Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Mostmár én is voltam a teszt szerveren. Az ST-1-et rendesen feloposították, van, hogy az Object 268, és az IS-7 is pattan róla kétszer, akár egymás után is. Bár maradna ilyen.
Igazából azt ígértek, hogy nem csak elveszik T-34-85-től, és T-43-től a D-10T löveget, hanem kap is egy B-54K-t helyette. Nem kapott. Az a 2 tank mostmár nem ér többet, mint egy KV-13, esetleg egy német T-34 (VK3002DB), úgy lebutították őket. Remélem ez nem végleges, bár ezen a 2 tankon, már nem sokat, javítanak, akinek még nincs T-44, és kell neki, az mehet szopni.
A másik, aminek nyugodtan levehetnék a sebzését a társai átlagára, az a JGPZ E100. Hirtelen megutáltam azt a tankot, néha rosszabb, mint az arty, mert ezzel még elbánni sem lehet. Remélem kap egy nagybetűs NERF-et, mert ez így túl erős szvsz.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából azt ígértek, hogy nem csak elveszik T-34-85-től, és T-43-től a D-10T löveget, hanem kap is egy B-54K-t helyette. Nem kapott. Az a 2 tank mostmár nem ér többet, mint egy KV-13, esetleg egy német T-34 (VK3002DB), úgy lebutították őket. Remélem ez nem végleges, bár ezen a 2 tankon, már nem sokat, javítanak, akinek még nincs T-44, és kell neki, az mehet szopni.
A másik, aminek nyugodtan levehetnék a sebzését a társai átlagára, az a JGPZ E100. Hirtelen megutáltam azt a tankot, néha rosszabb, mint az arty, mert ezzel még elbánni sem lehet. Remélem kap egy nagybetűs NERF-et, mert ez így túl erős szvsz.