Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Murder3 #7588 üzenetére

Mindenki előtt nyitva állt a lehetőség, hogy bármilyen tankot kifejlesszen, ha ezzel ilyen-olyan-okok miatt nem élt, az "nem fair"? (Egyébként anno a mikor bejött az E50, járt egy ingyen slot)

Ezek kihúzása tényleg nem kötelező, nem kötelező begyűjteni az ilyen potya garázshelyeket sem. Ingyen premium tank? Egyszer volt Budán kutyavásár, egy évvel előre bejelentve, aki nem élt vele viselje a következményét, ja és egyáltalán nem volt ingyen. (ugyanis nem lehet ingyen elérni egy T9es tankot) Azóta se volt és nem is valószínű, hogy lesz mégegy ilyen lehetőség.

Én nem fejlesztettem ki egy darab garázshelyes szovjet tankot sem, egyetlen Su-76om van a fáról, a francia fához hozzá sem nyúltam, én bevállaltam, hogy nem kaptam 3-4 slotot ingyen, sem második T10es heavyt. És most is bevállalom, hogy nem kell free slot a francia tankkal, se pár százezer ingyen credit, amit a mostani fél-áras hétvége és a későbbi tier ugrás miatt növekvő árral össze lehetne trükközni.

Már bocs, de aki a német tankoktól nem lát tovább ebben a játékban az meg is érdemli, ha kimarad ilyen hatalmas "eventekből", mint ingyen garázs hely, 300 retkes arany darabja, de nem egyszer volt már fél áron, ez a "nem fair"? Megvágták pár száz forintnyi összeggel, azokat akiket semmi más nem érdekel csak ami Feldgrau és Balkenkreuz van rányomva?

Aktív témák