Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
gzbotii #26112 üzenetére
Nézzük T7-től, ott kezdődik az élet igazán, meg alatta a fix tornyos ág is forgótornyos.
Saját tapasztalatom nekem csak a forgó tornyossal van.
Fix tornyos: T25/AT egy egészen jó TD a saját osztályában, jól fordul, ágyúja is tűrhető, összességében egy jó csomag. T8-tól lassúak, mint a fene, de vastag a frontpáncél, ágyú DPM-je kicsit magasabb, mint a forgótornyosé, holott ugyanaz az ágyú van rajtuk. T28 és T95 lassúságuk miatt kedvelt célpontjai a tüzérségnek. T110E3 már más történet, valamivel gyorsabb, a kemény orr megmaradt, bár nem sok van belőle, valaki írta is feljebb, hogy a T95-öt jobban kedveli.
Forgó tornyos: T25/2 nekem tetszett, sokan nem szeretik. Ágyúja lehetne erősebb, de a forgó torony kompenzálja, elég jó a camo-értéke, nem túl nagy a mérete sem, jól lehet vele sunnyogni, hasznos rá a háló, mert nem kell a testet forgatni az ellenség követéséhez.T28Prot lassú, egészen más stílust igényel, ha rossz felé indulsz el, lemaradsz a csatáról. de aránylag jól páncélozott TD, nyitott, hajlamos tüzérségtől eldurranni. Ágyúja szerintem nagyon jó, de megőszül az ember, mire kifejleszti, hátárnyból indul ,emrt nem lesz meg hozzá a T25 AT ágyúja. T30-at sokan kedvelik, én utálom, ágyúja szerintem nagyon lassan tölt, teste papír, tornya viszont kemény, tipikus amerikai gép. T110E4: ilyenem nincs, nekem ez a célom, legutóbb butítottak rajta rendesen, de ha már csak abban jobb lesz, mint a T30, hogy páncélja erősebb, akkor én már kedvelni fogom.
Én a forgótornyos ágat javaslom, fix tornyos, klasszikus TD-k más népnél talán jobbak is vannak, mint az amerikai. Ha kedveled a lassú gépeket, akkor akár bevállalhatod, de nekem a T28Prot bőven elég volt ebből a stílusból.
szerk.: Jahogy most olvasom, hogy nem érdekel nagyobb osztály. Akkor mindegy, melyiket választod, Wolverine és Slugger is forgó toronnyal bírnak, bár szerintem a T49 és a M18 Hellcat így is jobb választás, mert sokkal mozgékonyabbak, jobban lehet velük kellemetlenkedni, mi több, igazi piszok kis dög mindkettő.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest