-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
illu
tag
pontosabban ilyenre gondolok:
-
Rizzo
aktív tag
válasz
sasa311 #13192 üzenetére
Az egész resto felvetést azzal indítottam, hogy mi lenne, ha a plussz healing eltűnne és beépülne a spellbe, így már nem annyira csak resto lenne a resto, de most már azon megy a téma, hogy a lock veri 1v1-ben a resto druidot
Arra voltam kiváncsi, hogy mi a véleményetek ezzel kapcsolatbanIllu: Az első hsz-ban vannak linkek addonos oldalakról, ott megtalálsz mindent
-
illu
tag
Hali
Nekem sima WoW classic accountom van és azzal játszom, na azt hogyan tudom elérni hogy mikor megnyitom a térképet (MAP) ot, hogy alul mutassa hogy pl az egér kurzor 67,4 sás 34,2 nél van pl! mert nem mutatja alul a térképen sajna
ezt hogy tudom elérni vagy beállítani?
válaszokat előre is köszönöm
-
-
Djuree
félisten
háhá van kemény 2 honor pontom
a poén az hogy fingom sincs hogyan szereztem
nem pvp-ztem még. lehetséges hogy mikor megtámadtak 2 druida spant, éppen arrajártam és beugrottam harcolni és lehetséges hogy az egyik ellent éppen én nyírtam ki. -
Rizzo
aktív tag
válasz
sasa311 #13187 üzenetére
Arénában sincs 1v1, min 2v2. A duel meg kit érdekel? Azért nemjár honor se semmi, szerintem pont ez a hülyeség, hogy duelbe én vagyok a jó bíbí, senkit sem érdekel. Pont azt mondom, hogy értelmetlen hogy 1v1-ben ki a jobb, mivel duellen kívül nincs 1v1 (még akkor sincs ha mondjuk arénában ketten maradnak, mviel nemhiszem, hogy full hp-val meg manával maradnak egymásnak.)
Elismerem, hogy duelben jobb a lock, de kit érdekel? A játékban ennek semmi jelentősége, vagy kb annyi, hogy melyik faj a szebb -
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #13172 üzenetére
Affis lock simán leveri a resto druidát...
Feldotolod és mana drain. Mikor fél hp-n vagy egy drain life felhúz fullra. Semmit se tud veled csinálni a druida mert tudod úgy sebezni, hogy közbe healeled magad és csak a curse-t tudja leszedni a magicet nem.
Rootot leszeded magadról kutyával és felhunter nem fogja hagyni leülni inni. 2 inner között elfogy. -
slayer006
addikt
spawning expert és egyebek
-
elit_hun
őstag
válasz
Djuree #13176 üzenetére
spawning expert=visszafogottabb vérpistike egy kis fórum troll jelligével
Avagy olyan ember, aki szeret hülyeségeket kérdezni, majd amikor válaszolnak, ő hülyézi le a másikat
A resteddel nekem az volt a gondom, hogy mivel a rugómat kb napi 4-8 órát toltam, nem nagyon tudtam kihasználnija iphonem van, tényleg király cucc. Ahhoz képest, hogy miket árulnak (sagem 300k-ért, csak mert rá van írva: pórsche...)nem is olyan vészes
whitezo88: pve/pve talenten/cuccokba felesleges duelezni
-
Djuree
félisten
válasz
elit_hun #13162 üzenetére
nem vagyok spawning expert. mi is az pontosan? rendesen jászok mint te vagy mások. mostmár használom a restedet is, most már vágom hogy is van pontosan
tényleg nem hülyeség. csak sajna igencsak lassan töltődik
péntek este toltam utoljára és városban léptem ki. remélem ma estére tele lesz a csík
hmmm iphone-od van? fasza kis cucc. én is vennék egyet csak még drága egy peppet
-
MCGaiwer
addikt
válasz
elit_hun #13163 üzenetére
nemtom hogy miröl beszélsz itt.
vegyünk egy nadrágot most. van rajta +150healing up és +50dmg up. na ebböl lesz egy +75dmg uppos nadrág.
ugyanezen az ilvlen található jelenlegi nadrágon menyi +dmg van? nem 50, hanem legalább 90 (a példa szerinti cuccok magasan sunwell sint felett vannak ilvlben, csak a példa kedvérét ilyen kerekek) -
Guargumi
tag
2vs2 ben csak restro a kemény, ill. hasznos.
szvsz a többi felejtő, s igazából egyik sem komoly ellenfél - rugónak - de a restroval elég sok ideig el lehet szórakozni. -
Darth_Revan
veterán
válasz
sasa311 #13166 üzenetére
(csak rövidítettem, de lore szerint 1 és ugyanazok tudtommal, csak az Avatar az a csontvázszerű alakja Hakkar-nak^^)
Amúgy Avatar of Hakkar a ZG-ben levő Hakkarnak a még nem teljes erőben levő, halandó alakja. Talán nem is tudtad, hogy már ST-ben is ott van/volt? -
sasa311
veterán
válasz
Darth_Revan #13164 üzenetére
Hakkar ZG-ben van azt meg nem lehet resetelni.
So what?
-
Darth_Revan
veterán
Hát ez hihetetlen...3x kellett az utolsó 2 boss előtt resetelni ST-t, mert mindig új partit kellett keresnem ,mert a régi vagy béna volt, vagy valaki se szó se beszéd lelépett...és persze új party meg előről akarja kezdeni...kb 5 óra aktív szopás után végre, 3. partyval megvan minden (3 wipeal), megoljük Hakkart is, tölteném meg a questhez a tojást a lelkével, erre meg mire végig ér a tojás cast idelye, 1seccel korábban(!) eltűnik a hullája...lksdfkdslkfsjio
-
elit_hun
őstag
válasz
Wolverine #13159 üzenetére
1v1-ben csak akkor jó sztem, ha:
-2* olyan jó gearbe van mint a másik
-AV van, és addig hílelni tudja magűt, amíg oda nem ér 15 csapattársaDjuree: Az a szánalmas vagy nem neked szólt, csak éppen AV-ztem, és közbe iphoneről pötyögtem, így kicsit félregépeltem/félregondoltam, te egy spawning expert vagy, ahogy a többiek is írják, de a szánalmas azért erős kifejezés
Most én meg nagyon döntés elött állok: Váltsam-e le az S1-es fegyóimat S2-re? +2*~6DPS-ért kiadni 27k honort? hááát, kicsit necces
-
Rizzo
aktív tag
válasz
Wolverine #13159 üzenetére
1v1-et nem is érdemes nézni, mivel olyan csak duelben van, az meg kit érdekel. World pvp-ben meg 1v1-ben cicában akkor támadsz amikor akarsz, de a world pvp-ben az 1v1 az meg mindig helyzetfüggő
FS!-en olvastam, hogy lehet, hogy a Wotlk-ban megszűnnek a +healing statok, csak damage + healing lesz együtt, és a +healinget a spell rank-jába építik be. Ezzel a heler kasztoknak kedveznének, mivel nem kellene 2 gear, és akár lehetne igazi hibrid talentet is csinálni. Szerintem ez nagyon jó ötlet, kérdés, hogy megvalósul-e -
Djuree
félisten
válasz
elit_hun #13155 üzenetére
"a lvl 25-öst azért röhögtem ki, mert nem kért, hogy segítsek neki, hanem parancsolt...come and help me now stb...ennél már csak az a jobb, amikor odamegy hozzád egy kis szintű, trade ablak megnyit, majd megszólal, give me 1g
Még kösszönni sem köszönt."
jó így már megértem.
de miért vagyok szánalmas? én se nem kértem tőled segítséget (sőt semelyik 70-estől sem, amit nem tudok megoldani ilyen szinten azt későbbre hagyom) se nem kértem 1g-t. nem tudom mibajod vanmennyé' aludni majd talán holnap jobb lábbal kelsz fel. ja hogy mindkettő bal
-
elit_hun
őstag
-
elit_hun
őstag
válasz
Djuree #13141 üzenetére
Te kész vagy...Ha akárhányszor lehetne ellőni a +500haste ratinget, akkor kb olyan szintű lenne, mint egy 50es fegyó, ami 28-son elégé brutális lenne...
a lvl 25-öst azért röhögtem ki, mert nem kért, hogy segítsek neki, hanem parancsolt...come and help me now stb...ennél már csak az a jobb, amikor odamegy hozzád egy kis szintű, trade ablak megnyit, majd megszólal, give me 1gMég kösszönni sem köszönt... De mind1, szánalmas vagy és kész
mod: a macsek formába a druida 70-en egy másik 70-es wari ellen esélytelen
-
Luos
tag
válasz
Djuree #13152 üzenetére
Nem lehet őket átnevezni
http://www.wowhead.com/?items=15.2 -
-conrad-
addikt
Nem tudjátok mi az a cucc, amivel megnövelhető a non-combat pet mérete? nem találom
-
Vigneau
félisten
Blood Elf Paladin-nál mely talenteket találták hasznosnak Holy, Pro és Ret vonalon a Kedves User-ek?
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #13144 üzenetére
na így már tiszta. vágod te a dolgot
"cica formában egy azonos szintű gearrel rendelkező warriort reggelire elfogyasztok"
ez megint csak tökéletesen igaz.
a 32-es druidommal macsek formában nyomulok inkább mint medvében. sokkal hatékonyabbnak érzem. nyomtam már le vele azonos szintű warrit macskaformában -
Wolverine
félisten
válasz
Djuree #13141 üzenetére
Pff. A dolog játékmechanika-függő: sokszor a lassú fegyverek a jók (lásd még DW-s cementsámán, arms warrior bazi nagy kétkezessel), és vannak esetek, amikor meg a gyorsak (DW fury warrior hitcap elérése után - bár ebben nem vagyok biztos
-, illetve rugók bizonyos talentjei - na, rugóhoz cseppet sem értek
). A konkrét Crowd Pummelernél azért imba a haste, mert alapesetben 2 secenként ütöd vele a 46-70-et (amit ugye a statjaid növelenek), a haste-et benyomva meg 0,8 secenként, ami elég durva dps-t jelent; mondjuk lvl30-asként ütsz annyi sebzést, mint egy 40-42-es karakter. Na ezért nem tölthető újra a 3 charge.
Ja igen: hiába van nálad egy lassan nagyot ütő fegyver, ha az ellenfél az ütéseid nagy részét dodge-olja, vagy eleve range-en kívülről lő...
Szóval igen, a gyors fegyverrel is meg lehet ölni a nagyot ütő ellenfelet. (cica formában egy azonos szintű gearrel rendelkező warriort reggelire elfogyasztok... pedig a macska gyorsan üt és kicsit)
-
bobace
addikt
Én ugye Boulderfisten vagyok, bár ne lennék, és ugye szegény Forte elhalálozott
(Pedig tegnap IF-ben még közös fotót is csináltattam párukkal, persze mit sem tudtam a szakadásról, csak pusztán egy kis RP feeling kedvéért) És ma látom a postot FS-en és olvasom hogy S0und nevű arc is ott nyomult. És a lényegi kérdés: Meg tudja valaki mondani ő ki ingame?
-
Djuree
félisten
válasz
elit_hun #13137 üzenetére
én már akkor rpg-ztem mikor még te a világon sem voltál. wizardryk, might ang magicek hogy csak a legnagyobbakat említsem. plusz a papíros dolgok: mágus, warhammer, rengeteg d&d és rengeteg dobókockás könyv. ennyit rólad...
hol vannak már ezek a jó kis rpg-k. oblivion? hagyjuk már...azis téged minősit hogy a lvl25-ös karikat kiröhögöd. te is voltál valamikor lvl25-ös, ezért még senkit nem kell lesajnálni...
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #13139 üzenetére
látom nem érted. ki mondta hogy változtatja az alapsebzést? azt mondtam hogy hiába gyors a fegyó ha kicsit sebez. ettől még nem lesz jobb mint egy 70-es fegyó. ami nagyot sebez az úgyis leüti a gyorsaságot. te nem fogsz soha kinyírni egy gyors fegyóval ami 20-at sebez, egy lassan ütő de 120-at sebző karit. ennyit mondtam. persze kis szinten valóban nagy előny ez a +500-as gyorsaság. 3szor lehet használni, ezzel így 3 erős ellent le lehet csapni amit amúgy nem tudnál.
-
elit_hun
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
Djuree #13136 üzenetére
A haste nem változtatja a fegyver alapsebzését
Vagyis egy lassú, nagyot ütő fegyverrel a kézben haste-et gyűjtve ugyanakkorákat ütsz, csak épp gyorsabban. A Crowd Pummeler esetében a 2.0-ás alapspeedet - egyéb buffokkal - 0.6-0.9-re lehet levinni, ami brutális.
Mountra mindenki ülhet. ez annyira alap, hogy nem is kell külön leírni. Miért ne ülhetne caster alakban?
szerk: #13138: Darkmoon Faire jön
-
elit_hun
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
elit_hun #13133 üzenetére
tudom hogy sok az 500. de hiába sok ha a fegyó sebzése kicsi. ha értenél egy kicsit is az rpg-khez tudhatnád. hiába a gyors sebzés ha csak 10-eket sebzel, kapsz egy lassan ütő fegyóból 100dmg-et egy ütésre és megfexel. ennyit a hasteről...
a wowwikit meg a wowheadet meg a thottbotot meg az allakhazamot is tövig olvasgattam már. de nincs szó bennük arról hogy a druida ülhet e mountra vagy sem.
ennyit erről...
-
elit_hun
őstag
válasz
Djuree #13130 üzenetére
szarul megoldva? Ez a cucc 500 (!!!!) haste ratinget ad...Ha értenél egy kicsit is a wowhoz, tudhatnád, hogy ez nagyon sok...az S4-es cuccok adnak majd 227 haste ratinged ember (bár ez nem buff, mindig megvan) szóval szép lenne, ha egy lvl 30-as cucc 2* olyan jó lenne mint a legjobb 70-es pvp cucc
a mountos kérdés: Te, izé, ezt most komolyan krédezed? [amúgy igen,ülhet mountra...]
Nem csak neked Djuree, hanem minden nagyon kezdő WoW-sak ajánlanám a WoWwikit és a thottbotot -
elit_hun
őstag
jaja, STV egy borzalom 37-40-ig, bár aztán ha 42 körül visszamegy az ember, akkor a 40-es questeket könnyen meg tudja csinálni (én is így tettem)
Nem számolja külön-külön, összesen 80 lehet nálad
13127: Az a fegyver nagyon OP lenne, ha akárhányszor lehetne használni
Megoldás: Tartogasd az elit questekhez
-
Luos
tag
válasz
Wolverine #13126 üzenetére
Most húzom a sámánomat, igy hogy szereztem neki egy két jobb cuccot elég jól lehet vele tolni viszont gnomereganban csalódtam..ezért a szarért annyiszor voltam lent..és most kiderül hogy csak 3 charges...viszont legalább elég gyors, 2 seces swing timerrel még a 12% crit is annyiszor bejön hogy nagyon sokszor tudok focused shockot tolni. Amugy a 2 secet a haste kb 0,86 sec-re viszi le, ami 30%os flurryvel kb 0,5 sec
csak sajnálom elhasználni.
-
elit_hun
őstag
Dustwallov marshba van egy goblin város, a barrensbe van a bejárat, és a lefelé vezető utat kell választani, olyan 37-38, esetleg 39 körül érdemes odamenni, én a 39-41-t ott egy nap alatt fejlődtem be, szinte semmi kék csíkkal
conrad: Régebben elvileg nem volt 80-as limit, szal ha régebben keszült (pre 2.4) akkor elvileg 2 db 20-as táskát is telepkalhattál volna 20-as stackekel
Amúgy meg valszeg egy gonosz bug elfelejtette a 2.4-es 80-as limitet
-
-conrad-
addikt
Mi furcsa a képen?
Fogalmam sincs hogyan történt.. -
Luos
tag
Van valami uj terület vmi midlesprocket vagy micsoda, oda hogy lehet eljutni és hányason érdemes oda menni?
-
Vigneau
félisten
válasz
Wolverine #13116 üzenetére
Tudom, tudom. A videón minden jól látszott. Ott olyan szépen nyomon lehetett követni mindent.
Már csak az a kérdés, hogy több palás küldetés van-e még. És ha igen, ugyanúgy fel tudom-e venni. No, majd meglátjuk, végülis sok XP-t nem kapnék már érte...Djuree: Hasonló gondom már volt más küldetésnél. De még a játék elején. Lehet, vannak még bugok a szerveren...
-
-
Wolverine
félisten
-
-
elit_hun
őstag
szegény macsekot miért kell megölni?
[költői kérdés volt]
Am hogy érted azt, hogy elkezd örjöngeni?mod: Már megvan mi történik: [link] nem rossz
-
Vigneau
félisten
Van közöttetek Blood Elf Paladin? Mert ha igen, akkor tanácsot kérnék.
-
whitezo88
nagyúr
KT macskájának legyilkolása
[link]
-
Guargumi
tag
1k gold az a cim?
ez olyan kb. mikor valamilyen cimet lehetett vásárolni irl anno
elöször néztem is, vajon mi kell ehhez, mit csinálhattak ezek a fickók, én még nem vagyok exalted, de nem veszem meg az biztos.
Azt hittem valami kell hozzá, végigverni hc mgt -t vagy hasolnó, mindig tanul az ember.Nekem marad a Champion of the Naaru.
Amit a pugról irtam, 70 instákra vonatkozik, én a low lvl instákat kihagytam a main karival, de az altokkal is, talán uldaman vagy Dire Maul.
-
Luos
tag
válasz
elit_hun #13104 üzenetére
Enis azt farmolom, főleg a krva imba 63 dmg upos alchemy trinketért, tegnap jöttem rá, hogy a hc-zás kb 6szor jobban megéri, majd 3k reput kaptam az instáért, bevertük kb 1 óra alatt. Mostmár csak 9k és még aldort is fel kell huzni ami dupla annyiba kerül mint a scryers.
-
elit_hun
őstag
Végre Exalted lettem SSO-val
Nem mondom, hogy nehéz volt, a napi questekért (40-45 perc...) kaptam 2250 honor körül naponta, meg is vettem a +18ag+19stam+64attack poweres nyakast és tabardot
-
Bencus88
nagyúr
Eddig bírtam
Már meg is rendeltem a gc-t.Igaz nem leszek aktív, de jobban alszok, ha bármelyik pillanatba feltölthetem a gc-tMeg úgy is kell még sok badge meg honor, szóval...
Na szép nyarat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest