-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
nyunyu #32261 üzenetére
En ezt a ket valtozatot kedvelem a Skyrim eseteben :
1. [link]
2. sajnos a legjobbat nem kapom, egy kecskeszakallas ficko enekel amolyan idiota stilusbanHogy jo-e a Cromwell ? Nos nem, egy darab szarkupac.Az esetek 90%ban ammorack, ha javitod, megint ellovik, es neked annyi. (multkor egy Crusader nyirt ki, 5os tank ilyen modon).
A Cromwell nekem csak azert kellett, hogy jokat szaguldozzak, mint anno a Kv13-al, ugye annak akkor 59 volt a sebessege, most csak 49.
Mondjuk, en felderitonek fogom hasznalni, csak elobb a legenysegnek kellene valami kepzettseg.Pl a Biztonsagos elhelyezes az ammo rack miatt, aztan hogy messzebbre lasson, jobban forduljon, kissebb legyen a talajnyomas, stb. Egy tavcso sem artana, de azt majd valamikor maskor veszem meg, par honap mulva, ha lesz felaras akcio.Es ha ezzekkel a dolgokkal bevalik (persze ha van tuzerseg boven a csapatban), akkor megtartom, maskepp lehet lecserelem valami egyebre...Azt mondod nem annyira jo az a franc(os) TD ? En amikor szembekerulok vele bosszant, hogy altalaban pattan...persze ha 7es tankkal vagyok, ugy ertem.Ilyen szempontbol jonak tunik...az a radar vagy mi a fene van rajta T alaku, azt erdemes loni ?
Aktív témák
- Autós kamerák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- iPad topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- CORSAIR K100 AIR
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest