Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

bullseye addikt válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreÉn mindkettővel éppen a T10 felé cammogok. Patton szerintem teljesen papír, míg az E-50 néha nagyon pattintgatós kedvében van, és talán pontosabb is, de Pattonnal mintha többet sebeznék - direkt megnéztem, nem igaz... az összes statom rosszabb Pattonnal, de azzal már megvan az ász, tehát valamiben könnyebb, és úgy maradt meg bennem, mint sok szívás, de pár nagyon élvezetes csata. De amint kifejlesztem a T10-et eladom. Igazából a kérdés az, mi áll közelebb hozzád stílusban egy igaz meg, vagy egy fél-heavy 
Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő