-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40955 üzenetére
Prem loszer : hat igen, csodalatos az animacio amit hozza terveztek...Olyan mint egy raketa, elvezet nezni ahogy latod a langot ami vagja at a pancelt, suvit, sistereg, es akkor pofara esel amint kihuny a langja, es 0 sebzes
Vegulis orvendek, hogy annak idejen a Panther 2-t javasoltad, amikor kerdeztem hogy melyik kozepes tankot vegyem meg, mert most pl a T-44-el szenvedos a 100mm-es loveg, amit meg a T-34/85-rol orokoltem.
Es a tank is lassu, mert most fejlesztem a kozepes motrot, meg 7 ezer TP van hatra...Igen ertem az IS3-ra.Viszont hogy oldod meg, hogy lass is vele valamit, mert elegge rovidlato ?
Vagy kiegyenliti a 6ik erzek, mert fedezekbe mesz, amint meglatnak ?Kozepes tankok : ertve. Azaz, amint tudunk cserelni, akkor a javitast csereljuk le az altalad javasolt ugymond " hasznosabb" kepessegekre ? (safe stowage, cluch braking, snap shot stb) Vagy ezek a repair utan kovetkezzenek csak 2-ik kepessegkent a repair utan ?
Konnyu tankok : en is az alcara gondoltam, de viszont ott lenyeges a latotav, meg a radio erossege is, nemde ? Viszont valoszinu hogy az alca a leghasznosabb az elejen, amig fejlodik a legenyseg 2-ik, 3-ik kepzettsegre.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest