Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Murder3 #7588 üzenetére
Mindenki előtt nyitva állt a lehetőség, hogy bármilyen tankot kifejlesszen, ha ezzel ilyen-olyan-okok miatt nem élt, az "nem fair"? (Egyébként anno a mikor bejött az E50, járt egy ingyen slot)
Ezek kihúzása tényleg nem kötelező, nem kötelező begyűjteni az ilyen potya garázshelyeket sem. Ingyen premium tank? Egyszer volt Budán kutyavásár, egy évvel előre bejelentve, aki nem élt vele viselje a következményét, ja és egyáltalán nem volt ingyen. (ugyanis nem lehet ingyen elérni egy T9es tankot) Azóta se volt és nem is valószínű, hogy lesz mégegy ilyen lehetőség.
Én nem fejlesztettem ki egy darab garázshelyes szovjet tankot sem, egyetlen Su-76om van a fáról, a francia fához hozzá sem nyúltam, én bevállaltam, hogy nem kaptam 3-4 slotot ingyen, sem második T10es heavyt. És most is bevállalom, hogy nem kell free slot a francia tankkal, se pár százezer ingyen credit, amit a mostani fél-áras hétvége és a későbbi tier ugrás miatt növekvő árral össze lehetne trükközni.
Már bocs, de aki a német tankoktól nem lát tovább ebben a játékban az meg is érdemli, ha kimarad ilyen hatalmas "eventekből", mint ingyen garázs hely, 300 retkes arany darabja, de nem egyszer volt már fél áron, ez a "nem fair"? Megvágták pár száz forintnyi összeggel, azokat akiket semmi más nem érdekel csak ami Feldgrau és Balkenkreuz van rányomva?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest