Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz diegho #40955 üzenetére

Prem loszer : hat igen, csodalatos az animacio amit hozza terveztek...Olyan mint egy raketa, elvezet nezni ahogy latod a langot ami vagja at a pancelt, suvit, sistereg, es akkor pofara esel amint kihuny a langja, es 0 sebzes :W :W :W

Vegulis orvendek, hogy annak idejen a Panther 2-t javasoltad, amikor kerdeztem hogy melyik kozepes tankot vegyem meg, mert most pl a T-44-el szenvedos a 100mm-es loveg, amit meg a T-34/85-rol orokoltem.
    Es a tank is lassu, mert most fejlesztem a kozepes motrot, meg 7 ezer TP van hatra... :F

Igen ertem az IS3-ra.Viszont hogy oldod meg, hogy lass is vele valamit, mert elegge rovidlato ?
    Vagy kiegyenliti a 6ik erzek, mert fedezekbe mesz, amint meglatnak ?

Kozepes tankok : ertve. Azaz, amint tudunk cserelni, akkor a javitast csereljuk le az altalad javasolt ugymond " hasznosabb" kepessegekre ? (safe stowage, cluch braking, snap shot stb) Vagy ezek a repair utan kovetkezzenek csak 2-ik kepessegkent a repair utan ?

Konnyu tankok : en is az alcara gondoltam, de viszont ott lenyeges a latotav, meg a radio erossege is, nemde ? Viszont valoszinu hogy az alca a leghasznosabb az elejen, amig fejlodik a legenyseg 2-ik, 3-ik kepzettsegre.

Aktív témák