- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó volt ez a kör... egy idióta GwTiger az elején benyögte, hogy nem nyerünk, mert 15% a nyerési esélyünk.
Redshire volt a map és a csapatunk 90%-a a dombra ment fel, én (KV-3) meg egy T25/T elmentünk oldalt a kis város irányába. A T25/T elég hamar kipurcant, mert azt hitte neki kell vezetnie a támadást. Én meg ott álltam egy hasznavehetetlen USA T-34-el az oldalamon, aki 2 perccel később gyáva nyúl módjára el is menekült, mikor feltűnt egy E-75.
Az E-75 mellett volt egy IS meg egy T-34, ezeket mind bedaráltam. Igaz az E-75 bajos volt, mert lenyomtam 14 HP-ra, de engem ekkor már csak egy lövés választott el a haláltól. Egy szikla két oldalán voltunk és a csapatnak is volt rálátása a dögre, de senki nem segített, nyomtam a chatet, pingeltem, beépített parancsokkal mondtam, hogy SOS, meg tűztámogatást kérek, de mindenki leszarta, csak a dombon ültek. Végül egy arty elintézte.
Ezt a hármat leforgácsolva még jött egy Tiger P, de sikerült azt is 50%-ra lenyomnom a többit az a T-34 végezte el, aki korábban elmenekült.
Aztán a 15% nyerési esély ellenére nyertünk, én meg 78k kredittel gazdagodtam (3000 dmg felett volt a kör).
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest