Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz nyunyu #32261 üzenetére

En ezt a ket valtozatot kedvelem a Skyrim eseteben :
    1. [link]
    2. sajnos a legjobbat nem kapom, egy kecskeszakallas ficko enekel amolyan idiota stilusban :)

Hogy jo-e a Cromwell ? Nos nem, egy darab szarkupac.Az esetek 90%ban ammorack, ha javitod, megint ellovik, es neked annyi. (multkor egy Crusader nyirt ki, 5os tank ilyen modon).
    A Cromwell nekem csak azert kellett, hogy jokat szaguldozzak, mint anno a Kv13-al, ugye annak akkor 59 volt a sebessege, most csak 49.
    Mondjuk, en felderitonek fogom hasznalni, csak elobb a legenysegnek kellene valami kepzettseg.Pl a Biztonsagos elhelyezes az ammo rack miatt, aztan hogy messzebbre lasson, jobban forduljon, kissebb legyen a talajnyomas, stb. Egy tavcso sem artana, de azt majd valamikor maskor veszem meg, par honap mulva, ha lesz felaras akcio.Es ha ezzekkel a dolgokkal bevalik (persze ha van tuzerseg boven a csapatban), akkor megtartom, maskepp lehet lecserelem valami egyebre...

Azt mondod nem annyira jo az a franc(os) TD ? En amikor szembekerulok vele bosszant, hogy altalaban pattan...persze ha 7es tankkal vagyok, ugy ertem.Ilyen szempontbol jonak tunik...az a radar vagy mi a fene van rajta T alaku, azt erdemes loni ?

Aktív témák