Aktív témák

• AlexWolf

senior tag

Az jutott még az eszembe, hogy nem biztos, hogy a KV-5, löwe, type stb tulajdonosok feltétlenül bénák. A legtöbb ember szerintem pénzszerzésre tartja ezeket a tankokat (én is).
    Gondoljunk bele a következőbe. Kell mondjuk 1 milla pénz.

Vegyük azt, hogy a fent említett tankok vesztes körben, ha ki is lőnek, úgy, hogy mondjuk meglőttél pár tankot termel 40-50K pénzt, és ezt 3-4 perc alatt, míg ha fullosan végigjátszod a kört, akkor 10-15 perc alatt termel nyertes kör esetén 80-120k-t vesztes esetén 60-80k-t.
    Szerintem sokan csinálják azt, főleg ha több ilyen pénztermelős tankjuk van, hogy berongyolnak lőnek 1-2-t, meghalnak, és már mennek is a következő csatába. Így sokkal hamarabb megvan az misi, mint "rendes" játékkal. A többiek szempontjából ez lehet, hogy rossz, de ott van az is...mi van, ha mondjuk pont tier 10-eshez termeli a lóvét, amivel a klánjának fog majd segíteni. Felfogható ez a WG hibájának, hogy ilyen lehetőséget rakott a játékba, de benne van és ki lehet használni.

Nekem is volt ilyen, nem szégyellem, amikor pénz kell és nincs idő a szép játékra (munka mellett, ha nem tud az ember a munkahelyéről játszani, akkor ez a leggyorsabb módja a pénzszerzésnek...hacsak nem olyan hülye az ember, hogy aranyat váltson át).

Én nem tudok senkit elítélni, azért ahogy játszik (kivéve talán a direkt blokkoló barmokat). Nekem is hétvégén, ha belejövök, mert van időm, akkor felpörgök és sokkal jobban megy, mint esténként munka után, amikor van 1-2 órám mielőtt gondolkodni is elfelejtek a fáradságtól (no meg a sörtől:D ).

Kicsit terjengős lettem, de peace! (ez "békét" jelent englisül...csak mondom :D)

Aktív témák