- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #40955 üzenetére
Prem loszer : hat igen, csodalatos az animacio amit hozza terveztek...Olyan mint egy raketa, elvezet nezni ahogy latod a langot ami vagja at a pancelt, suvit, sistereg, es akkor pofara esel amint kihuny a langja, es 0 sebzes
Vegulis orvendek, hogy annak idejen a Panther 2-t javasoltad, amikor kerdeztem hogy melyik kozepes tankot vegyem meg, mert most pl a T-44-el szenvedos a 100mm-es loveg, amit meg a T-34/85-rol orokoltem.
Es a tank is lassu, mert most fejlesztem a kozepes motrot, meg 7 ezer TP van hatra...Igen ertem az IS3-ra.Viszont hogy oldod meg, hogy lass is vele valamit, mert elegge rovidlato ?
Vagy kiegyenliti a 6ik erzek, mert fedezekbe mesz, amint meglatnak ?Kozepes tankok : ertve. Azaz, amint tudunk cserelni, akkor a javitast csereljuk le az altalad javasolt ugymond " hasznosabb" kepessegekre ? (safe stowage, cluch braking, snap shot stb) Vagy ezek a repair utan kovetkezzenek csak 2-ik kepessegkent a repair utan ?
Konnyu tankok : en is az alcara gondoltam, de viszont ott lenyeges a latotav, meg a radio erossege is, nemde ? Viszont valoszinu hogy az alca a leghasznosabb az elejen, amig fejlodik a legenyseg 2-ik, 3-ik kepzettsegre.
Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Villanyszerelés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest