- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
szepi79 #8318 üzenetére
Ebbe benne van a pet dmg-e is (csak feltünteti külön is a dmg meter).
Nálunk most 2 lock is kipróbálta az imbaguardot, ahol nincsen gond a petkezeléssel (tehát nincs AOE, csak hosszúköppeny és zúzás) ott borzalmas dmg-et fos ki magából ez a build. Meg ott is, ahol AOEzni kell (nekem pl így volt 1700 spelldamom, és ez a seedelésnél pl hyjal trashen nagyon kiütött).
Viszont nagyátlagban ahol pozicionálni kell, AOE megöli a petet, stb. ott jobb a 21/40.Meghát a felguard raid kompatibilissé tételéhez kell
1., Voidstar talisman
2., 2/5 T5 bonus
3., hit cap -
DrGonzo22
őstag
válasz
szepi79 #7631 üzenetére
Na jó, akkor összefoglalom, hogyan lehet mozogni a wow-ban:
1/a. wasd mindenre, egérrel target, spellek módszer: kezdő wow játékos módszere, alapban ez adja magát, pve-re tökéletesen meg is felel (pláne ha vlki mondjuk mage-et játszik
) egyszerű kezelni, gyors, 1,5sec global cd alatt bőven van idő egyik spelltől eljutni a másikig, azokat a spelleket, amelyet nem triggerelik a gcd-t érdemes úgyus macro-val használni pl. pom-pyro. Hátrányai pvp-ban gyakorlatilag használhatatlan az a-d-vel való rendkívül lassú fordulás miatt (talán egy wlock, v egy priest azonban még így is komoly eredményeket érhet el)
1/b. wasd-al mozog a játékos, de időnyereség miatt Tab-bal targetol, és egérrel csak a spelleket rakja ki. Elsőre jobb módszernek tűnik, mint az előző, hiszen az egérrel így sokkal folyamatosabban lehet spelleket kirakni, azonban gyorsan belátható, hogy ha az illatő nem használ targeting macro-kat, vagy addon-okat, akkor sokkal rosszabb, pl. Tab-bal egy év amíg megtargetolsz egy olyan huntert, akinek belefutottál a kígyós csapdájába...
2. az ún. pro módszer (aminek nem mindenben jobb, mint a fenti kettő, erre próbáltam volna eddig is felhívni a figyelmet, és ezért is kerestem az a-d sebességmódosító addon-t)
w megtartva, a többi akár mehet hotkey-nek, mozgás az egér bal gombjának megnyomásával történik, nézetváltás a gomb felengedésével. Spelleket egérrel csak akkor lehet kirakni, ha visszaváltunk wasd mozgásra, ezt pedig el akarjuk kerülni, hiszen olyan lassú, hogy azalatt 6-szor megölnek, beszakítják a cast-ot... Itt jönnek a képbe a hotkey-k, amikre egyébként az égvilágon semmi szükség nem lenne, hiszen, aki a 1,5sec-es gcd alatt nem tudja az egerét elvinni az egyik spelltől a másikig az valószínűleg nem fog komoly pvp sikereket elérni amúgy sem...
A combat-ban használt spelljeinket, macro-inkat tehát hotkey-kre kell raknunk, valamint az összes smart target macronkat is, vagy addon is, hiszen a Tab nem éppen alaklmas a zökkenűmentes targetolásra, egérrel meg mozognunk kell, így azzal nem elvégezhető a targetolás.
Most persze úgy tűnik, hogy minden a lehető legjobb, pedig korántsincs így. Ha egy helyben akarunk fordulni, bizony így is nagy gondban vagyunk, ugyanis hiába nyomjuk le a jobb egérgombot a karakterünk csak késéssel, sőt lesz eset amikor sehogyan sem fog belefordulni a mi nézőpontunkba, 45 fokos eltérés is igen gyakori! ez az említett Dragon's Breath spellnél pedig azzal egyenlő, hogy a spell mellé fog menni (ice lance spam-hez bővel elég). Tehát ha azt akarjuk, hogy a mi, és a karakterünk tengelye egybe essen, akkor folyamatosan mozgásban kell lennünk (hiszen ekkor valóban mindig arra néz a karakter, amerre mi), ez pedig egyértelműen egy súlyos kényszer, ami bekorlátoz, és nehezíti bizonyos spellekkel a találatot (most persze lehet erre azt felelni, hogy be kell tanulni, de ez nem ellenérv, hiszen szélben is meg lehet tanulni íjjal, pontosan lőni, de nem hiszem, hogy egyetlen íjász is azt mondaná, hogy persze a szél nem nehezíti a célzást, hiszen bele lehet tanulni...). Emellett még az sem mellékes, hogy a targetokat valamikor fel kell venni focus-ba..., ezt szituációtól függően tehetjük a Tab-bal, vagy az egérrel, bár mostanában hallottam, hogy van olyan aréna addon, ami eleve betölti az ellenségeket, és ehhez ráadásul még hotkey-ket is lehet társítani (kb. cheat kategória egy ilyen addon nélkül játszó team-mel szemben, de ebbe ne menjünk bele, elvileg bárki letöltheti, és használhatja), így ez a hátrány az arénában (és duelben, mivel ott többnyire elég a Tab) elesik. Tehát lesz egy olyan szakasz, amikor wasd-al avgyunk kénytelenek mozogni, vagy Tab-bal targetolni...
Ezekből remélem már érthető, hogy a hotkey használat messze nem annyira felhőtlen dolog, mint elsőre tűnik, sőt bizonyos classok-nak kifejezetten hátrány az 1/a-hoz képest (pláne, hogy vannak olyan action bar-ok, mint a trinity, amivel egészen közel esik egymáshoz a spell, és a targetolás, így pedig lerövidül idő, és nő a targetolás pontossága).3. általam elképzelt mozgás, targetolás, spellhasználat: wasd-dal mozgás q-e oldalazás, egy olyan addon segítségével, ami az a-d fordulást meggyorsítja, hiszen ez az igazi gynege pontja. Spellhasználat egérrel trinity bars-hoz hasonló addon-nal, így a (1.) targetolást (azok felvételét focusba...) intézhetjük a sokkal pontosabb, és gyorsabb egérről (nincs Tab kényszer, ami nyilván nem mindig azt teszi target-tá amit akartunk). (2.) nem kell folyamatosan mozognunk a pontosság érdekében, gyorsan, pontosan tudunk fordulni álló helyzetből is. (3.) a dinamikus egér spell-target kombinációval az aktuális helyzethez igazodva bárkire könnyen tehetűnk ki spellt az aktuális target-ünkön, és focus-unkon kívül is, amennyiben az a látómezőnkben van, anékül, hogy ez belezavarna a mozgás irányításunkba (az említett aréna addon-ok mondjuk ezt elvileg megoldják a 2-es módszer esetén is, duel-ben elég a focustarget, targetfocus kombináció, bg-ken viszont igen komoly előny!)
Az az érved, hogy a billentyűzettel nehéz lenne megtanulni a fordulás sebességének szabályozását félreértésből adódik, mert a billentyűzettel nem lehet szabályozni a 3-as módszer szerinti fordulást sem, ám erre nem is lenne szükség. Játszottam olyan flash-játékot, amiben egy a-d-re irtó gyorsan forduló katonát kellett irányítani, baromira könnyen meg lehetett szokni, és nagyon kézre állt.
Ha ezek után is vannak érveid, amelyek szerint a 2-es módszer jobb, mint - a sajnos úgy néz ki nem megvalósítható - 3-as, akkor szívesen várom őket, tényleg érdekel a téma, ill. az, hgy ki hogyan mozog, targetol, és castol a wow-ban (elsősorban pvp-ben).
-
nierthen
tag
válasz
szepi79 #7505 üzenetére
ie7 tényleg nem kell, nekem is csak azért van fenn, hogy könnyen elérjem a windows updater lapo. a netfx meg asszem maszthev a windows működéséhez, ha a vezérlőpult programok hozzáadása és törlése részbe bemész és az update-k csekkbokszot is bepipálod, megnézheted mik vannak még fenn winkomponensekként. attól tartok meg fogsz lepődni hány giga van fenn úgy ilyen címen, amiről nem tudsz. :-D még az is lehet, hogy .net 3.5 is fenn lesz :-D asszem ez a legújabb
-
Apophis
őstag
válasz
szepi79 #7384 üzenetére
Mégis vannak botok, nem kevés. Sőt, maguk a zombi farmerek is annak tekinthetők.
"az meg megint vicces, hogy a blizz részese lenne egy jól felépitett összeesküvésnek. sokkal többet veszithetnek azon, ha ez valahogy kiderül"
Ezt csak pedzegetem, de nem kizárt. Jogilag sok országban nincs szabályozva, ingoványos terület, sokan szedik meg magukat illegálisan. Mindenki tudja, a net mekkora szeméttelep.
"pl. letiltani minden kínai IP-t, mert az rengeteg account és subscripption"
Máshol már bevált. Egy kínai játszon a kínai serveren, teljesen nyilvánvaló, hogy farmolni jön EU-ra és USA-ra.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #7300 üzenetére
Én kezdek jól állni. Karácsonykor kezdtem 200 golddal, azóta stabilan 3k fölött vagyok, most éppen + 70 gemem van ah-ba és 20 large prismatic. Ha minden elmenne, akkor 8-9k környékén járnék. Mindezt úgy, hogy nulla kezdőtőkével indultam és heti 3-4 alkalommal tolom csak a bizniszt (fél óra alkalmanként) és kimaradtam a legeslegnagyobb bizniszből: az S3 kezdetéből.
-
sptkyle
senior tag
-
nak0n
aktív tag
válasz
szepi79 #6913 üzenetére
Persze tovább is gondolhatjuk a dolgot. Karit mozgatni accountok között ugye csak akkor lehet, ha mindkét accountnak ugyanaz a tulajdonosa. Namármost, ha az az account visszaszerezhető a régi tulaj által, amin az elmozgatni kívánt karakter van, akkor egyúttal megszerezheti a másik accot is. Merthogy az is az övé akkor.
-
Vistaboy
veterán
válasz
szepi79 #6521 üzenetére
Jó, utánaérdeklődök, de mivel nekem számlám az OTP-nél van, így csak olyan jó, amivel arról tudják vonni a pénzt. És nem €, hanem jómagyarforint alapú.
Korábban már érdeklődtem a témában, akkor egy kolléga azt írta hogy 1500 Ft. egy ilyen kártya havidíja. Namármost, ha ez mégsem így van, az esetben inkább kártyát készíttetek. -
-
szucsi
őstag
válasz
szepi79 #6227 üzenetére
köszi
ez ugye a klasszikus alapviccel analóg:
" - Doktor úr, viszket a hátam! - Szedje be ezt a győgyszert, elmúlik. Egy hét múlva: Doktor úr, elmúlt a hátviszketésem, de zsibbad a lábujjam. - Áh, semmi baj, az a mellékhatás, szedje be rá ezt a tablettát. - Egy hét múlva: Doktor úr, elmúlt a lábujjzsibbadásom, de azóta sajog a fülcimpám. - Semmi gond, az a lábujjzsibbadás-elleni gyógyszer mellékhatása, szedje be rá ezt a tablettát. - Egy hét múlva: Doktor úr, fantasztikus volt a tabletta, elmúlt a fülcimpa-fájdalmam. Csak egy pici gond van: azóta kibaszottul viszket a hátam!
"
-
Vistaboy
veterán
válasz
szepi79 #6014 üzenetére
Bazzeg, ezt miért nem mondtad, mielőtt megvettem volna a játékot?
Ennyiért még egy hülyének is megéri. De nekem már megvan az alap, úgyhogy nem.Ripper03: Ja, Így azért már más. Mondjuk a CD-Galaxisban ilyen csomagot nem láttam.
Wolverine: Az lehet hogy a tizenvalahanyadik kari után már én is kívülről fújom a pályákat, a kérdés csak az, érdekelni fog-e annyira hogy még egyszer végigvigyem. Mert bár az RPG-ket is végig szoktam többféle karakterrel játszani, ez azért egyedül bolyongva nem az igazi.
-
LucifeI2
őstag
válasz
szepi79 #5839 üzenetére
oké, egy priestnek, ha felrakja az inner fire-t, lehet 2k. attól még ugyanúgy fejbevágja a mortal strike, mintha rajta se lenne. egyébként azt elég nehezen képzelem el, hogy a böszem tauren wari szépen pakolgatja a sundereket a szerencsétlen papba) PVPben sztem teljesen felejtős az armorcsökkentés, az raidre való.
Erre még válaszolok.
2 Healeres felállással toljuk 3v3ba és papokat igenis fel szoktuk sunderezni mivel, kb 27% dmg reduction jön csak armorból egy papnak melee ellen. Cloth targetek ellen az armorcsökkentés NAGYON sokat számít, nem csak raidbe.
-
Wolverine
félisten
-
Ribi
nagyúr
válasz
szepi79 #5516 üzenetére
Hat igen kisse at kell szokni erre mert amig void volt nem az volt a szempont hogy a cast idosoket ellojjem eloszor, hanem az hogy a 4 spell minel hamarabb ratoljam.
Szal kicsit meg kell szokni a mas szemleletet. Kb lvl 10 ota voiddal kommandozok szal kis ido mire atszokom. Tegnap kicsit surubb tomegben nyomultam es eltoltam 1 feart. Hat eleg gyorsan hullazsak lett belole.
Void azert jo ha tobbet huzok be veletnel, mert aera taunt es megint csak 1 mobbal kell foglalkozni. -
Ribi
nagyúr
válasz
szepi79 #5466 üzenetére
1 UA, amint lemegy CoA. Igy kb egyszerre sulnek el.
cooldown utan elkezdem sutni a feart, es ha szerencsem van a monster pont nem ut meg de 80% meg 1x pofanver. Amikor távozik kezdem az immot majd a corr Ekkor kb 80% hp-n van a mob. Ezutan mar semmit sem tudk ratolni mert elrohant. Utana szaladok es nyomk ra mondjuk drain lifet. Jo esetben nem reziszteli a feart. Szaladgal ossze vissza, ha mazlim van nem izgat be senkii mast. Ha nincs es mondjuk meg 2 szorny rammaszik akkor mannabol igen gyorsan ki tudok futni. Most itt Zanquarmarson jo a fear mert csak boklasznak a szornyek ossze vissza, de egy barlangban mar nem hasznalhatom. Drain lifet meg nem tudom 1-1be hasznalni, mert ahogy megut a cast time leugrik mint allat. Pl van a nagy 3 labu monster az kb amikor odaer, 1 mp alatt megut 3x. Ez elegge lehetetlenne teszi a varazslast.
Megneztem a CoS vs CoA-t es a CoS kb +25-30 dmg-t ad a corr es UA-hoz, vagyis a CoA 95 indulojahoz kepest keveske. Fearrel volt mar olyan is hogy olyan messzire ment a szornye hogy siman elindult vissza a kiindulasahoz es feltoltotte a HP-jat. Hat mondom faca.
Most egyenlore egesz jo ez az imp + fear dolog, de egy nagyobb szornyenel ami mondjuk immunis soxor fearre es 300 korul ut. Masodpercenkent. + par kritikus, es amint odaert hozzam van kb 10 mp mig agyonver.
De mondom nem ez az altalanos, ez csak nehany esetben fordul elo.Ez a ramkoszon valaki hogy summonoljam meg engem is elegge idegesit. Szerencsere miota Outlenden vagyok mar nem nagyon csinaljak.
Viszont a bankos csavomat szinte minden alkalommal partizni akarjak. 1x neztem valami lvl 1 mokus volt. Reflexbol Decline. Ha ertelmes ember akkor elotte ugyis /w ramkoszon es elmondja hogy mit akar. Ha epp jo napom van meg segitek is neki / megsummonolom. -
-
Bencus88
nagyúr
válasz
szepi79 #5310 üzenetére
Jaj ne is mond rég ott vagyok insta elött és jönnek a kérdések, hogy oda kell repülő griff?akkor valaki ad pénzt repülő griffre
Akkor az hol van?Pill és jövök elmegyek kajálok elmegyek fürdök stb stb nagyon utáltam
Ja és nem szoktam vándoroln klánokba kitartok egynél és erősítem, ha tudom
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szepi79 #5313 üzenetére
hmm nekem is ez volt, 70ig gyűjtőguildben voltam, még HC sem volt. 70től karás guildbe mentem, de max gruul killig mentünk, de a társaság jó volt. aztán ez feloszlott, sokan elmentek, haldoklott, és ekkor hívtak egy akkor ssc 1/6 tk 1/4 guildbe (mostani guildem elődje)
aztán az is szétesett, vissza a karás guildembe, de az is kb 2 gétig élt... utána vissza az újjáalakult másikba és itt most van progress. -
Bencus88
nagyúr
válasz
szepi79 #5285 üzenetére
Én szerintem is jól elboldogulok köszi
Véglis elég nagy embernek számítottam a törtszerveren is remélem itt is megszeretnek majd.Mondjuk a sok moonfire miatt lehet nemÉs végre minden spellem menni fog minden szép és jó
Ja és láttam sok embert akik linkelték karakterüket, hogy mik vannak eddig milyen a setjük stb.Olyat én is kapok?Mármint reggelek és gondolom felkerülök az oldalra mint player és másik megnézhetik milyen cumoban agyok
-
Vistaboy
veterán
válasz
szepi79 #5114 üzenetére
Akkor jó. Csak azt hittem hogy itt is úgy van mint a diablo-ban, hogy ha mindjárt elköltöd a skill-pontokat, akkor az erősebb képességekre nem marad.
Mod: Amúgy ez a respawn-olás nem igazán nyerő megoldás. Mindig akkor jön vissza mögém egy mob, amikor éppen menekülök egy másik elől, és éppenhogy sikerülne meglépnem, ott a "Frissen kikelt palánta", aki egy ütéssel elintéz.
-
Vistaboy
veterán
válasz
szepi79 #5109 üzenetére
Miért? Itt nem úgy működik mint egyéb RPG-kben, hogy faszerűen helyezkednek el a skillek? Úgy értettem hogy ha megvan a Dual Wield, akkor nem lehet megerősíteni később jobban ha marad egy pár szabad skill-pont? Vagy itt hogyan működik?
Ui.: Még nem igazán látom át ezeket a skill-dolgokat.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
szepi79 #4752 üzenetére
minden ilyen probléma addonnal kapcsolatos, föleg ha csak uj patch után jön elő. 100% h vmelyik addon beállítás nem jó vagy a régibe kavart be az uj patch. az hogy szerverenként és karakterenként fagy ki az azért van, mert minden egyes addonnak külön beállítása van minden szerverre és karakterre.
törölje ki az összes addon, default beállítások, majd nézze meg. biztos jó lesz. utánna lassan, egyenként rakja vissza az addonok legujjabb verzóit.
-
-
ciao
senior tag
válasz
szepi79 #4522 üzenetére
MC-vel saját tapasztalat nekem healer papnak 0%+ spell hit ratingel sokkal többet resistel, vagy szakad meg hamarabb az MC, mint shadow társaimnak, mechanar végén shadow pap rendszeresen be tud tanolni MC-zett mobbal 1 másikat, poenból 1szer cseréltünk én probáltam MC-zni, a shadow pap meg healelt, a 2. wipe után nem próbálkoztam többet
-
LucifeI2
őstag
válasz
szepi79 #4520 üzenetére
Szerintem ugyan ezt írtuk le csak röviden. De erre:
Nem sebző spelleknél (pl: fear, polimorph) a varázslat időtartama csökkenhet
Van valami hivatalos információ? Erről én még nem hallottam, azt tudtam hogy a fear megszakadhat, de hogy a polyból mondjuk 5 másodpercet resistelj azt nem.
-
X Factor
addikt
válasz
szepi79 #4369 üzenetére
Na Omen bekapcsolva, pve soloban, a petet előre küldöm, mire lőtávon belülre kerülök addigra összeszed annyit, h. csak 2-3 aimed, arcane mulit crit szedi le, de ha ez igy összejön akkor mar jo eséllyel hallott. Ezt az aggro gain piros sort nem értem, ha kikapcsolom ugyanugy méri az agrromat, ott ahol a többiekét is vagy az vmi mást mér?
-
X Factor
addikt
válasz
szepi79 #4359 üzenetére
Ha omen jelzi, h. közelítek az aggrohoz, akkor mit kell tennem?
ad2: a targetem targetje instabban a tank,
ha már én akkor az rég rossz, persze csak 46 vagyok, szal a késbőiekben tuti lesz szop**.
Miért vagyok potenciálisan gankelhető?
Agrot a sebzés,healing, critek ezeke generálnak? Mi határozza meg pontosan h. épp kinek mennyi?
-
X Factor
addikt
válasz
szepi79 #4354 üzenetére
HU, ne is mond, addonok leszedése után, nemvicc! 2 és egy negyed óra volt a konfigolás, mert ami meg nem latszik, h. van fenn auctioneer, bagnon, carto.. crafteraddons stb... ráadásul ugy ahogy nagyjábül beállítottam, lementunk instaba és a felét nem is lattam, akkor sct-t és a frame scaleket is elégé átkellett állítani, van fenn még omen is, de egyelőre nem használom mert azt szoktam csinalni, h. tankot targetelem, és ugye van a target targetje, ha a tank betamadta azt akit kell, akkor a betamadott targetje meg ugye pont az aki viszi az aggrot, ráadásul sct jelez folyamatosan ha én vagy pet vagyok megáldva ahalált hozó tulajdonsággal.
-
maross
nagyúr
válasz
szepi79 #4089 üzenetére
a "durvan odaver" es a "sarkukban lohol" hogy kapcsolodnak? az ok, hogy kell hibrid kaszt mert support, de ha csak hibrid kaszt van mit supportol? lesz vegtelen mana? tok jo, de minek ha nincs eleg dps, enrage timer is van a vilagon. pure classnak es hibridnek is megvan a maga helye es szerepe. amint nagyon eltolodik egyik iranyba, blizzard bacsi atir ket szamot es hello. lasd shadowpriest majdnem mindenhol magek elott volt damageben, kozben visszatoltott felmillio hpt meg manat a partynak. jott a nerfbunko, damage leesett, de meg igy is kell 2sp a raidbe manaregen miatt. ha elemental samanok is tulmereszkednek egy hataron, oda is lecsapnak. de szerintem utogetos es elemental sami is jol balanceolt most, mindketto jo dps, de pure jobb. ha ehhez hozzaadjuk a pure-on keresztuli damagepluszt, akkor saman jobb. ha ebbol levonjuk a cchianyt, torekenyseget, manahianyt, akarmit, akkor kijon hogy ez is kell, meg az se art.
en most perpill csak a lockokon vagyok kiakadva. fear+banish, 11-12k hp, vegtelen mana, en meg magekent fel tudok mutatni mondjuk egy polyt, 8k hpt meg egy evocationt. ugyanaz, csak megis mindenben jobb a lock. ehhez hozzajon a -10%tol -50%ig terjedo bossdamaget futkosas mennyisegetol fuggoen. sebaj egyszer fent egyszer lent.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szepi79 #4038 üzenetére
mikor szórakoztam PTRren MS Warriorral, jól szórakoztam hogy mennyire össze lehet csomagolni a rugókat, amiket lockként utálok, meg még pár classt pillanatok alatt
a plate lefelezte a sebzését, csak kapargatott
volt hogy egyszerre öltem meg egy palát meg rugót, bár sztem vagy nubok voltak vagy meglepődtek az ide-oda ugrálásomtól
. magekkel, lockockal volt gond igazából ofc, szóval amik nem fizikálisan sebeztek. na meg a dagadtgalamb, rohadt nagy armor, sok hp, meg moonfire spam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest