Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Jó akkor tisztázzuk, én csak azért vagyok mérges, mert számítottam banra(amit nyugodt szívvel letöltötttem volna, de nem végelegesre. Szal nem vitatom, hogy megérdemlem. De ezek után azt nem vágom, hogy sok both, meg idióta(amit sztem minden csatában reportol egy ember helytelen játék címén) tier 10 tank van, az hogy jut el odáig? Azokat így ki kéne szűrniük nem?
Amúgy legtöbbet 8-as artyval játszottam el, mivel azzal bárhonnan ki tudtam volna lőni. Érdekes mód, egy olyan pályán lőttem ki ahol 5 arty volt, végig rohantam mindenkin, és úgy lőttem ki egy e-100-assal mérgemben, pedig végig fel voltam spotolva.
Amúgy meg nem volt 100 csata, mert sokszor elmentem kilövetni magam. De volt régebben is olyan, hogy valakit azért jelentetek fel, mert beírta, hogy dolga van, azt kinyiratta magát.
Na nem akarom magam védeni. Én is utáltam az afkkat, és amúgy 3 nap utána amúgy is leálltam volna ezzel. Mindegy, tényleg megérdemlem, ennyi.
Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest