Nagy nehezen megcsináltam mindent előtte, na mondom mehetek végre erre. Minden nagyon szép is lenne, ha nem kéne abban cellában annyi ellent ölni egyszerre. Azt hogy oldottad meg? Én kb 4-5-ször estem neki,de nem sikerült
-
jáááj mekkora lol történt most
én rugo 70es kezdő pvp gear. 19-0-42.
Duskwoodban voltam és észrevettem hogy 3 hordás (70es rugo, 42es rugo, 43as shaman) emberkednek a kicsiken.
beugrottam 70es rugo halt gyorsan. aztán többi. ez vagy 5ször eljátszottam. aztán észrevettem hogy eltünt a 70es rugo, nincs sehol. a kis társa meg ott. hát őket megöltem még párszor mert csak...feltünik egy 70es mage ugyanabbol a klánbol, tuti a mainje. premeditation (2 kombo), shadowstep garrot (5 kombo), hemo debuff miatt, evis 3.5k igy nagyjábol állt előttem 4% hpnaztán blinkelt, odamentem lecsaptam
következő fight. megint shadowstep garrote stb stb, megyek közel, cloak of lol. ő novázik resist, blast wave resist, dragoons breath resistszegény kétségbe esetten halt megint
és kilogolt
-
Vistaboy
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
Lehet hogy ez az utolsó napom a wow-ban, így ma már addig nem nyugszom, amíg nem lesz egy mountom. 39-es vagyok, 70K XP hiányzik a dinghez, és mellette még van 40g-m. Majdcsak meglesz, vagy ha nem, akkor Márciusban. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Wolverine #6777 üzenetére
Igen ezt tudtam csak nemrég néztem és saccoltam
Amúgy elkezdtem az arathis bg-t hú állati kapásból nyertünk az első 1300 pontal
Gyűjtök a gladi setre na most az érdekelne, hogy néztem, de szintem majdnem mind ugyan azt adja.Nincs külön mondjuk resto balance meg feral-ra? -
Wolverine
félisten
Argh. Nem hittem volna, hogy 2 óra lesz beszólózni a Jailbreaket, de annyi lett... fene abba a sok törpébe meg Twilightos csóringerbe.
Már csak a) szereznem kéne UBRS kulcsot... b) ki kéne nyírni Drakkit valahogy -
Bencus88
nagyúr
Beengedett
-
Bencus88
nagyúr
Miért nem enged fel még mindig???Lehet valami baj van?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
steveetm #6756 üzenetére
szánalmas. látom védik a seggfejeket. pedig ebben semmi szabálytalan nincs, csak egy sima /e macro
egyszer csináltam mondjuk, akkor egy kilépett, egy meg beszólt h kurva vicces vagyok.megkockáztatom, hogy a GM szabályzatban nincs ilyen, csak valami mondvacsinált indokkal banolt, mert ennyi humorérzéke sincs.
méghogy scam, pff..
-
Bencus88
nagyúr
Nem akar beengedni
-
válasz
steveetm #6761 üzenetére
szegény Sztivi időben megy ágybamás: huntival solozok egy elite-et, odajön egy lock és vadul elkezdi szívni a petem
mondom ez wtf, és csak szivja csak csinálja
gyorsan targetet váltok malacka sajna odalett de lockot megöltem én meg túl éltem. ki érti manapság az embereket
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #6755 üzenetére
Pontosan 23.-a 23 órakor és már kb 3 napot játszottam
Volt nap amikor 17 óra onlineDe közbe kaja fürdés egyebek.Ez van bele kell törödni abba tudom hagyni ha akarom, de most szünet van és egyebet nemtok csinálni mint játszani.Mondjuk holnap megyek korizni meg tegnap edzésem volt szal...
-
steveetm
őstag
nubfilter illegális:/
[link]
Üdv.: steveetm -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #6753 üzenetére
Köszi meglsz amint felenged
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #6751 üzenetére
Nem ha elmegy a netem lesz időm feltelepíteni
De ne f@ssá megyek és leöllek codba -
Bencus88
nagyúr
Hú unokatesómat se engedi fel szerintem nincs para
Hú akkora kő esett le a szivemről, hogy el nem tudom mondani
Andrish időm sincs felrakni majd ha elmegy a netem -
Bencus88
nagyúr
Emberek valaki segítene nekem?Nagy bajban vagyok fel akarok lépni a játékba és csatlakozáskor kiírja disconnect from the server.Ez miért van????????????????Leht teli van a szerver?Vagy valaki lelopta a karakterem?
Sirandrisörld of workráft
-
Sirandrish
legenda
most volt egy műsor erről a gameről (is)!
ezt ugy kell kiejteni hogy "vord of vörkraft"?
nem "vörd of varkraft"? -
anxius
aktív tag
Na én mentem aludni,de mielőtt elfelejteném
Wolwerine:Vistaboy üzeni,hogy reggel szeretne találkozni veled
-
steveetm
őstag
válasz
(Kolombusz) #6740 üzenetére
várjcsak, felvan téve de nincs bekapcsolva, vagy felsincs téve, úgyérted hogy nincs bekapcsolva? nem mind1.
Üdv.: steveetm -
Luos
tag
válasz
frankoxD #6736 üzenetére
http://forums.worldofwarcraft.com/...
aztirja vagy bedugsz még egy kártyát, vagy a videokaridon van mégegy csati
http://www.wowinsider.com/2007/05/11/dual-heading-and-wow-a-how-to-guide/
amugy nem kell sokat keresni, a google a two monitorra kb első találaton hoz ilyeneket -
frankoxD
csendes tag
hali
hallottam hogy meglehet oldani wow-ban hogy 2 monitort használ valahogy..
namost: az volna a kérdésem hogy ez áték fügő-e? és ha igen akkor mien játék támogatja a wowon kívűl? -
bobace
addikt
Ugy látom a társaság egy része mostanában lépte-lépi meg 30-at alli oldalon Ragnaroson, lehet elnézek a 32-es BE lockommal STV-ben ismerősöket irtani
-
Bencus88
nagyúr
Hú lassan lvl 28 azt még nemsokára meglépem.Hú tökre nem jut időm a forumra
Na majd ha megyek suliba asszem kicsit viszaszokok forumra
-
Luos
tag
válasz
Wolverine #6729 üzenetére
Hát aki nem javit insta közben
en is mindig elfelejtettem, ezért felraktam a minimalist nevü addont, az javit automatán, eladja a szürkéket, és kihagyja a hülye beszélgetéseket (bg jelentkezés, griff jelentkezés), persze még másra is jó , csak azt nem használom
igy csak egy kattintás a javitás, azt meg futás közben is lehet. -
anxius
aktív tag
Na a mai nap:
Kezdődött azzal,hogy lementünk Dmbe...simán végigment.
Utána elmentünk Stockadere,durva volt nagyon,végig nem tudtam maradni,3dik halál után full piros voltam,többiek végigtolták.
Utána egy másik csoporttal is lementem Dm
Végül elmentünk Blackfathom Deepsbe,de abbakellett hagyjuk annál a résznél,ahol a gyertyákat kell gyújtogatni.Viszont esett egy kék staff,egy gyűrű,meg egy új csizma is,és 3 szintet fejlődtem ma,most lvl 21 -
Luos
tag
válasz
nierthen #6725 üzenetére
Megtapsolja őket, akkor kinyirják, mondjuk énis kinyirom azt aki megtapsol
azután valszeg nem ölik meg , és télleg, ezt is igy szoktam, ha már kicsiket ölök 1szer megölöm, aztan ha tapsol megegyszer , azutan ha nem jön vissza arcoskodni akkor nem
(lehet jönni azzal hogy milyen köcsög vagyok, az vesse rám az első követ
..
)
nem mindenkit nyírok ki :p csak ha rossz a kedvem -
Viktor77
titán
válasz
Vistaboy #6720 üzenetére
Ami nálam eddig mindig bejött:
Általában akkor emberkedenek a hordások, amikor többen vannak. Ha látom, hogy nekem jönnek, megállok, hagyom, hogy megöljenek. Gyorsan visszafutok, ha még ott vannak, akkor éledés, és leülni közéjük, közben nyomni a clap makrót. Ha ekkor megint megölnek, megint futi vissza, és ugyanez. 90%-ban ilyenkor már megy részükről a sorry.
Fontos, hogy jól láthatóan ülj le összeszedni magad, és háttal nekik. Ez jelzi, hogy tuti krit ha megütnek, igen nagy skill kell, hogy megöljenek. Ezen már elgondolkoznak. -
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #6719 üzenetére
Most már ott is majdnem minden q megvan. Egyedül az van még, amikor ilyen elementálokat kell nyirbálni, már mindhárom kulcsot megszereztem és most kellene valami staff, de a q piros, így egyenlőre lejegeltem.
Az a gond, hogy messzebbre nem merek gyalogszerrel elindulni (Mint amikor veled mentünk új falvakba, éppenhogy aktiválni a fly-point-okat). Ha ismerném a terepet és tudnám mi merre van, könnyebb lenne.
Luos: Nem adom fel, csak lelomboz a tudat hogy a 31-éig hátralévő napjaim így kárba vesznek. Utána már nem tudom mikor tudok játszani (Pénzhiány rulez), ezért csak akkor veszek hozzá majd gc-t, ha addig valamit javul a helyzet.
-
Luos
tag
válasz
Vistaboy #6720 üzenetére
Ne add fel, csak ez a rész szar ,70en meg majd unatkozol mer nincs egy 70es se akit meg tudnál támadni, sőt még kicsik se
azért élvezet 10 szintel nagyobbakat mondjuk ketten kinyirni, en tuti nem kezdeném ujra sose pve szerveren
Régen aszittem hogy pve szerver olyan ahol barátság van és tudnak beszélgetni egymással, de igy hogy nem, semmi értelme szvsz
STV-ben nem is a 70esek a kihivás, hanem mikor odamész 30ason és a 39esek még mindig ott questelnek lezergelik az agyad , druidámmal nagyon gáz volt, 5 szintel kisebb warri ugy lecsapott..sirtam is mért kezdtem ezt a szart, mostmeg örülök hogy azt kezdtem másodiknak
pappal is lehet majd zúzni, a shadow word death-t sztem nagyon eltalálták, nagyot sebez, mellesleg jól is néz ki , 60on izi kill volt a sedópriest, aztan néztem miez fél hpról belém csap valami már nem is élek..jo lesz az csak fejlődni kell mint a zálat és sose feladni
-
Vistaboy
veterán
Ja, ott kellene, de amikor egy fél órán belül harmadszor halok meg, akárhová is akarok menni, az igencsak elveszi a kedvemet.
Egyszerűen nem merem kitenni a lábamat sehová sem egyedül, ez az igazság. Még ha ketten vagyunk, oké, elpoénkodunk még ha meghalunk is, de engem egyedül marhára tud idegesíteni hogy nem tudok a quest-ekkel haladni, mert tele van minden unatkozó 70-esekkel, akik abban lelik már csak az egyedüli örömüket hogy kis karakterekre vadászgatnak.
Komolyan mondom, ha jövőre veszek majd gc-t vagy kártyát a játékhoz, már csak pve-szerveren fogok játszani. Indítok egy karit ott, mert ez így nem kóser.
-
Wolverine
félisten
Ydrivel nincsenek onnan rossz emlékeim... igaz, mindig fél kettő körül kezdtem ott questelni
(a lockommal viszont még csak a flying pointokat szedtem fel ott... Dustwallowban és Desolace-ban elvagyok...)
Egyébként Vistaboy mehetne Arathiba is, bár Refugee Point sem szokott túl békés vidék lenni -
Luos
tag
Jaja
bár lehet már jobbak a viszonyok, meg még nem volt alkalmam fejlődni mióta dustwallowban is lehet questelni ezen a szinten, megoszlik a nép..kevesebb gyilok
30ason nagyon gáz volt stv, meg akkor még a you are in combat nevü guildben voltam, aztan uton utfélen megtámadtak40esen már szinte senki sem nyirt ki, persze addig azé szenvedés volt rendesen
nierthen, azthiszem azt sokan szeretnék, egy 1-2%al megelégednék talán
, nem láttam összehasonlítást amúgy de szerintem az ilyen bazi nagy cégeknek, mindnek ekörül van a bevétele
-
nierthen
tag
nem mondom, szeretném, ha a cégem naponta ennyi bevételt termelne...
http://blackravens.net/index.php/2007/12/25/mennyit-keres-a-blizzard/
-
anxius
aktív tag
Ja...borzasztóan mozgalmasXD...íme az én storym:
Összegyűlt egy szép kis csapat Redridge M.ben,van egy group q,ahol az orkok vezérének feje kell...Nagy nehezen végignyomtuk,úgy,hogy az egyik srác megunta,és bejött a 70es karijával,gyorsan lenyomta,aztán annyi volt.
Később lementünk 5ön,full idegen társasággal Dmbe.Hajóig minden jól ment,bár két hunterből az egyikkel nem lehetett bírni,amig mi a pappal pihentünk,addig folyamatosan húzta a mobokat,végül annyian voltak,hogy megkért,h nyomjak el egy aoe-t.(találjátok ki,kire futott az összes mob?!).8-9 wipe után nagy nehezen kinyírtuk az uccsó bosst is,de arra már senkinek nem volt bátorsága,hogy végigmenjünk,így hagytuk a faszba az egészet.
Utána nemsokkal egyik guildtag behozta a 70es druidáját ,így lementünk ötön,ahogy Vistaboy is leírta,Háromszor haltam,de legalább megszereztem a harmadik kék cuccom,és van már 5 aranyam is
-
Vistaboy
veterán
Szevasztok, srácok.
Tegnap olyan sűrű napom volt, hogy ihaj. Délben elugrottunk a Scarlet Monastery-be. Az odaút nem volt vészes, egy helyen bugos volt a fal, át lehetett ugrálni rajta, így nem kellett megkerülni. Viszont az odaérkezéskor szomorúan tapasztaltuk, hogy egy négy főből álló hordás csapat táborozik a kőnél. Szerencsére ezek még nem voltak magas szintűek (Alacsonyak sem), de még így sem volt sok esélyünk kettőnknek ellenük. Oda-vissza ment az adok-kapok, és már vagy tucatszor haltunk meg, amikor végre annyi időhöz jutottunk, hogy sumolni tudtuk a többieket. Mikor meg már megvoltunk, és éppen készültünk az utolsó embert hívni, akkor feltűnt két ??-os hordás, mondanom sem kell, mi lett belőle.
Végül nagy nehezen bejutottunk az instába, de már addigra én azt sem tudtam, ki kivel van. A kezem és a lábam szó szerint annyira remegett, hogy alig tudtam fogni az egeret. Hiába na, útálom a PvP-t. Pláne amikor annyian nyüzsögnek a képen hogy azt sem tudom ki kicsoda? (És még plánébban azt, amikor egy Unique cuccokban feszítő ??-os legénykedik, kiröhög, etc.) És a skillek között sem mindig találok meg mindent, annyi van már.Utána, alighogy visszaértem Lakeshire-be HS-el, és kilépek a fogadó ajtaján, tíz lépést sem tudtam tenni, máris megölt egy ??-os hordás.
Mondom oké, egyenlőre hagyjuk az XP-farmolást (A képen lehet látni hogy nem sok kellett volna már), inkább megyek máshová. Ősszejöttünk végül öten és elmentünk Shadowfang Keep-be. Az szokás szerint hordás terület, így ismét odafelé vagy ötször csatáztunk. Egyszer csak a szerencsén múlott a dolog, ugyanis pont akkor járt arra egy 70-es ally-s, amikor a mi 70-esünk két ??-os (Tuti hogy 70-esek voltak ők is) hordással harcolt. Segítséget kértem tőle, így végül ketten már nagy nehezen legyűrték az orkokat. Akik ráadásul magyarok voltak, az egyiknek a nevére most is emlékszem, Büdike volt. Segíteni akartam a mieinknek, de mit ért az én healom egy 70-es karinak? Mindegy, azért ne mondják azt sem hogy csak álltam mint szamár a hegyen.Végülis nem sikerült dingelni, de legalább mozgalmas nap volt.
-
-
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #6705 üzenetére
Az Asus honlapja szerint az nV chipsetben is van egy hardveres firewall...
-
Nevar
aktív tag
válasz
MCGaiwer #6707 üzenetére
Mi azt játszottuk s2-ben, legnehezebb ellenfél a warrior restoshaman holypala, azt kb nem lehet elverni ha jól játszanak. Hirtelen warrior nukenak van értelme talán, dupla fearrel a healerekre (priest + warrior) Viszont más team nem volt amit ne lehetett volna megverni ezzel a setuppal.
-
MCGaiwer
addikt
valakinek van tapasztalata disc priest+ pala + warrior 3v3ban? az "antitteamek" setupjai, és az ellenük legjobb taktika érdekelne.
-
Ptech
addikt
válasz
(Kolombusz) #6700 üzenetére
Ha pedig ahogy mondtad másik gépről megy, akkor valami a te gépeddel nincs rendben.
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #6700 üzenetére
Router van, ha igen, ki van engedve rendesen a WoW? A chipset integrált tűzfalán is? Szoftveres tűzfal?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest