- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Flayer #26137 üzenetére
Stugra vizes loszertarolo?
Nem szokott robbanni, ha meg nagy ritkan megis ellovik az ammo racket, akkor meg mar ugyis mindegy, mert minimum a fele HPd hianyzik, es max a kovetkezo lovesig elsz.En periszkopot hasznalok harmadiknak, anelkul nagyon vak a Stug.
Tegnap anyaztam El Hallufon, hogy a mellettem allo fhanszia furdokadnak sokkal tobb spotja volt, mint nekem tavcsovel.
Aztan megneztem, hogy az S-35CA-nak alapbol 400m a latotavolsaga, majdnem annyi, mint a T9-10 tankoke!
Stugnak meg csak 310, az tavcsovel is csak 387.5...Stuggal támogasd a nagyobb tankokat, és maradj mögöttük... 7-es tankokat is átviszi az, csak ha lehetőség van rá, ne szemből lődd őket....
Multkor probaltam egy T29-et sebezni vele Sand Riveren ~400 meterrol, de sem az AP, sem a HE nem sebezte, akar a hasat, akar az oldalat, akar HEvel a tornyat probaltam loni.
Varosi palyakon viszont siman hasba szoktam loni a szembejovo Tiger, Tiger P-ket.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1030 G8 i7 1185g7/16GB/512SSD/TABLET mód
- ASRock Rack EPC621D8A Intel LGA3647 foglalatú ATX-es szerver alaplap CPU coolerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest