Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz diegho #40970 üzenetére

Nos igen, en a HE loszerrel tevesztettem a HEAT-et, az APCR-t pedig simma Armor Piercing-el.
    Oke, kivancsi leszek, hogy mit sug neked olyankor a dzsinn :DDD

VHW : nos, ez gondolom tanulmanyozasra szorulna, de mondok 1 gyors peldat : mondjuk van egy Tigrisunk egy 8as csataban.Hatulrol lovoldozzuk az ellent, amelyik mondjuk harcol egy 8as neheztankunkkal.
    A mi Tigrisunkon van periszkop, a parancsnoknak olyan kepesseg amellyel ellat picitt messzebb, a radiosunknak szinten. Aztan van egy olyan kepesseg, amely 2 masodpercnel hosszabb ideig mutatja a felfedezett ellenfelet - itt arra gondolok, hogy kinyirtak a mi neheztankunkat, es aki kinyirta jon felenk, de o meg nem lat minket, mert kevesebb a latotavja.Az egyik legenyunknek meg olyan kepesseg, hogyha kinyiffan a tankunk, akkor szinten 2 masodpercnel tovabb mutatja azt, aki minket kinyirt.
    Hogyha van egy jo tuzerunk,akar 2-3 is az adott csataban, szamomra/de lenyegeben az egesz csapatra nezve - nem volt hasznosabb ez a ket kepzettseg, ami 2mp-re meg mutatja az ellent ? Mivel igy a tuzerunk esetleg meg tudja loni, mig a pl a javitassal ez esetben nem ertem el semmit, mivel nem kellett hasznaljam.
    Persze lehet hogy nem jo a peldam, mert nem igy mukodik, vagy egyszeruen tul keves a 2 masodperc, hogy egy tuzer sikeresen meg tudjon loni valakit ilyen rovid ido alatt, de en igy kepzeltem el, hogy ezeknek is van hasznuk...Vagy teszem azt fel, van Ground Pressure/Talajnyomas vagy mi a menko, esetleg rossz talajon/terepen, amikor szamit hogy ha kibujsz fedezekbol loni, akkor milyen gyorsan tudsz visszahuzodni, es ez a kepesseg segit ezugyben, akkor ez is szinten hasznosabb az adott esetben mint a javitas.

Aktív témák