Hirdetés

Aktív témák

• Cooper911

senior tag

Srácok, komolyan, ennyi sirást. Az ilyen tényleg mehetne az offtopicba.
    Igenis ezen kivül is van mit megbeszélni, mert azért csak csak jönnek új tankok, a pályák is alakulnak át, a régi tankok is változnak valamit, jönnek új modok, segédprogik, stb.
    Valaki pl linkelt már képeket, adatokat az új amcsi tankokról, majd 3 nap múlva másvalaki kéri hogy legyen már kép róluk mert ő még nem látta. Persze hogy nem látta, mert 600 hszel ezelött volt a kép, közben 400 hsznyi jajjnoobsretardslemmingtrainszopóág.

Zavar a sok piros randomban? Hát mi a rákért mész randomban? Szedjél össze 15 embert akivel szivesen játszol. Ebből 10 rá fog érni, ebből egynek van prémiumja, lehet századot inditani, lehet taktikát kidolgozni, megvalósitani, nyerni, több kreditet kapni. Ennyi. Elég hozzá egy-két fullos tank esetleg egy jó arty vagy scout. Nem kell 8 ágat húzni hozzá, nem kell hogy T10es tankal nyomjad.

Idegesit a játék? Szétvernéd a billentyüzetet? Akkor inkább szaladgálj a réten az megnyugtat! Szar a játék? Akkor minek játszol vele? De komolyan, a játék célja a kikapcsolódás a szórakoztatás, ha ez nincs meg akkor ez munka, vagy véresen komolyan vett hobby, inkább keress valami nonkompetitiv kikapcsoló játékot.

Azt sem értem miért kényszer valakinek hogy T10es tankja legyen ha 9es szinten szenved és folyamatosan sok kreditet veszit. (Én pl IS8al prém nélkül is hoztam átlagban a nullszaldót vagy egy kicsi pluszt és szeretem azt a tankot) T8ban sőt T6ban is jókat lehet játszani és T5-6ban van pár jó tank amivel jól is lehet keresni.

A napi duplázós kénszert sem értem. Van aki ideg görcsöt kap ha egy tankot nem tud leduplázni 5-6 csata után. Én a következő módszert alkalmazom. Pl most többek között a SU-100-al nyomom, cél a SU-152 ez ugye ~30k xp meg 17k xp a top ágyu. Hónap elején kitüztem, hogy ez legyen meg hónap végére. Elosztottam, kb nap 1600xp. Ezt teljesitem. Ha egy duplázós körből kijön akkor hurrá, marad idő másra. Ha kell hozzá 5 bukó akkor annyi ha 7 akkor annyi lesz.rom. Innentől kezdve nem idegesit hogy nincs meg valamivel a dupla. Ha megvan akkor jó ha nincs akkor nem.

A csatában pedig csak azzal foglalkozok, hogy kihozam magamból a legjobbat. Igen pingelek, próbálom terelni a népet ha szükséges. Ha sikerül jó, ha nem akkor sisakrostély le aztán zúzás amig a túlerő el nem söpör. Mellesleg lemmingtrain a csatáim kb 10%ában fordul elő. Én nyomom az assault módokat is, ott még ennél is ritkább.

Aktív témák