Hirdetés

Aktív témák

• Z.m.Z

aktív tag

válasz Stauffenberg #33629 üzenetére

Sajnos a többség pont úgy W.o.T.-ozik mint ahogy régen C.S.-ozott! Itt is azt várná az ember, hogy összehangolt csapatmunkában értelmesen menjen egy csata ahol mindenkinek meg van a dolga, de lelőnek a csapattársak, vagy belök a vízbe, vagy kitol a fedezékből, hogy ő beférjen, vagy a nyakadra áll mert nem tud másik helyet keresni. Az ellenfelek meg rohangálnak mint a barom, és a gyors tankkal nem felderíteni megy hanem rád ugrat ezerrel majd futkos körülötted és lő mint a barom össze vissza és direkt az önáró lövegeket keresik mert tudják, hogy az nem tud időben ráfordulni. Tiszta CS!! Ott is ugráltak mint a nikkelbolha, tűzgombra ragadt ujjal és te meg azt sem tudtad hova lőjj. De mindez megváltozik ha sikerül csatlakoznod egy jó századhoz vagy klánhoz. Én is bosszankodtam meg anyáztam sokat most meg észre sem veszem. Ha látom hogy hülye a csapat ahová berakott a gép akkor írogatom nekik mekkora pöcsök meg az ellenfélnek, hogy gyorsan lőjjenek már ki mindenkit és a végén gratulálok nekik. :C Ennyi. Ne add fel!

Aktív témák