- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Amazon Kindle
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ha csak régen volt, akkor elhiszem, hogy jó tank lehetett, gyakran pattant, de mára azt sajnos elfelejtette. Valszeg majd Bl-9-cel sokkal jobb lesz, de nekem a KV-1S és az IS sokkal pattogósabb, mint az IS-3, ettől a tanktól sokat vártam, de lehet kár volt. Igazából lehet, hogy nerfelték, mert 7.4 előtt mentem pár kört haveroméval és az sokkal jobban pattogott, mint az enyém. Biztos nem az alap torony az oka, mert a piros karika körül kaptam 2 átütést, top tank voltam.
FSB1000: Igazad van, fontos a jó társaság. Mi tegnap Napfénysütivel voltunk Churchill szakaszban, még el sem kezdődött a csata, erre egy Somua beírja nekünk(saját csapat), hogy noob Churchill. Nem mondtuk neki, hogy maradjon csöndbe ilyen tankkal, de ő rögtön elkezdett dicsekedni, hogy neki IS-4 van, és beírtam nekem mi van, de azok szarok... (3 T8) Azt is írta, hogy ő francia, azért megy francia tankkal, ritka egy nagy tapló, az elsők között lőtték ki.
Végül nem bírtunk mit kezdeni az ellennel, nyertek, tier 6-os encounter csata, Siegfried Line. Kapott egy jelentést a nagy pofájú rohadék.
Aktív témák
- Nintendo Switch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- trek81 károsultjai
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Amazon Kindle
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Envy x360 14 2-in-1 14" 3K OLED érintő Ultra 5 125U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Fujitsu LIFEBOOK P702 Laptop jó akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest