Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Mindenki előtt nyitva állt a lehetőség, hogy bármilyen tankot kifejlesszen, ha ezzel ilyen-olyan-okok miatt nem élt, az "nem fair"? (Egyébként anno a mikor bejött az E50, járt egy ingyen slot)
Ezek kihúzása tényleg nem kötelező, nem kötelező begyűjteni az ilyen potya garázshelyeket sem. Ingyen premium tank? Egyszer volt Budán kutyavásár, egy évvel előre bejelentve, aki nem élt vele viselje a következményét, ja és egyáltalán nem volt ingyen. (ugyanis nem lehet ingyen elérni egy T9es tankot) Azóta se volt és nem is valószínű, hogy lesz mégegy ilyen lehetőség.
Én nem fejlesztettem ki egy darab garázshelyes szovjet tankot sem, egyetlen Su-76om van a fáról, a francia fához hozzá sem nyúltam, én bevállaltam, hogy nem kaptam 3-4 slotot ingyen, sem második T10es heavyt. És most is bevállalom, hogy nem kell free slot a francia tankkal, se pár százezer ingyen credit, amit a mostani fél-áras hétvége és a későbbi tier ugrás miatt növekvő árral össze lehetne trükközni.
Már bocs, de aki a német tankoktól nem lát tovább ebben a játékban az meg is érdemli, ha kimarad ilyen hatalmas "eventekből", mint ingyen garázs hely, 300 retkes arany darabja, de nem egyszer volt már fél áron, ez a "nem fair"? Megvágták pár száz forintnyi összeggel, azokat akiket semmi más nem érdekel csak ami Feldgrau és Balkenkreuz van rányomva?
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest