Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Hja, úgy könnyebb, nekem a francia HT-ág kimaradt, nem is nagyon érdekel (most még, de amilyen hülye vagyok, előbb-utóbb nekiesek annak is
).
Nem fogom használni a patch-.ig a Lorraine-t, így most siralmas, nem is az ágyú, inkább a sebessége, még menekülni se nagyon lehet most vele.
sanya: Nem tudom, nekem a P2 az eddigi legjobban működő tankom, a Pershing elbújhat mögötte (és nem csak azért, mert nagyobb méretű a német gép
). Ez az egyetlen, amit (még) nem adtam el az utódja megvételét követően azonnal.
Szerintem nem gyakrabban esik le róla a lánc, mint a többi gépről. Ha leesik, szereld vissza.70% körül van a legénység átlagos szerelési skill-je és egészen gyorsan dolgoznak.
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest