Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DebilEvil
tag
válasz
-conrad- #12679 üzenetére
KJ es a mage: mindenki tudja mi az a quad-box, nos kb hasonlo tortenik x idonkent. KJ fogja es egy jatekost clone-oz 4 peldanyba. Ez a 4 clone pedig szeret focus-olni valakit, igy ha lassu a tank, akkor jelen esetben a 4 mage eltolja az 1!!! sec-es fireball-t es az illeto hp csikja eltunik.
-
-
nierthen
tag
WoW vs Leeroy Jenkins legendája
ezt viccesnek találtam
-
nierthen
tag
-
Ptech
addikt
A magenél a gond a skálázódással van meg a stackeléssel, nemrég volt fs! cikk is erről. Warlock pl ugyanazzal a gearrel számottevően több damaget tud kiosztani, és ha DPS fightról van szó, akkor sokkal jobbak a warlockok, mert egymást is erősítit a hosszabb ISB uptime-al, több curse-el a bosson, az egész raidnek több féle kavicsa lesz. A mage meg nem lesz hatékonyabb, ha több van belőle egy raiden. Ugyanez a helyzet a rogue-al, akinek bérelt #1 helye kellene lennie a bevitt sebzésben, mert gyakorlatilag semmi supportja nincs egy raiden.
-
sasa311
veterán
Egyszerű, minta szög
Aki eddig velem úgy játszott, hogy megunta a PVP-t és most majd megmutatja PVE-ben is mit tud arról 99%-ban az derült ki, hogy wasd-ja működik, nagyjából csinálja a dolgát, viszont a DPS-hez köze sincs.
Mert az már nem megy, hogy egyszerre wasdoljon és mindeközben az lebegjen a szeme előtt, hogy ezt úgy kivitelezze, hogy max DPS-t toljon közben, manát beosszon, kimatekozza hova mennyi hit-crit-stb kell.
ofc tisztelet a kivételnek flame elkerülése végett. -
Luos
tag
válasz
H.O.D. #12682 üzenetére
Hat engem tegnap vettek fel egy guildba (igaz nemtudom meg milyen), most kezdtem ujra fel ev utan, szal a gearem erősen karás, hogy lecipeljenek sscbe tkba mert kevés a mage. Nem azon múlik hogy levisznek-e hogy milyen class vagy, főleg ezen a szinten, ha látják hogy tudsz, van benned tenni akarás levisznek, csak azt tudom felhozni példának hogy akivel én instázok és látom hogy a tanknal is kevesebb dmg-t tol tuti hogy nem fogom azt mondani hogy jó akkor következőre is megyek vele, esetleg (volt mar ilyen regen) ha be akarna lépni a guildba megmondom hogy ez igy annyira nem kiraly.
(Amugy persze, a gear miatt visznek valakit, inspectelsz valakit és azt látod hogy zöld cuccban van akkor lehivod instába? esetleg ha craftolt epicben van, ami kb 2 nap alatt összeszedhető akkor már lehivom mert latszik hogy tett valamit azért hogy jobb legyen a karija.)
Az meg hogy sunwellben 30al kevesebb dpst tolnak mint a lockok, neked kb sosem fog számítani(en magekent szinte mindig befertem a raidbe, főleg a vízért
(nem) )
-
H.O.D.
senior tag
Csak rosszkor küldtem a postot, nem is olvastam azt a cikket. KJ nekem még fényévekre van, ez az egy biztos. Meg az is biztos, hogy már most sem visznek el instákba, sámánt visznek, meg lockot. Nem látom, hogy ez később változna, eddig sem változott.
Nézzük viszont a jó oldalát: napi 20g-t keresek azzal, hogy portálokat nyitogatok ide-oda
Btw 66-os a spiné.
-
whitezo88
nagyúr
konkrétan a pve-nél jött elő a mage téma, direkt nem az arénára mondtam...
-
-conrad-
addikt
válasz
H.O.D. #12677 üzenetére
De az elég siralmas, hogy endgameben mennyire nincs szükség rá.
Mindezt leszűrted abból, hogy láttál egy raidlistát a KJ fightról ahol 1 mage volt?
Hol is tartasz jelenleg a mage-vel? (lvl, ill. milyen raid)Nevar: arénában meg semmivel nem nehezebb jól játszani, mint pl. egy restodruidot.
-
H.O.D.
senior tag
Az az érzésem, hogy a mage egyre használhatatlanabb. Talán nem véletlen az egyik legkönnyebben játszható karakter...
-
Luos
tag
Maintance, maintance
-
Iginotus
addikt
Ha felvetem karazanos gyürü questet, csak épp roszat, akkor szivtam ugye sehogy sem tudom leadni és elöröl kezdeni a másikat?
Ja igen egyet má leadtam szoval már a 2 es szinten vagyok -
FefeeX
veterán
Még mindig érdemesebb 58on kimenni outlandra?
-
elit_hun
őstag
Deus Vox gets US first on Kil'jaeden--- <Grats nekik
The winning raid here was two druids, two hunters, one mage, two paladins, four priests, three rogues, five shamans, three warlocks, and three warriors Hát ezek alapján szegény magek nem járnak valami jól ezzel az isntával
És még az, hogy idáig az összes aki letolta, kapott Hand of the Deceiver-t...
Nekem meg 1737-es a 2v2 arena ratingem, holnap kapok 504 pontot
-
-
Kanczy
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget,azt hiszem Hunter lesz belőle.
kanczy
-
-
-
amióta 64 bites XP van fenn a gépemen, azóta ha belépek a WoWba, mindig feljebb hangosodik a main hangerő... WinAMP, meg minden hangosabb lesz... ha kilépek, visszaáll... mivel lehet ezt megszüntetni?
-
nierthen
tag
válasz
ígyvanferi #12646 üzenetére
ezek jönnek dobolásból:
* Drums of Panic causes 5 enemies to flee in terror.
* Drums of Battle increase attack speed and casting speed rating of nearby party members.
* Drums of Restoration restores health and mana to nearby party members.
* Drums of Speed increase speed of nearby party members.
* Drums of War increase attack power and spell damage on nearby party members.
* Drums of Speed and Drums of Restoration can be obtained from the Mag'har and Kurenai faction vendors with revered standing. -
-
D4v3
őstag
Én mostanában a pénzkeresést összekötöm a baron ló farmolásával is. Rohadt drágán húztam fel anno az enchantingot, de most nagyon szépen hozza vissza az árát. Palámmal pvp gearben leszólózok stratholmban minden bosst, a trash nagyrészét meg el lehet kerülni.A kékeket, zöldeket DE és a végén ott az esély (jó nagy... 0.01%) a lóra is
Essencek 20g/db, illusion dust stackje 60g és a shardok 15-20g/db áron mennek nálukn AH-ban. Egy run kb. 30 perc és simán hoz 100g-t és akkor a szürkéket és a clothokat még fel sem vettem.
-
LucifeI2
őstag
Nagyon durva, hogy mennyire viszik az összes leathert. Medium leather 10g/stack áron megy. Thick leathert 17 Goldért úgy vitték, mint a cukrot.
-
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #12627 üzenetére
Miért olyan nehéz?
wotlk kliens, meglepő módon blizzard szolgáltatja: [link]sandbox már régóta van, egy bizonyos mmorpgowned oldalon sandbox mangos wotlk alpha szavak kombinálásával elég hamar megtalálható, a mangos wotlk db-n meg már dolgoznak mióta elsőnek letölthető volt kliens blizzéktől.
Üdv.: steveetm -
sasa311
veterán
válasz
Darth_Revan #12625 üzenetére
Igen?
Link or didn't happen, mert ezt nehéz elhinni.
-
Darth_Revan
veterán
lol, nem csak hogy már fent van a WoTLK játszható verziója a neten, de már magyar tört szerver is van hozzá
-
steveetm
őstag
válasz
Wolverine #12622 üzenetére
Persze, hogy nem. Ha aztmondom, hogy onyxia sebzése csak design-flaw és viszek 3 healert, hogy a sebzést kompenzálják, amire a blizz devek nem votlak képesek 3 év alatt, akkor én is solozom, és a 3 healer effektíve nem okoz sebzést onynak
Jó, vicc egyébként, de ez akkor is inkább 1,5 manned, már 2 hete meglett volna, ha az a druid is visz magával valakit.
steveetm
őstag
válasz
steveetm #12617 üzenetére
haha, visszavonom, cheatelt a srác^^:
To combat this bug, and to allow a guildmate to spectate, I brought in a hunter from our guild that would immediately suicide at the start and remain dead unless this bug happened to occur. In the event that the warder would aggro, I would combat rez him so that he would help kill the warder, and then immediately die again without any further assistance in the fight. Most would agree that this is still considered a solo feat despite having to do this to combat Blizzard's design flaw.
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #12601 üzenetére
Ne a dismisst használd. Kattints jobb gombbal a petframe-re és a menüből válaszd az elzavar pontot (hirtelen nem tudom, mi is ez angolul
)... Utána befoghatsz új petet. (vagy tedd le az inn előtt posztoló stable masternél)
Kanczy, szerintem a leggyorsabb szintezést hunterrel/warlockkal lehet elérni; előbbinél kaja lesz bőven, csak össze kell szedni a leölt beastekből, utóbbinál meg a voidwalker betankol mindent elég sokáig, miközben feldotolod
A hunter petek skilljei nem kerülnek sokba, lévén a legtöbbet nem trainertől tanulod, hanem a befogott petektől.
#12618: nem, csak fordított irányba.
-
FefeeX
veterán
Palával holy-n lehet szintezni 60 felett? Vagy maradjak retri 70ig?
-
nierthen
tag
pve-ről pvp-re lehet transferelni?
-
Djuree
félisten
nálunk cod4-nél pofáztak a köcsögök de elég durvákat. aztán a legjobb magyar x360-as cod4-es klánunkal szétrugtuk a seggüket de durván ám
utána meg sem szólaltak többet
mindig nagy a pofájuk de mire fel
biztos azért mert náluk van a legtöbb barom állat iskolatársait legyilkoló elmezavarodott és gondolják nekik a vérükben van a gyilkolás
-
steveetm
őstag
Tegnap 2. illidan killünkön esett azzinoth offhand, nem kicsit imba
nierthen
tag
válasz
Kanczy #12599 üzenetére
igen, csatlakozom az előttem szólókhoz, a shamy eléggé keresett kaszt, ha akarsz raidelni, lesz erre időd sok, mindenképp ajánlott egy sámánt húzni.
nekem a hunter is nagyon bejött amúgy, szintezés szempontjából nagyon könnyű, nem nagy macera ás nem sok pénz a tanítása és az etetése sem. egyébként mostanában elszaladt velem a ló és valóban: a warlockom is hipp-hopp immár 46-os szintű, az is jól húzható. -
nierthen
tag
válasz
slayer006 #12601 üzenetére
ha dismiss-eled, akkor csak gyakorlatilag "berakod a táskádba". ha el akatsz menni befogni előtte tedd le a jelenlegit a stable masterhez, majd egyedül menj el befogni. így lesz két peted a befogás után, de ez nem gond, egy tank és egy dps pet úgyis kell szvsz mindenképp.
-
nierthen
tag
válasz
Wolverine #12569 üzenetére
ebből a sorcerer's alchemist stone -ból csak egy vehető fel ugye?
-
Nevar
aktív tag
Most látom hogy nincs US guild a world top3 KJ kill között, pedig mekkora pofájuk volt, gz EU
-
slayer006
addikt
válasz
Kanczy #12599 üzenetére
Szia
Szvsz ,ha skinning/leatherworking mesterséget választasz a hunternek ,akkor elég jól lehet vele keresni az elején.
Egy hülye kérdésem lenne nekem is. Hogyan lehet pet -et váltani? Dismiss Pet után próbálok másikat befogni ,azt írja ,hogy nekem már van egy pet -em.
Ha meghal a pet ,akkor sem lehet másikat befogni ,mert nekem már van egy pet -em.
lvl17 dwarf hunter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpársportok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest