- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bad Pritt #47633 üzenetére
Nekem a T-34-1-el lett egyre rosszabb a végén, de csak az utolsó 10k XP felé. Az előtt folyamatosan adta a prém nélküli 1000 xp-s köröket 18-ból 16-ot szakasztárs nélkül nyertem. T32-vel az én sebzésem is lehetne jobb, a T29-es teljesítményem után az 1775-öt kicsit keveslem. Azon meg ne is csodálkozz, hogy mellélő, hisz ez a legpontatlanabb T8-as (nem prémium) nehéz tank. Ezzel az a baj, hogy a BiA nem javít rajta semmit, csak a venti. Majd az M103 és az E5 kompenzál ilyen téren, bár azt nem értem, azoknak miért csak -8-as gun depression-jük van.
(#47627) Djuree: Azt a gépet én is imádtam, a Black Prince utána már kicsit csalódás volt. Bár nem veszem el tőle a kedved, sok sikert hozzá.
Csak én érzem úgy, hogy javítottak az IS-7-en? Olyan, mintha fürgébb lenne. Csodálkoztam is, hogy Swamp CW-n a földúton (nem a mocsárban) 40-45-el ment, az 50B alig ért minket utol, persze messzebbről indult. Jobban is fordul kicsit, majdhogynem IS-8 szintje.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest