- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #42021 üzenetére
Lehet kár volt idő előtt kidobnod az öreglányt. Hát azért a Churchill-sorozat egyik tagja se rakéta, szóval ebben nincs nagy eltérés köztük. Én is szidtam a I-est, ezzel szemben a VII-essel mentem eddig 5 csatát, 100%-os vagyok eddig vele, elsőre meglett az ász, lőttem már két top gun-t is, ami viszonylag ritka nálam...valószínűleg ez persze csak mák, de ha jó irányba indulok el vele és nem késem le a csatát, akkor lehet vele alkotni.
AC Mle48: még csak a hétvégén lett meg a nagyobb csúzli rá, túl sokat nem is megyek vele, valahogy nem érzem ezt a TD-t. Ha megyek vele előre és támadok, akkor is szétlőnek, a frontja nálam nem akar pattintani semmit, hiába riszálom, ha hátul maradok, akkor meg alig tudom támogatni a csapatot, papíron ugyan pontos és ütős ez az ágyú, de a hajamat tépem, mikről képes pattanni. Még szokni, tanulni kell, siralmas a győzelmi arányom vele.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged