- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40947 üzenetére
A prém lőszer is ugyanúgy pattan, 0-t sebez, mellémegy, viszont jó drága. Vannak tankok amiken csak azt lövök, de vannak amiken egyáltalán nem. T-54en azért lövök csak goldot, mert a D10T2C célzási ideje nagyon jó, viszont sima lőszerrel nem lehet mindent átütni szemből, mint a D54S-el. Amikor bejött a D10T2C még nem volt prémium lőszer kreditért, de én már akkor is ezt használtam és már akkor jobb volt, mint a D54S, mert tudom hová kell lőni vele.
Képességeket az IS-3ra mondtam el, az arra vonatkozik, nem másra.
Medium tankokra, természetesen repair elsőnek, commander-re ledobni és sixth sense rá, amikor már 100% marad, többin maradjon a repair. Loader-re mehet safe stowage, ha sok a blow up, többire smooth ride és snap shot, de mehet a driver-re clutch breaking is.
Light: mindre camo, commander-en ledobni sixth sense-re és attól függően osztani a többit, hogy milyen lightról van szó.
Aktív témák
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest