Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
De szerencséd volt, hogy pattant az utolsó lövésem.
Nem tudom miért, de eddig a ferdit mindig lent lőttem. Most rájöttem, hogy fent a löveg mellett valahogy egyszerűbb átütni, de ez csak a nagy lövegekre igaz. D-25T-vel is kaptam már hasba egyet, de sajnos nehéz eltalálni, hogy ne a mindig pattanó részt lőjem, viszont 175 mili átütésű löveggel nehéz átütni a 200 milit a löveg mellett. A Tiger P is érdekes járgány 120 milis tornyáról mindig pattanok a 227 penes löveggel is. Lehet inkább azt veszek SU-152 helyett, normál szerveren soha nem volt még Tigrisem, de ha behozzák a Ferdi kifejlesztését belőle, akkor évekbe telik, mire elitre kihúzom. Bár ha tényleg annyira jó tank, akkor nem gond, ráadásul potyára lesz egy T8-as német TD-m. 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem tudom miért, de eddig a ferdit mindig lent lőttem. Most rájöttem, hogy fent a löveg mellett valahogy egyszerűbb átütni, de ez csak a nagy lövegekre igaz. D-25T-vel is kaptam már hasba egyet, de sajnos nehéz eltalálni, hogy ne a mindig pattanó részt lőjem, viszont 175 mili átütésű löveggel nehéz átütni a 200 milit a löveg mellett. A Tiger P is érdekes járgány 120 milis tornyáról mindig pattanok a 227 penes löveggel is. Lehet inkább azt veszek SU-152 helyett, normál szerveren soha nem volt még Tigrisem, de ha behozzák a Ferdi kifejlesztését belőle, akkor évekbe telik, mire elitre kihúzom. Bár ha tényleg annyira jó tank, akkor nem gond, ráadásul potyára lesz egy T8-as német TD-m.