Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
De bakker, mind a 3-an a taktikát emlegetitek, azt aláírom, nyilván különbség, hogy él a játékos, vagy nem.
Persze, hogy nem mindegy, hogy az uccsót keresni kell, vagy esetleg beledöglött a tóba!
De én nem a taktika, hanem az esélyek szempontjából közelítettem meg, ezt írtam is. Úgy meg mindegy. Egy játékos, így, vagy úgy, de nem játszott, ergo 14 vs 15 volt.De szerintem péntek van, és rohadtul mennétek haza a melóból, vagy nemtom mi van
... Én azt mondtam, hogy túlspirázzátok ezt a témát, az mellett, hogy igazatok van. végtére is mindig van egy-két kemper, akivel nem tudtok érdemben számolni.D. Orion, neked még annyit. Nem vagyok taktikailag kiemelkedő játékos, mivel publicon nincs is taktika. Általában az van, hogy az első fél percet én is kikempelem, hogy mi történik, és a leginkább jól pozicionált csoporthoz csatlakozom.
Előbb nem érdemes, volt már, hogy írtam, hogy mi meg merre, persze kurvára mindenki tojt rá. vagy elindultam az elején valamerre, és egyedül, vagy kisebbségben maradtam.
Nálam az vált be, hogy az első fél percre hagyom kialakulni a dolgokat, és utána döntök. Ez nyilván változna összehangolódott emberek esetén, de randomra nem látok jobb módszert.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
... Én azt mondtam, hogy túlspirázzátok ezt a témát, az mellett, hogy igazatok van. végtére is mindig van egy-két kemper, akivel nem tudtok érdemben számolni.