Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

PumpkinSeed addikt válasz  bullseye

üzenetére bullseye

üzenetéreNem fogok statisztikát vezetni arról, hogy mennyit ölök, meccsenként és mivel nem játszok all day all night ezért nem is tudok játszani annyira mint ti. De mivel mindig reggel játszok tudni illik, hogy reggeli órákba több a tard player igy én mint noob játékos is előnyben vagyok. Ebben az estben nagyobb esélyem van arra, hogy fragat szerezzek. 1 éve játszottam meg 80 meccset kb december végétől. Én az utolsó 80 meccset átlagoltam. Remélem megértőek vagytok velem szemben. Elég indokot hoztem fel magam védelmére szval remélem nem leszek mostmár a topic témája tovább. -.- 
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő