Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

Jó volt ez a kör... egy idióta GwTiger az elején benyögte, hogy nem nyerünk, mert 15% a nyerési esélyünk.

Redshire volt a map és a csapatunk 90%-a a dombra ment fel, én (KV-3) meg egy T25/T elmentünk oldalt a kis város irányába. A T25/T elég hamar kipurcant, mert azt hitte neki kell vezetnie a támadást. Én meg ott álltam egy hasznavehetetlen USA T-34-el az oldalamon, aki 2 perccel később gyáva nyúl módjára el is menekült, mikor feltűnt egy E-75.

Az E-75 mellett volt egy IS meg egy T-34, ezeket mind bedaráltam. Igaz az E-75 bajos volt, mert lenyomtam 14 HP-ra, de engem ekkor már csak egy lövés választott el a haláltól. Egy szikla két oldalán voltunk és a csapatnak is volt rálátása a dögre, de senki nem segített, nyomtam a chatet, pingeltem, beépített parancsokkal mondtam, hogy SOS, meg tűztámogatást kérek, de mindenki leszarta, csak a dombon ültek. Végül egy arty elintézte.

Ezt a hármat leforgácsolva még jött egy Tiger P, de sikerült azt is 50%-ra lenyomnom a többit az a T-34 végezte el, aki korábban elmenekült.

Aztán a 15% nyerési esély ellenére nyertünk, én meg 78k kredittel gazdagodtam (3000 dmg felett volt a kör).

Aktív témák