Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen monitort vegyek?
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Igen, direkt meglőtt a pz4 mögöttem, úgy állt, hogy szinte összeértünk, szóval csak direkt lehetett. Egyébként több mint 400-at sebzett rajtam, és utána azt mondta, hogy arty lövött meg, és még ő is kapott a splashből. Aztán az összesítésben szépen látszott, hogy pont annyi volt a saját csapatsebzése, mint amennyivel engem meglőtt. Valszeg azért csinálta, mert beálltam oda, ahol ő akart lenni, másra nem tudok gondolni. Amúgy 600 eff körüli játékos.
(#26093) diegho: köszi, akkor kipróbálom a derp gunnal is.
(#26064) pitepeti71: szép! a csapat többi tagja nem sokat tett a nyerésért. Egyébként igen, előfordulhat, hogy a Sherman a derp gun + gold ammo kombóval kilő egy lövésből egy pz4-et (én is csináltam már ilyet), de ez azért ritka.
(#26072) sith7: majd az éjjel nézek neked pár replayt (amúgy szerintem replayből is látsz mindent, még a kameranézetet is lehet állítani)
Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest